יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
שלום חברים אבא שלי ביקש ממני עזרה ולכן אני פונה אליכם. הוא יוצא שבוע הבא לדוג בכינרת אזור חוף דוגה ורוצה לעבוד עם קפיצים ולזרזר אולטרה לייט קצת. שאלתי היא עם מה כדאי לעבוד בעונה זו? איזה דמויים? ניקלים? תודה רבה!
|
-------------------------------
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
השאלה נכונה גם לגביי אני הולך בשבוע הכרוב לדוג בכנרת וצריך המלצה על פיתיונות וריג ללילה ודמויים לאולטרה לייט תודה מראש
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דיג פיתיונות עשוי להביא תוצאות אבל ז'ירז'ור בתקופה הזו לא משהו ובצד המזרחי חבל על הזמן לדעתי. החופים רדודים מאד וכמעט נטולי צמחיה או סלעים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
תודה רבה גיצוק! התכוונת שבמזרחי על הפנים לזרזור? או גם לפתיונות? או שפתיונות גם טוב במזרחי תאמת שראיתי מה הוציאו עם הקפיצים את כל הבורים המפלצות לאחרונה... נראה שיש מה לעבוד
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה רבה גיצוק! התכוונת שבמזרחי על הפנים לזרזור? או גם לפתיונות? או שפתיונות גם טוב במזרחי תאמת שראיתי מה הוציאו עם הקפיצים את כל הבורים המפלצות לאחרונה... נראה שיש מה לעבוד
כמו שכתבתי, בצד המזרחי יש פוטנציאל לתפיסות (בורים/קרפיונים/עדדים) אבל מבחינת ז'ירז'ור נראה לי שעדיף לוותר וללכת לצד המערבי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
תודה רבה אחי!!
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
דיג פיתיונות עשוי להביא תוצאות אבל ז'ירז'ור בתקופה הזו לא משהו ובצד המזרחי חבל על הזמן לדעתי. החופים רדודים מאד וכמעט נטולי צמחיה או סלעים...
חבר, שהיה לפני הגשמים חזר בלי דגים! אמר רק שה הואבוס קפאו לו .  אבל אם לא תנסה לא תדע.
|
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
כן.... הם גם חזרו ריקים... אמרו לי שלא ראו כלום..
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה דוח מסודר?? 
|
|
|
|
|
נראה דוח מסודר??  [/quote אלה לא התפיסות שלי אחי! זה מישהו שאני עוקב אחריו ביוטיוב והוא מז'רז'ר די הרבה בחורף ויש תוצאות מפתיעות
|
S.F
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
צהרים טובים לכולם אני בדרך כלל מזרזר בכינרת ולפעמים בים. (לפעמים עקב חוסר הצלחה) רוצה להגיד שבשבועים האחרונים הייתי כמה פעמים בצד המזרחי והתוצאות טובות + לא יודע איך להעלות תמונות בשמחה הייתי מצרף שבת שלום לכולם אם מישהו יכול לתת הסבר להעלת תמונות אשמח
|
|
|
|
|
ביתי היום בצד המערבי ליד מתחם מקורות והחוף הסמוך והיו הרבה רשתות ושחו במים הרבה דגים גוססים ואף מזרזר לא תפס כלום .
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
הייתי ביום שישי בבוקר בכפר נחום שום דבר עברתי לאיזור חוף חלוקים צפונה דרומה 1 ק"מ והשלל היה רציני לעונה איפה יש הסבר איך מעלים תמונות מי יכול לעזור
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
יש הסברים בפורום איך להעלות תמונות אני אישית מעלה לפייסבוק עושה שמור ומעלה כרגיל תנסה . זה עובד בדקה
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|