| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/2/2016 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 2 | 2 | |
הדו"ח:
אהלן חברים
מה אני אגיד לכם, השבוע שעבר תכננתי לא לצאת לים ולנוח קצת, אבל הדודא לא נותנת לי מנוחה
בדקה 90 מצטרף לקבוצת בולוס במוצאי שבת, התכנון עומק.....איזה כייף
הבטחתי לנסות טרולינג בלילה ולא קיימתי, פשוט אחד החברה החליט לסדר את החוט על השפולה ביציאה מהנמל ןזרק את החוט למים...אחר כך התעצלתי לגרור
טוב בולוס: מתחילים נקודה ראשונה בעומק 44מ, אני זורק ראשון,כנרארה שהחברה לא המתינו לי וירדו באי סדר ולא לפי תור, הסתבכנו והייה בלגן שלם. מאותו רגע הבנתי שאתבאס הלילה
טוב משחרר את החוטי וזריקה שניה... אני משחרר חוט ומשחרר ומשחרר ומשחרר בסבלנות וממתין לדג ראשון, החברה כבר גלגלו כמה פעמים ואני ממשיך לשחרר ו......מרגיש פיצוץ ומייד דממה כאילו לא קרה כלום...לחיצת כפתור אוסף קצת ומרגיש שהשתחרר, פותח קשת עם הכוונה להחזיר את החוט לרצפה, והנה הדג פותח בריצה...מסתלבט עליי חחחח
סוגר עוד פעם ומתחיל להביא את הדג, כבר מרגיש פרידה של 1 ק"ג בקצה השני, נותן למכונה לעבוד כדקה והנה פרידה יפה עולה להגיד לנו שלום שלום
טוב מחליף פתיון וזורק עוד פעם, משחרר ומשחרר ולא ממהר...100 מ, 120 מ, 150 מ....220 הופה עוד פיצוץ וריצה מעניינת, לחיצת כפתור אוסף חוט כמה מטרים ומבחין בעוד פרידה כמו הראשונה... מה אני מבסוט בשלב הזה
עוד פרידה דוגמנית מצטרפת אלינו על הסירה, ומייד מצטרפת לקרובתה בצידנית
עוד פעם מחליף פתיון וזורק, הפעם ממש מתחת לסירה דג יפה פותח בריצה, אבל לא בגודל של הפרידות - לא נורא- יש אקשן
הפעם עולה לה חתיכת בוחלוק נחמדה
בשלב הזה החברה עדיין ללא דגים מעניינים, פשוט עוזרים לי להרים את הדגים כי היינו בסירה קצת גבוהה
החברה מחליטים שאין דגים בעומק ומבקשים מבעל הסירה לרדת לרדוד... ויכוחים נסיונות לשכנע את החברה להשראר לא הניבו כלום... מה אני מתבאס
טוב יורדים מעומק 44-48 לעומק 11מ......איזה מסטולים החברה, אני תופס 2 מרמורים יפים ומחליט שאני מפסיק לדוג והולך לישון
בבוקר טרולינג בחזרה הייתה תקיפה אחת והשתחרר
את הדגים לא הספקתי לצלם ולשקול ( משקל הערכה) כי נמסרו לפני שהתעוררתי משינה

הם בטח התבאסו ולכן רצו לרדת לרדוד.