|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאור נתת יופי של דוח וסרטון פה מברוק על זוג הלוקוסים...אגב, את הטרכונים יכולת לשים פתיון..מה זה פתיון טוב הם! לא יודע איזה לוקוס אהבת יותר..ספר לנו  האם הלוקוס הראשון נראה שנכנס למערה עד זהצלחת להוציא או שאני לא הבנתי את הסרטון נכון? ואם בענייני צילום, תארגן לך איזה מצלמה נוספת תצלם את מסך הגלאי..זה תחום מרתק בפני עצמו ויש לך מכשיר מעולה לעניין הזה...  תודה סאמח! כן ראיתי משהו מסתובב לו בגלאי בתחתית אז החלטתי לקחת את החכה השניה לידיים,מחשבה ראשונה שלי היתה שנתקע לי בסלע (אפילו שהרמתי מטר וחצי מהקרקע) אבל אחרי כמה רגעים קיבלתי מכה בחכה וישר נתתי הוק סט יש לי עוד מצלמה ואני שוקל להראות באמת מה שאני רואה בזמן אמת.  רעיון מעולה..לך על זה..אני אתן תגבור בקרוב 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של סרטון מאור  שני דגים יפים לארוחה וקצת שחרורים בשביל הנפש - מושלם... אין לכם שם אבונפחות שמתנפלים על הקלמארי?!
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
יופי של סרטון מאור  שני דגים יפים לארוחה וקצת שחרורים בשביל הנפש - מושלם... אין לכם שם אבונפחות שמתנפלים על הקלמארי?! תודה רפי ! ולא נגעו לי כבר הרבה זמן אבו נפחות. ואני עובד גם על החול וזה מה שמוזר
|
|
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תענוג לראות אותך עובד אחי מברוק על הזוג היפה ובהצלחה בהמשך... 
|
|
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
אווווו לדוח הזה חכינו תתחדש על המנוע רק אל תתחיל להתפנק יותר מדי ...  אחלה דגים לאחלה דייג גם יום מיוחד שהים נפל והשתטח ועשה חשק להישאר לקבלת שבת בים... בהחלט מאור העבודה על חי נתנה תוצאות ומיני קלאמר הפך למעדן כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
|
אין עליכם אנשים , תמיד עונים על השאלות בצורה מקצועית ומורחבת כל הכבוד אבירם יש לך מושג למה אי אפשר לראות את התמונות במדריך שלך ? בכל מקרה תודה עזרתם לי מאוד
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עזבו אותו הוא מאלה החובבים אלה שהורסים את הים באים תופשים להם דגים והולכים לא כמוני אני בא לים מאכיל את הדגים קלמרי משובח גמברי קריסטל מעולה לא מכאיב להם לא זורק אותם עיפים ומותשים חזרה פשוט לא תופס ולא משמיד את הים בשביל שהמיכמורתנים המיסכנים יוכלו להתפרנס תלמד ממני
עוזי
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
עזבו אותו הוא מאלה החובבים אלה שהורסים את הים באים תופשים להם דגים והולכים לא כמוני אני בא לים מאכיל את הדגים קלמרי משובח גמברי קריסטל מעולה לא מכאיב להם לא זורק אותם עיפים ומותשים חזרה פשוט לא תופס ולא משמיד את הים בשביל שהמיכמורתנים המיסכנים יוכלו להתפרנס תלמד ממני
עוזי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוזי אתה צודק מיליון אחוז!
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
אווווו לדוח הזה חכינו תתחדש על המנוע רק אל תתחיל להתפנק יותר מדי ...  אחלה דגים לאחלה דייג גם יום מיוחד שהים נפל והשתטח ועשה חשק להישאר לקבלת שבת בים... בהחלט מאור העבודה על חי נתנה תוצאות ומיני קלאמר הפך למעדן כל הכבוד כל זה כי יש לי שותף לדייג שהוא גם הקמע שלי 
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
אין עליכם אנשים , תמיד עונים על השאלות בצורה מקצועית ומורחבת כל הכבוד אבירם יש לך מושג למה אי אפשר לראות את התמונות במדריך שלך ? בכל מקרה תודה עזרתם לי מאוד
בכיף גבר! שמח לעזור 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דוח מאור הסרטון ממחיש יפה את הקשב שצריך שאתה עובד עם 2 חכות בו זמנית תתחדש על המנוע עכשיו החיים הרבה יותר קלים  בהצלחה בהמשך השנה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
מאור התותח  כל דוח שלך בצבע...  בצניעותך שכחת לציין שפינקת אותנו בלוקוס לשבת כל הכבוד כן ירבו דוחות ויציאות לים...
|
|
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
מאור התותח  כל דוח שלך בצבע...  בצניעותך שכחת לציין שפינקת אותנו בלוקוס לשבת כל הכבוד כן ירבו דוחות ויציאות לים... בשבילך אפילו 2 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מברוק מאור, איזה לוקוסים יפים.. ועוד העברת הלאה את השפע לחבריך.. יופי של נתינה שתביא לך עוד שפע בהמשך!  תמשיך ככה לגזול את הפרנסה של המכמורתנים  אולי תדגדג להם יום אחד  שאלה - הקלאמרים היו טריים או קפואים? ואם קפואים- חדשים יחסית או סרחות?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|