|
שלום חברים,מהי לדעתכם הדרך המומלצת לשמור על סבידות וקלאמרי שנתפסו בז'רז'ור?אני רוצה לעשות מלאי פתיונות לשאר חודשי השנה.אחרי הורדת הראש וקיצוץ הזרועות,ניקוי הבפנוכו וכ'ו,חלק המליצו לי להוריד את העור מהדיונונים.האם כדאי?בנוסף אתם חותכים אותם בצורת "שניצלים" וככה מקפיאים?
עד היום הייתי לוקח חתיכות מועטות של סבידות וקלאמרי ולא יצא לי להתעסק איתם יותר מדי כשהן שלמות והרגע יצאו מהמים.
אשמח אם עוד אנשים ישתפו כיצד הם מכינים את מלאי הפתיונות שלהם
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אם במקפיא שלך יש הקפאה עמוקה אז אין שום בעיה להשאיר אותם שלמים כולל הראש והמעיים אם זה מקפיא מקרר רגיל בהקפאה של עד 10 מעלות מינוס אז רצוי מאוד להוריד הכל ולהשאיר אותם כמו שניצלים אצלי המקפיא מגיע למינוס 24 מעלות ואני משאיר אותם שלמים גם אחרי חצי שנה כשאני מפשיר אותם הם לא מסריחים ונראים כאילו הוצאתי אותם מהמים לפני שעתיים אבל הערה קטנה פתיון לא מקפיאים פעמיים מה שהפשרת לא חוזר יותר למקרר לכן תקפיא אותם במנות מדודות
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין לי דיפ-פריז ולא מקפיא תעשייתי אבל המקפיא של המקרר עושה עבודה טובה ואין בעיה להקפיא קלמארי שלם עם המעיים והכול למשך שנה. חשוב לניילן טוב עם שקית אטומה עם כמה שפחות נוזלים וזהו.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אני הולך להקפיא אותם במקפיא הרגיל וכבר הכנתי קופסאות סלטים מרובעות וגדולות ע"מ לאכסן את ה"שניצלים".אני אשים שכבת שניצלים,ועל זה נייר פרגמנט(אפייה),וככה אפריד בין שכבה לשכבה.כל פעם אקח בדיוק כמה שאני צריך ואחזיר למקפיא.
האם צריך להפריד את העור מהדיונונים או שזה לא חשוב?כנ"ל לגבי הטבעות אחיזה שיש על הזרועות שלהם?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחד הדברים החשובים זה לשטוף אותם במי ים טוב טוב ,לא הכי מומלץ מים מתוקים לנקז נוזלים כמה שאפשר לעטוף טוב טוב בנייר כסף מהודק טוב ובשקית ולמקפיא נשמרים כמו חדשים גם שנה
|
|
|
|
|
אחד הדברים החשובים זה לשטוף אותם במי ים טוב טוב ,לא הכי מומלץ מים מתוקים לנקז נוזלים כמה שאפשר לעטוף טוב טוב בנייר כסף מהודק טוב ובשקית ולמקפיא נשמרים כמו חדשים גם שנה
אתה מתכוון לגבי שמירת דיונונים שלמים לאנטיאסים נכון?לא לגבי רצועות לדיג חופי רגיל
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה מתכוון לגבי שמירת דיונונים שלמים לאנטיאסים נכון?לא לגבי רצועות לדיג חופי רגיל גם וגם אני אישית מעדיף לא לקלף אותם מהעור מקסימום לפתיונות תולש את הראש עם המעיים משאיר רק ראש וגוף ומקפיא . לפני הדייג מוציא אחד או 2 ומפשיר במקרר או בים בתוך מי ים מקלף וחותך במקום
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
אצלנו משאירים אותם שלמים עם כל המעיים עוטפים טוב בנייר כסף וישר למקפיא
נשמרים מצויין ואחרי הפשרה מבריקים כאילו הרגע יצאו מהמים
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אצלנו משאירים אותם שלמים עם כל המעיים עוטפים טוב בנייר כסף וישר למקפיא
נשמרים מצויין ואחרי הפשרה מבריקים כאילו הרגע יצאו מהמים
מצדד בדעתך. גם אני שומר כך. בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מישהו יכול להסביר לי את העניין עם הנייר כסף??  מה בדיוק זה אמור לעשות שעטיפה בניילון איכותי לא תעשה? אני מכיר את העטיפה בנייר כסף כשמחזיקים פיתיונות טריים עד למחרת במקום להקפיא ולהפשיר אבל עדיין לא ברור לי למה נייר כסף... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איך שחוזר מהים ישר מגלגל בנייר כסף ולמקפיא  למה נייר כסף ?  לא צובר לחות ושכבת קרח כמו בניילון.. לוקח כל יציאה אחד וזה בדרך כלל מספיק..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לוקח כל יציאה אחד וזה בדרך כלל מספיק..
אתה מוכן להפסיק להגיד את זה?!  זה סתם מעצבן 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הייתי ב3 יציאות עם סירה.. 2 לדייג ואחת לכיף כאילו לפני שגיליתי את הדייג מסירה  לעולם לא לקחתי כדור והרגשתי מצוין
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|