צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפני כשלוש שנים נכנסתי לתחום הדייג מקיאק בכינרת בגלל בעיות תקציב ואופי סגנון הדייג בחרתי בקיאק malibu mini x ששרת אותי נאמנה ועשה את העבודה על הצד הטוב ביותר הן מבחינת יציבות הן מבחינת יכולת תמרון באזורי דייג עם צמחיה והן מבחינת נוחות ביחס לגודלו הזעיר 2.83 ס''מ בשנה שעברה נכנסו חברים נוספים לתחום הדייג מקיאק בכינרת רק שכמעת כולם רכשו קיאקים ארוכים או מונעי פדלים שישרתו אותם גם לים ואני מצאתי את עצמי מזדחל אחריהם לקראת פתיחת העונה של קיץ 2016 מצאתי לנכון להתחדש בקיאק שיאפשר לי להיות בקצב של החברים ואולי גם להיכנס לתחום הדייג בים שוב בגלל בעיות תקציב והרצון בקיאק שיתאים לים אבל לא יהיה מידי ערוך בכדי לשמור על יכולת תמרון סבירה בכינרת בחרתי ב Prowler Trident 13 כרגע הקיאק בלי הגה ופיש פיינדר אבל אני בטוח שעם הזמן נתחדש גם בזה אז חברים יקרים תודה רבה ל malibu mini x ששרת אותי נאמנה עד להיום ותקווה גדולה לקבל את אותו שרות מהקיאק החדש Prowler Trident 13
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
צור אין לך מה להתבאס כי ״בגלל בעיות תקציב״ נשארת מאחור חביבי קלשון 13 זה אחד הקיאקים הכי טובים שקיימים בשוק!!! יותר טוב לטעמי בהרבה מאח שלו ה-15 ופי מליון יותר טוב ממה שהיה לך  עכשיו תיכנס לים ותתחיל לשחק עם הגדולים  בהצלחה אחי ושיהיה בשעה טובה
|
-------------------------------
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור אין לך מה להתבאס כי ״בגלל בעיות תקציב״ נשארת מאחור חביבי קלשון 13 זה אחד הקיאקים הכי טובים שקיימים בשוק!!! יותר טוב לטעמי בהרבה מאח שלו ה-15 ופי מליון יותר טוב ממה שהיה לך  עכשיו תיכנס לים ותתחיל לשחק עם הגדולים  בהצלחה אחי ושיהיה בשעה טובה מתי אתה עולה לצפון לתת לי שיעור ? ושאני אומר צפון זה לא חיפה כי חיפה זה לא צפון בשבילי 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מברוק צור שיסריח מדגים במהרה אכן כמו שאבירם כתב לך הקיאק הזה קיאק במעלה ראשונה ועושה את העבודה יפה מאד בשישי האחרון יצאנו אני עם ההובי ועוד שנים עם קיאק כמו שלך ותאמין לי הם שמרו על הקצב בלי בעייה ונהנו מאד בנוגע למיני איקס הקיאק הזה תמיד יהיה חקוק בלב הרי איתו לקחת מקום ראשון בתחרות בכינרת ועמדת מול קיאקים משובחים ויקרים אתה פיראט אמיתי יאלה לים מחכה לדוחות הראשונים שלך מהמלוחים
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
צור, תתחדש, אני מבין שאתה מצטרף לקבוצה...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מברוק גבר
מחכים לדוח ראשון עם תוספת מלח
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 29, 2016, 21:38:19 PM על ידי סאמח
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : פברואר 29, 2016, 21:43:49 PM » |
|
תתחדש ושמור על עצמך בים.
הייתי ממליץ לך בחום ,להתקין הגהה, תחסוך 25% מאמץ.
בהצלחה. תהנה
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה רבה חברים
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תתחדש צור, שיבוא כבר האינטיאס והדוח 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
תתחדש ובהצלחה גם אני רכשתי קיאק בלי הגה ואמרתי שיהיה בסדר ועד היום כבר כמה שנים אני בלי הגה עשיתי סיבוב לא מזמן אצל חבר שיש לו הגה וזה משמעותי בהמון בעיקר שיש רוח , בכינרת לשרקיות ולמערביות שיכולות להפתיע זה יעזור
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תתחדש ובהצלחה גם אני רכשתי קיאק בלי הגה ואמרתי שיהיה בסדר ועד היום כבר כמה שנים אני בלי הגה עשיתי סיבוב לא מזמן אצל חבר שיש לו הגה וזה משמעותי בהמון בעיקר שיש רוח , בכינרת לשרקיות ולמערביות שיכולות להפתיע זה יעזור
בקושי גרדתי כסף לקיאק כך שעל תוספות לא היה מה לדבר מקווה שברגע שאסיים לשלם אותו אוכל להמשיך לשדרג
|
|
|
|
|
בקושי גרדתי כסף לקיאק כך שעל תוספות לא היה מה לדבר מקווה שברגע שאסיים לשלם אותו אוכל להמשיך לשדרג כן אנחנו באותו קיאק ...
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בקושי גרדתי כסף לקיאק כך שעל תוספות לא היה מה לדבר מקווה שברגע שאסיים לשלם אותו אוכל להמשיך לשדרג כן אנחנו באותו קיאק ... 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
צור תתחדש ובהצלחה
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הפתעת עם הקנייה , ועכשיו יש עוד שותף (חדש/ישן) לים  אני איתך בשבת הראשונה שיש ים.
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|