| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/2/2016 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20 | אחר - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | לא נשקל |
| 20 | שרימפס - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 3 | לא נשקל |
| שרימפס - | טלויזיה (סילגו נודד) | 1 | לא נשקל | |
הדו"ח:
שלום
אחרי תקופה ארוכה(כמה חודשים טובים) שאני ואחי לא יצאנו החלטנו ספונטנית לצאת ,מארגן את הציוד , זורק כמה גמברי וקלאמרי לציידנית,
ונוסע לאסוף את אחי, מגיע אליו ומבין שהוא הביא את כל הבית ,מקל זירזור ו-2 מקלות לדייג פיתיונות.
בדרך מדברים שאם נתפוס משהו נגיד תודה בים כזה נמוך .
מגיעים לנקודה (בדרך אנשים אומרים שחבל על הזמן) אבל משהו מה במקום להתקפל אתה מקבל יותר מוטיבציה.
בקיצור אחי עם קורי עכביש על הידיים מחליט לזרזר, אני מארגן ציוד , עוד לפני שאני מחבר את המקל אחי צועק תביא את הרשת, עד שאני זז הוא כבר החליט להוציא אותו ללא עזרתי , הגומבר הראשון...
לבינתיים בחור חביב מאוד בא לראות ומדבר איתנו , אני אומר לו שאם הוא תופס קטנים שיביא לי לתפירה.
אחרי דקה הוא קורה לי שיש לו דניס קטן , אני שעדין לא פתחתי את המקל (יותר מידי אקשן ) הולך למלא דלי ושם את הדניס בדלי, כעבור כמה דקות מחזיר אותו לים בתוספת 2 קרסים ,לבינתיים עם המקל השני תופס ברקן,סרגוסים ואפילו טלוויזיה שמנמנה (כולם מיועדים לתפירה) , הדניס מידי פעם מזכיר לי שהוא שם ואני מחכה לגומבר הרעב הבא.
אחי זועק לי שוב בוא מהר עם הרשת , רואה אותו נאבק חזק עם מקל הזרזור , עוד לפני שהרמתי את הרשת הדג ברח לו.
בודק מה קורה עם הדניס וחוזר אלי רק הראש (מזכיר ביס של גומבר ונשנוש של סרטנים) , מנסה הפעם את הברקן (האדום) כעבור כמה דקות מקבל 2 בונים למקל , אך לא נתפס
(חושד בקרסים)לאחר מכן תופר גם סרגוס עייף ,אך הסרטנים כבר השתלטו על המקום ותוך כמה דקות גומרים עליו.
אחי זועק לי שוב בוא מהר , רואה אותו נאבק בדג עקשן(זה היה משהו רציני) , אך הוא קרע לו את החוט וכמובן לקח איתו את הדמוי.
זה הזמן ללכת הביתה, לוקח את מה שנשאר (לא נתפר) , אחי שמח על הדג אבל מבואס על הדמוי.
בקיצור עוד יום מהנה .
אני חייב לציין שיש ערך מוסף שרושמים דוח , זה מרגש לחזור אחרי תקופה ולקרוא דוח ישן שלך, מזכיר נשכחות...

)