| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/2/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 2 |
| - | דג חי - | לוקוס "יהודי" | 1 | 2.3 |
| - | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 9 |
הדו"ח:
אהלן חברים!
לאחר המוןןןן זמן שלא העליתי דו''ח- לא בגלל שלא יצאתי
אלא בגלל לידת תאומים ועוד כמה וכמה סיבות....החלטתי להעלות הפעם ולנסות להתמיד בעניין הדו''חות....
יום שני, 15/02 יוצא עם החבר'ה הטובים - אנדריי רמי ועמית, לנקודות עומק שלא הניבו תוצאות מעניינות.
מחליט לרדת לעומקים נמוכים יותר וסלעיים בחיפוש אחר לוקוסים...
מגיעים לנקודה בסביבות השעה 9 וכבר לאחר 10 דקות נעל לרמי לוקוס חאפש 2 ק''ג בג'יג... (רמי התותח!)
ממשיכים לעבוד על הסלעים ומסביבם ואנדריי מקבל נעילה של לוקוס יהודי 2.3 ק''ג על חי!

רואה המון תנועה במסך ותוך שניות גם עמית נעוללללל על לוקוס אדום חמודד ששווה לתת לו לשחות ברוטב של
החריימהההה.
עמית מוריד את הגיג וננעל שובבב על בייבי אנטיאס קילו וחצי ששוחרר (בלב אני מברך שסבתא שלו תגיעה וזה אכן קרה!)
המסך משתתק ואני מניע לתקן לנקודה יותר דרומית אך לפתעע רואה סימונים של אנטיאסים גדולים (כ 4-5 קשתות ברורות להפליא) "מרים הנדברקס" ועוצר את הסירה מעליהם.
מורידים גיגים ובוםםםםםםםםםםםםםם נעילה ובלימה אצלי במקל, הוקק סט מהסרטים והדג לא מפסיק לקחת חוטטט
נותן לו להתעייף ואחריי פייט של כ10-12 דקות הוא מתחיל לעלות סוף סוףףףף.
אנטיאס 9 קילו עם כוח של 16 ק''ג (לא יאמן איזה אופי יש לאנטיאסים - אחד יכול לעלות ללא התנגדות כשהאחר משתולל כאילו במסיבת טבע!)

הג'יג המנצח שלי

זה תקציר יום ב' השבוע, מקווה שעשיתי למישהו חשק לצאת לים

צוות המורים!