| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/12/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:00 | דמוי דג בינוני - | לברק -נקוד | 5 | שוחררו |
הדו"ח:
אחרי תקופה נטולת ים ודיג האיטלקים מודיעים שהם נוסעים לחופש של הקריסמס ואני רואה כחול מול העניים
כבר העלתי 2 דוחות דג קטן חיוך גדול ואת הדוח פתחתי גנון
מאז היו עוד תפיסות של לברקים ששוחררו כמו שהבטחתי
היום היה יום הגואל פשוט יום של אקשן מלא נעילות שיחרורים ובריחה גדולה
מגיע לחוף בשעה שש ויש גשם ורוח חזקה מאד לפנים אבל זה לא עוצר אותי
ירד לחוף מהחנייה ומחמש בסילקון עם ג'יג הד הים עובד יפה ויש קצף ולזה חיכיתי כל החופשה הזאת
מתחיל להתקדם ולסרוק והרוח רק מתגברת והעננים באים מכיוון הים אני רואה את הגשם מתפרק לו מצפון ומדרום אז עוצר ומנסה לחשב את התנועה של העננים כלפי המיקום שלי ואני מזהה חלון שהולך להפתח לעבודה וכך היה
הרוח הפסיקה לגמרי והשמש יצאה
אני כבר הגעתי למרחק גדול מהחנייה וסרקתי כבר את כל הבורות המוכרים לי
הגיע הזמן לשנות אסטרטגיה אז מחליף את הסיליקון בבובה שהוציאה יום לפני לברקים ששוחררו
זורק ומיד אני רואה את הדגים מתנפלים לכיוונה אבל לא תוקפים
משנה סגנון עבודה ומוריד את המקל למטה ומפעיל את הדמוי כמו טופ ווטר כלב או פופר אם תרצו
הדמוי מגיב כמו דג פצוע ויוצר בלגן על פני המים לא עוברות 3 שניות ויש דג
וראיתי עוד עולים אחריו לכיון הדמוי
מצלם שיחרור וממשיך ככה עלו כ5 לברקים נקודים יפים אבל לא מספיק גדולים ללקיחה אז כולם שוחררו
זריקה ויש נעילה משמעותית משהו גדול מאד תפוס לי על הדמוי מתחילה מלחמה מעניינת ההרגשה של משיכות ואז כמו שק חול ענק
פתאום הדג עושה היפוך ואני רואה לברק ענקי פשוט משתחרר לי מול העניים
מה לעשות גם זה חלק בעקומת הלמידה צריך להביא אותם מהר וגם חייב להחליף לקרסים עם אל חוזר גדול יותר
היה יום מדהים וחופשה מדהימה מהעבודה אני והלברק כבר לא זרים ואני מרגיש שאני כבר יודע מה הוא אוהב ואיפה הוא מסתתר
עכשיו זה הזמן להודות לשני חברים יקרים פה מהפורום
שרון הידוע בכינוי דוראדו על החוף
ואייל הידוע בכינוי כארגו פליין
לולא ההסברים שלהם וההדרכה שלהם באך לקרוא את החוף ואך לעבוד עם הדמויים ובעיקר האמונה המון אמונה בדמויים לא הייתי מצליח לחוות את החוויות שעברתי בחופשה הזאת
אז תודה לכם עשיתם לי טוב
עכשיו חוזרים לעבוד ולא יהיה זמן לסרוק את הים אז תתנו להם בראש בשמי
הנה סרטון של שיחרור הלוקוס ושיחרורים בשני ימים שונים כולל היום
תהנו ובהצלחה בעונה

בים..