|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 5/1/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - דאמיקי | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2.300 | | גיג קטן - דאמיקי | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 1.250 | | גיג קטן - דאמיקי | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 800 גר' | | גיג קטן - דאמיקי | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | שוחרר לגדול | | גיג קטן - דאמיקי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | שוחרר לגדול |
הדו"ח:שלושה חברים יצאנו לדרך בים בם בום לדוג דגים ולחתור בערך בים בם בום אחד לעבודה חתך מהר השני כל הדרך רק קיטר ( זה מה שאלי טוען...) יצאו כמה חתיכות יפות ונשאר רק לפעם הבאה לחכות חוויה קצרצרה שלא תישכח על שלושה מלכים עם קיאקים חכות ועזות מצח !  גיחה קצרה- אני אלי ואייל שמיהר לעבודה ! היה מויייי כיף , ים מדהים כמה בריחות, 2 שיחרורים ויצאו גם כמה דגים .
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחד לעבודה חתך מהר השני כל הדרך רק קיטר  דוח תענוג  יופי של תפיסות - באיזה שעה הדוגמנים נתפסו ?
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אחד לעבודה חתך מהר השני כל הדרך רק קיטר  דוח תענוג  יופי של תפיסות - באיזה שעה הדוגמנים נתפסו ? תודה ! התפיסות היו בין 8:30-10:00 בשאר הזמן היה יבשששששש....... נכון שלגבי הקטן (800 גר') הייתי צריך לכתוב קילו +- ? זה נראה יותר טוב לא ? ככה אני פחות תאב בצע 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 05, 2012, 22:32:19 PM על ידי שי
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תענוג אמיתי טוב לדעת שיש עוד כמה דגים בים 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נכון שלגבי הקטן (800 גר') הייתי צריך לכתוב קילו +- ? זה נראה יותר טוב לא ?
לדעתי לא, זה נראה מצויין  דווקא הדיוק שלך בפרטים (ולא רק בדו"ח הזה) ראוי להערכה. והתפיסות ........... ראויות להערצה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
טוב לראות שאתה נהנה עם חברים  בים בם בום תמשיך להפציץ דני
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שי, יש לי בעיה עם הדו"ח הזה ואני בהחלט מאוכזב... ממש מאכזב.... אכזבת...... אתה לא בסדר.... אתה יודע למה?! כי אחרי בית ראשון גדול, כל כך כייפי ומהנה.... אני מחכה לבית שני ושלישי כמו בשיר... והדו"ח מסתיים.... שי, היה מעולה, אהבתי  שיתוף מלא כהרגלך.. דו"ח טעים  אחד לעבודה חתך מהר השני כל הדרך רק קיטר  דוח תענוג  יופי של תפיסות - באיזה שעה הדוגמנים נתפסו ? תודה ! התפיסות היו בין 8:30-10:00 בשאר הזמן היה יבשששששש....... נכון שלגבי הקטן (800 גר') הייתי צריך לכתוב קילו +- ? זה נראה יותר טוב לא ? ככה אני פחות תאב בצע  ציינת שעות ורציתי לשאול אותך, התרשמתי שהג'יג-לייט לרוב נחלש מהשעה 10 ואילך.... איך מנסיונך היה בשעות 10-12??!
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
יופי של תפיסות כל הכבוד 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
פלמוד זה בעייתי בג'יג ואתה תמיד מצליח בזה היו לך קריעת חוט עם דג בעייתי זה?  סחתין איש על הדוח ועל התפיסות  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה דוח קצר וטוב אהבתי  ודגים 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
יופי של דוח אני ממשיך לדקלם אותו גם בדוחות אחרים רפי צודק תיכתוב כבר עוד בית שלפחות אני ידקלם עוד דוח 
|
|
|
|
|
אחלה תפיסות חבר  מאמון צודק! לרוב מלחמנ עם פלמידה בגיג מסתיים 1:0 לפלמידה! בהצלחה בבאות! 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|