|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
כל הכבוד מאור נפלת על מקום טוב בזמן טוב
שתי שאלות: כל הדגים באותה נקודה? האם מדובר על סלע או ברזל?
מאחל לך עוד יציאות כאלו...הבטריה נגמרה אבל הסרטון יפה מאוד..
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג 
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
יופי של חגיגה מאור  אכן בחורף אין מה לרוץ לעומק ומסתבר שבחרת נכון... סרטון נהדר... ויפה לראות את האחווה שבינך לבין רונן...  אשמח לדעת עם איזה מקל ומכונה אתה עובד, איזה חוט (עובי וסוג) ואיזה משקל הג'יג...  תודה רבה רפי מקל של Major Craft Np Jack מקל מאוד נוח אפילו שהוא לא נראה גמיש ממבט ראשון! רולר של Shimano Twin Power XG 5000 רולר נורא מהיר 6.2 אני אוהב לעבוד בצורה מהירה והרולר נותן עבודה  חוט 45 ליברות של YGK חוט רציני שיכול להרים מפלצות! שוק לידר של YGK 40 ליברות פלורו קרבון אני אוהב להשים 4 מטר שוק לידר אני משתמש רק בגיג אחד וזה Hayabusa ורוד לבן ואני שם לו סביבל כי ההיבוסה אוהבת להשתולל ולהסתובב במים אני אוהב את הקרסים של גמקצו אחלה קרסים ננעלים בצורה חלקה 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה יופי כיף חלום של חוויה אני רוצה גם 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה?
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה? צד דרומי
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה? צד דרומי זה היה הימור שני שלי  זה היה רוח\זרם מהדרום?
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה? צד דרומי זה היה הימור שני שלי  זה היה רוח\זרם מהדרום? רוח מזרחית קלה שנתנה דריפט חלש הזרם לקח אותנו מערבה אני אישית אוהב לעבוד ליד הסלע לאינטיאסים יש הרבה יותר תקיפות גם לגבי פלמידות וטוניות 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה? צד דרומי זה היה הימור שני שלי  זה היה רוח\זרם מהדרום? רוח מזרחית קלה שנתנה דריפט חלש הזרם לקח אותנו מערבה אני אישית אוהב לעבוד ליד הסלע לאינטיאסים יש הרבה יותר תקיפות גם לגבי פלמידות וטוניות   צודק לגבי אנטיאסים..טורפים מהירים אוהבים לארוב ולהפתיע בתפר (חארף) ולא להיות חשופים מעל הסלע עצמו
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
תפסתי אחד בנקודה אחרת אחרי זה זזתי לנקודה יותר רדודה אבל לא עליתי על הסלע נשארתי 50 מטר מהסלע את הראשון הבאתי על קלמרי שלם אחרי זה כל השאר באו על הגיג  האם זה היה בצד המערבי של הסלע במקרה? צד דרומי זה היה הימור שני שלי  זה היה רוח\זרם מהדרום? רוח מזרחית קלה שנתנה דריפט חלש הזרם לקח אותנו מערבה אני אישית אוהב לעבוד ליד הסלע לאינטיאסים יש הרבה יותר תקיפות גם לגבי פלמידות וטוניות   צודק לגבי אנטיאסים..טורפים מהירים אוהבים לארוב ולהפתיע בתפר (חארף) ולא להיות חשופים מעל הסלע עצמו תאמת שציפיתי ללוקוס לבן  ,תראה בסרטון אני משחק על הקרקע עם הגיג 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כשאתה נופל להם על הראש.. זה יותר טוב מדג אחד של 30 קילו  מדהים כמה אקשן יכול לספק דג אחד, בכל משקל שהוא.. כל בייבי נתן שם פייט! בהצלחה בהמשך!  הסרטון מהנה מאוד 
|
|
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
כשאתה נופל להם על הראש.. זה יותר טוב מדג אחד של 30 קילו  מדהים כמה אקשן יכול לספק דג אחד, בכל משקל שהוא.. כל בייבי נתן שם פייט! בהצלחה בהמשך!  הסרטון מהנה מאוד  צודק! היו אחלה של נעילות! יש להם כוח לקטנטנים האלו...הבעיה היא שאבא שלהם לא הגיעה
|
|
|
|
|
|
שי .פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הדייג .
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 איזה תענוג של דוח , רק על איזה מקל אתה עובד ?
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
maor885
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
"צוות נתניה"
|
|
 איזה תענוג של דוח , רק על איזה מקל אתה עובד ? תודה זינגר! המקל שלי הוא Major Craft Np Jack 40-120 gram ממש לייט...  כשאני עובד איתו גיג הוא משחק נורא יפה! ויש לו גמישות נפלאה כשאני ננעל. מקל שעשוי מטכנולוגיה חדישה של ננו קרבון יש לו טבעות פוג'י מקל מאוד דומה לGiant Killing אך יותר קשה טיפה יש לי רולר של TWINPOWER 5000 XG רולר מהיר ואטום למים מאוד מומלץ לקיאק!  חוט 45 ליברות,שוק לידר של YGK 40 ליברות . שמחתי לענות!
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|