למה 3.2 מטר? גרוע מאוד לפי דעתי
תשדל לא לרדת מה4 מטר ותגדיל לעשות אם תבחר בחכה של 4.2
אם אתה לא רוצה להשתולל עם התקציב רד מה3 חלקים... למרות שהיא יותר טובה אין ספק אבל כאן בארץ לא חושב שיש לה הצדקה אלא אם כן אתה חולה על זריקות למרחק יותר מאשר על דגים (הממ מוטי
)
אם אתה מחפש חכה סטנדרטית כמו של כולם שתהיה סבבה ממליץ לך על טלסקופית של מותג נורמלי 4.2 מטר מקרבון... היא לא צריכה לעלות לך יותר מ400 פלוס מינוס... לא חסרות כאלה
בהצלחה
תשדל לא לרדת מה4 מטר ותגדיל לעשות אם תבחר בחכה של 4.2
אם אתה לא רוצה להשתולל עם התקציב רד מה3 חלקים... למרות שהיא יותר טובה אין ספק אבל כאן בארץ לא חושב שיש לה הצדקה אלא אם כן אתה חולה על זריקות למרחק יותר מאשר על דגים (הממ מוטי

אם אתה מחפש חכה סטנדרטית כמו של כולם שתהיה סבבה ממליץ לך על טלסקופית של מותג נורמלי 4.2 מטר מקרבון... היא לא צריכה לעלות לך יותר מ400 פלוס מינוס... לא חסרות כאלה
בהצלחה
עומרי אתה לא צודק אח יקר , כאן בארץ אין הצדקה לחכות חלקים

מה שאתה אומר , יש לי חכה 3 חלקים שהמחיר שלה זה 300 שקל עושה עבודה יותר טוב
מכל החכות היקרות שיש לי , אתה משלם על שם בחכות חלקים fuji ודברים שאותי פחות חשובים לי ,
אני מה שחשוב לי בחכה זה שדג ששוקל 5 גר אני ירגיש בחכה זה מה שחשוב , עוד דבר
שלי אישית הוא חשוב ,שזה גם המרחק ,אני איפה שאני דג יש לי בור שהוא נמצא במרחק של 124 מטר
בדוק , כל סוגי הדגים אני מוציא בבור הזה , במידה ולא הייתי מגיע למרחק כזה אני יכול לשכוח
מלתפוס דגים חברים לקרוב מאוד קל להגיע.... מה קורה שאתה רוצה להגיע לרחוק ואין לך את
האפשרות ?
חכות כמו בוסטון או כל החכות שאני מכיר עד 300 גר אין להם רגישות כמו חכות שהמשקלים שלהם עד 200
גר , צריך לחשוב על כל האפשרויות בדייג .