פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   מורה נבוכים: מי אלו החלה"ט, הרט"ג, אגף הדיג, יחידת הפיצוח... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מורה נבוכים: מי אלו החלה"ט, הרט"ג, אגף הדיג, יחידת הפיצוח... (נקרא 11040 פעמים) |
הדפסה |
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
רפי תיקון קטן
רט"ג גם אוכפים את הדיג של דגים מוגנים כגון כרישים צבי ים וכו' מי שדג כריש ולא משחרר אותו עלול לקבל זימון לבית המשפט במידה ויתפס ע"י רט"ג
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 07, 2016, 23:25:03 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : ינואר 07, 2016, 23:10:08 PM » |
|
הרט"ג - אנשים המקבלים שכר על לא לעשות כלום. פרט ל.. לדאוג להיות גיבורים מול חלשים בלבד. להעשיר את קופת האוצר מדוחות וקנסות לאנשים יחידים שם עוז גבורתם גבוה.
וכול אשר רשמתי זה נכתב מידיעה אישית ועוד מפאת כבוד לפורום אני לא כותב את מה שבאמת אני חושב עליהם. במספר לא מועט של פגישות עם העומדים שם בראש הפרמידה בנושאים שונים, אין בהם שום רצון לשנות דברים, להפעיל מעט את תאי המוח, להתקדם ולהילחם מול העוולות האמיתיות כי מאחורי העוולות ישנם כוחות חושך איתם הם לא מתעסקים.
ולסיכום - כול הרשויות והעמתות האלה שרובם ככולם ניזונות מלשד עצמותנו ואין בהם את הפחד מפיטורים או פגיעה בשכר כי יש להם "וועד" וזה לא משנה אם יתאמצו או לא כי את השכר השמן הם יקבלו בסוף החודש לבנק.
מה שאומר שאל לנו לסמוך על אנשים אלה. אם אנחנו לא נילחם על האינטרסים שלנו בכול דרך חוקית העומדת לזכותנו, הם ימשיכו לשלול מאיתנו את הזכות להינות מהים ובכלל מהתחביב שלנו.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : ינואר 09, 2016, 17:07:44 PM » |
|
מורה נבוכים, זה שאף אחד לא מגיב למידע זה. האדישות מסמלת משהו לדעתך ?
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 עכשיו יודעים
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יחידת הפצוח זו יחידה לשמירת הצומח והחי הם פועלים בעיקר בשטחים ומונעים הכנסת בשר פיגולים וביצים עם כל מיני מחלות כשהיתי במילואים עבדתי איתם הם עושים עבודת קודש תוך סיכון רב
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
בהצלחה בהמשך
מסמן הרבה ודווקא מהצד הלא מחמיא. כולנו בכול תחום נחים על זרי הדפנה, אדישים לסובב אותנו, עובר ליד האוזן כמו תינוק תמים שהכול טוב סביבו עד שלוקחים לו את המוצץ מהפה ואז מתחיל הבכי. חברה אנחנו שאננים מדי Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
בהצלחה בהמשך
מסמן הרבה ודווקא מהצד הלא מחמיא. כולנו בכול תחום נחים על זרי הדפנה, אדישים לסובב אותנו, עובר ליד האוזן כמו תינוק תמים שהכול טוב סביבו עד שלוקחים לו את המוצץ מהפה ואז מתחיל הבכי. חברה אנחנו שאננים מדי Sent from my SM-N910C using Tapatalk כל כך נכון המשפט שלך שזה כבר מפחיד 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בהצלחה בהמשך
מסמן הרבה ודווקא מהצד הלא מחמיא. כולנו בכול תחום נחים על זרי הדפנה, אדישים לסובב אותנו, עובר ליד האוזן כמו תינוק תמים שהכול טוב סביבו עד שלוקחים לו את המוצץ מהפה ואז מתחיל הבכי. חברה אנחנו שאננים מדי Sent from my SM-N910C using Tapatalk כל כך נכון המשפט שלך שזה כבר מפחיד  והנה אכן לקחו לנו את המוצץ... מקווה ומאמין שהפעם נתעורר. כבר התחלנו 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי תיקון קטן
רט"ג גם אוכפים את הדיג של דגים מוגנים כגון כרישים צבי ים וכו' מי שדג כריש ולא משחרר אותו עלול לקבל זימון לבית המשפט במידה ויתפס ע"י רט"ג
תיקון במקום בנצי... רט"ג אוכפים הגנה על שמורות וערכי טבע מוגנים, דגים כמו כרישים אכן נכללים בקטגוריה  יחידת הפצוח זו יחידה לשמירת הצומח והחי הם פועלים בעיקר בשטחים ומונעים הכנסת בשר פיגולים וביצים עם כל מיני מחלות כשהיתי במילואים עבדתי איתם הם עושים עבודת קודש תוך סיכון רב
אין ויכוח שהם עושים לא פעם מלאכת קודש.... אגב, הם גם מחפשים חיתוכי זנבות ואזניים לכלבים...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהצלחה בהמשך
מסמן הרבה ודווקא מהצד הלא מחמיא. כולנו בכול תחום נחים על זרי הדפנה, אדישים לסובב אותנו, עובר ליד האוזן כמו תינוק תמים שהכול טוב סביבו עד שלוקחים לו את המוצץ מהפה ואז מתחיל הבכי. חברה אנחנו שאננים מדי Sent from my SM-N910C using Tapatalk כל כך נכון המשפט שלך שזה כבר מפחיד  והנה אכן לקחו לנו את המוצץ... מקווה ומאמין שהפעם נתעורר. כבר התחלנו  מסכים עם כל מה שכתב מי שכתב, בציטוט.. צודק ג'קי... וצודק יוסי... וצודק דקל... וצודק אליהו...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]