| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/2/2016 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10-11 | גיג בינוני - גיג | גומבר (גומבר טורפני) | 4 | מספיק |
הדו"ח:

שלום חברים,
הדו"ח לא נרשם בזמנו מסיבות שונות- אבל הסיפור היה בדיוק לפני שבוע

לפני חודשיים התחדשתי בשימנו ביו מאסטר וכבר ביציאה הראשונה נפלתי על צינור לילה, חיכיתי לראות האם הרולר החדש באמת יביא איתו תוצאות חדשות

מסתבר שכן

חייב לציין שרולר יחסית ברמה, גורם לעבודה הרבה יותר כייפית מדוייקת (שחיית הדמוי) כח, נוחות וכו'...

בקיצור- הכיף ללכת אחרי המאסטר זה לא רק ברולר...
יש לי מאסטר משלי
שרון דוראדו על החוף שמו..יום אחרי חגיגה פרועה של מיודענו היקר, אני בעבודה מתייסר איך אני לא איתו, בד בבד שמח בשבילו עד השמים על להקת גומברים רצחנית שנפלה לידי הדייג האחרון שהיו צריכים החבר'ה עם השיניים האימתניות

בכל מצב- יודע שמחר ויהי מה.................... אני שם

קובע עם מתן לעבודה בנקודה אחרת בזריחה ואחרי שעתיים קופצים להגיד שלום לשרון.

כגודל הציפייה כך גודל האכזבה... חורשים שעתיים+ את החוף, אך חלומות הלילה נמוגו.... לא דובים ולא יער, מקסימום רוח דרומית מרגיזה

רבי נחמן אמר אין ייאוש בעולם כלל, מתן שורק- "יאאאאאלללה לאוטו" ותוך כדי שומע בנייד צליל של הודעה חדשה

בא לבדוק מי נגד מי, פתאום מקבל טלפון משרון.... איפה נעלמת?! אמרתי לך לא לעזוב את עקבותיי!!!
מרגיש כמו ילד בטיול שנתי שאיבד את השיירה... מה קרה!? נראה לי שמצאתי ת'בור, אני ועוד בחור פה נעולים.. 
מתןןןןןןןןןןןן - ימינה פנה- קדימה צעד...
מגיעים לנקודה וכבר אחרי 3 דק'... בזזזזזזזזזזזזז ראשון שלי
.. איזה כיף..אני ושרון מייחלים שגם מתן החבר שהרבה זמן לא הרגיש פייט, יקבל עצירה.... עשר דקות עוברות וזה קורה!!!

משם- שעה שלמה שבערך 12 דייגים בצפיפות של מטר או שניים אחד מהשני נעולים בלי סוף...
נעילות נעילות ועוד נעילותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

בריחות מעט קריעות והרבה תפיסות.....
סה"כ יצאו בערך 30 גומברים+
לי היו 5 בריחות ו4 דגים בחוץ...
היום הזה הגיע בס"ד כמו כפפה ליד...
חיפשתי רולר- הלכתי על ה"מאסטר" (ביו מאסטר)
חיפשתי גומברים- הלכתי על "המאסטר" (שרון)
מצ"ב 2 סרטונים (הראשון לא ברור- סורי) (השני שחרור מכוער מצידי- סורי, זה בשיא האטרף לא היה זמן לשחרר כמו שצריך) מכה על חטא

תודה לך ה' יתברך...

גם הבוקר הייתה הפתעה, אשאיר אותכם במתח עד שאקבל את התמונות 

והם חושבים שגם