מאור, לפי הדו"ח - לא תפסת לוקוסים 
מאידך, מי שצופה בסרטון מגלה בסוף הסרטון כי אתה הוא שתפס את הלוקוסים...
סרטון יפיפה ורואים שנהנית מכל רגע, כולל מהז'רבידות....
אגב ז'רבידות, בתמונה נראות קטנות - בסרטון רואים שהן בגודל יפה על סף הגודל המירבי שלהן...
וכמובן - אחד הדגים הכי טעימים בטיגון - אישית "מת" עליהן...
להערכתי, כשיש ז'רבידות המדאי מיותר - ריג עם עופרת 60 גרם ושלושה קרסים קטנות, הקצב יגבר..
מצד שני - ללא המדאי ספק אם יגיעו הלוקוסים, אך לא נראה לי כי האירדי והז'רבידות מאותו מקום-
הן רצות על החול והוא ככלל רץ על הסלע...
דבר אחרון, לא כביקורת אלא חומר למחשבה...
לפי זכרוני, לא פעם החזרת לים לוקוסים קטנים...
החדאד הוא דג שאיננו שכיח ודי מתמעט - להערכתי הדג הזה בבעיה הרבה יותר גדולה מאשר האירדים,
אנחנו שקועים בשחרור הלוקוסים - ולא תמיד ערים לכך שיש דגים שמתמעטים הרבה יותר מאשר הלוקוסים,
לוקוס אירדי יחסית נפוץ - הרבה יותר מאשר חדאדים..
מה שמצדיק לשקול בחיוב לשחרר חדאד בגודל הזה - לטעמי לתת לו עדיפות על פני לוקוס...
תודה רבה רפי!
מאידך, מי שצופה בסרטון מגלה בסוף הסרטון כי אתה הוא שתפס את הלוקוסים...

סרטון יפיפה ורואים שנהנית מכל רגע, כולל מהז'רבידות....
אגב ז'רבידות, בתמונה נראות קטנות - בסרטון רואים שהן בגודל יפה על סף הגודל המירבי שלהן...
וכמובן - אחד הדגים הכי טעימים בטיגון - אישית "מת" עליהן...
להערכתי, כשיש ז'רבידות המדאי מיותר - ריג עם עופרת 60 גרם ושלושה קרסים קטנות, הקצב יגבר..
מצד שני - ללא המדאי ספק אם יגיעו הלוקוסים, אך לא נראה לי כי האירדי והז'רבידות מאותו מקום-
הן רצות על החול והוא ככלל רץ על הסלע...
דבר אחרון, לא כביקורת אלא חומר למחשבה...
לפי זכרוני, לא פעם החזרת לים לוקוסים קטנים...
החדאד הוא דג שאיננו שכיח ודי מתמעט - להערכתי הדג הזה בבעיה הרבה יותר גדולה מאשר האירדים,
אנחנו שקועים בשחרור הלוקוסים - ולא תמיד ערים לכך שיש דגים שמתמעטים הרבה יותר מאשר הלוקוסים,
לוקוס אירדי יחסית נפוץ - הרבה יותר מאשר חדאדים..
מה שמצדיק לשקול בחיוב לשחרר חדאד בגודל הזה - לטעמי לתת לו עדיפות על פני לוקוס...
וצודק פעם הבאה אני ישחרר ויצלם לך

מגיע לך!