| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 26/12/2015 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1200 | גיג גדול - zets slow blatt 200 gr | טרכון ים תיכוני | 3 | 2 קילו- |
הדו"ח:
סוף סוף אני פוגש אותו..אחרי ששמעתי על החוויה מחברים וראיתי פה בסרטונים ואחרי שחוויתי מגע איתו בעבר רק דרך פייט וחוט שנחתך היום היה לי את "המפגש"...
יציאה עם דרג'אם מהפורום בוקר מאוחר..מפאת חוסר זמן מחליטים לוותר על חי ולהתמקד בג'יגינג..אצל דרגאם ג'יג לייט אצלי סלו פיטש..
הגעה לשטח בסביבות 10 וחצי ומתחילים לעבוד..
קטע אחד בעומק 50+ דרגאם עושה סיפתח עם טרכון חמוד על הג'יג...
מגיעים לנקודה עמוקה (130 מטר+!!!!!!!!!! פעם ראשונה סלו בעומק כזה) ונעילה של עוד טרכון אצלי...
חזרים בהמשך לרדוד ובקטע של החלפת ג'יגים רואה סימנים בקרקעית, מהר מאוד מורידים, דרגאם ישר מודיע שחתכו לו..בטח פלמידות אמרנו..כמה הקפצות אצלי ויש נעילה
תוך כדי אני מרגיש רפיון ואומר השתחרר..ואז שוב מתח ופייט קטן ואז רפיון שוב...לא הבנתי מה קורה...ואז כשהחוט כמעט חוזר כולו לשפולה ואני עוד מתסכל לראות מה יש לי למטה שמתקרב לסירה אנחנו קולטים מפלצת של 1.8-2 מטר עם ראש רחב כמו שולחן בא בספרינט למעלה וכמעט מתנגש בסירה
כריש כמובן שליווה את הטרכון ומשום מה לא נגס בו ואולי זה הסיבה שהטרכון נתן ספרינטים למעלה והיה תחושת רפיון כי ניסה להתחמק מהכריש אולי..אותו כריש שחתך לדרגאם קודם כנראה!!!מפגש חוויתי, מפחיד (בכל זאת סירה קטנה ובא בהפתעה וגם לקחת לי שניה לעקל שזה לא הוא על החוט אחרי שנגלה הטרכון לנו אחרי שראינו את הכריש ואז הדברים הסתדרו ונרגעו)...
היה כנראה גם לוקוס שהתחפר ואחרי נסיונות חזר הג'יג אלי בלי דג ובלי שנקרע אבל עם סימני שיניים בולטים על הג'יג מלמטה!!!
עוד פלמוד כנראה שחתך לי ובגללו איבדתי ג'יג סלו יקר ויפה

דג קטן (אוקנוס מסורטט נדמה לי) שנים חמדו את הג'יג המצחיקים האלו!
חזרה אחרצהריים כדי להיות מוקדם בבית..
אגב, שברתי השבוע שיא..לא שיא של דג גדול אלא שתי יציאות בשבוע אחד
מקווה לשמור על השיא הזה שלא ידעך..יש כל כך הרבה דברים בים שצריך קצב כזה לפחות...ואם דיברנו על פנים אל מול פנים, אז שיר שאני מאוד אוהב:

?!