| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/12/2015 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20:00-23:0 | דמוי דג בינוני - Yamashita JP 3.5 | קלמארי (דיונון) | 5 | 1.315 |
הדו"ח:
בהמשך לבקשתו של רפי היקר לכתוב את הדו"ח הראשון שלי בפורום אני נענה לאתגר!!
הגענו לתחרות אני ואח שלי היקר אביב פאר.. נעמדנו אחד ליד השני והתחלנו לעבוד
אני אישית כמו תמיד שאני הולך לדוג קלמרי תמיד מתחיל עם בובה זולה לסרוק את השטח ולראות אם יש סלעים שאני לא רואה שאני יכול להיתפס בהם ולאבד בובה יקרה יותר.
אז התחלתי עם בובת imperial וורודה בגודל 3.0 והמשכתי לעבוד איתה 20 דקות בערך, עשיתי קצת "בלגן" עם הבובה כשהיא מוארת חזק עם פנס על מנת לעניין את החייזרים שם...סרקתי את השטח מולי בקו ישר וטיפה לצדדים.. לא היו שום תקיפות או תפיסות.
אחרי 20 דקות של עבודה שבהם לא נתפסתי בסלע החלפתי לבובת Yamashita זוהרת בצבע טבעי כמו של ביזרי בגודל 3.5... עוד 20 דקות עבודה עם היאמאשיטה ושום דבר.. מחליט להחליף ליאמאשיטה כתומה לא זוהרת מסדרת הjumping, באמצע שאני מחליף בובה חברי היקר אביב פאר שמצד ימין שלי שהתחיל ישר עם יאמאשיטה צועק לי לבוא לעזור לו יש לו קלמרי! זה היה הקלמרי הראשון שלו אחרי חודש שאנחנו יוצאים ביחד לקלמרי והמזל לא נוגע בו.. אז אני מזגזג על הריף שמלא בבורות מגיע אליו ורואה קלמרי מפלצתי!!! צועק לו כל הכבוד ומתחיל לנתק לו את הקלמרי מהבובה ותוך כדי אני נזכר בואנ'ה אביב שכחנו את השקיות באוטו!!! ואיך שכחנו בכלל להביא דלי!?
פותח את הכיס של הסרבל שלי בתקווה שאולי תקעתי שם איזה שקית מהדייג האחרון שלנו ובום קרה נס שתיים שלוש שקיות מחכות לי שם. פתחתי שקית וזרקתי לו את הקלמרי לבפנים. הוא קושר את השקית לתפס של החגורה בסרבל ואני חוזר למיקום שלי.. ממשיכים לתת עבודה... רפי מגיע מאחורה מזגזג על הריפים מאחורינו אני מסתובב אליו שואל אותו "רפי מה קורה" ובום לא עברו 2 דקות וגם אני מצטרף לחגיגה עם קלמרי די נחמד גם כן... מבקש מרפי שישאר לידנו הוא הביא את המזל בלי שום ספק!!! שוב פעם 20 דקות של דממה ובום עוד קלמרי! מרגיש לי מאוד קטן ובאמת כך היה הוא מגיע אלי והוא באמת די קטן... תפוס ממש בקטנה עוד שניה מתנתק! צועק לאביב שיבוא לעזור לי והוא מהלחץ תוך כדי ריצה נופל באחד הבורות של הריף עם המקל וכל הציוד וכמובן איך לא השקית שלו מתנתקת מהחגורה ומתוכה מחליק הקלמרי שנשטף עם הגל שהגיע באותה שניה ונעלם...... הבן אדם עוד לא הרים את הראש הוא עוזר לי לכוון את הקלמרי לתוך השקית שלי מכניסים אותו לשקית הקלמרי כבר 99 אחוז בתוכה בשניה האחרונה שניה לפי שהוא כולו בפנים אדון קלמרי החליט שהוא רוצה להפליץ לתוך הפנים של אביב שפריץ אגדי עוצמתי ואימתני של דיו לתוך העיניים והפנים כולו התמלא דיו בעשירית השניה!!!!!!! הוא צועק כל העיניים של דיו אני לא רואה ואני פשוט בוכה מצחוק...
מבואסים מתים בגלל הקלמרי של אביב שנפל ואני במיוחד מבואס בשבילו זה היה הקלמרי הראשון שלו אבל אין מה לעשות ממשיכים אין זמן!!מאותו רגע עוד שלוש תפיסות שלי בהפרש של 15-20 דקות כל אחד של גדלים יפים מאוד.. ומאז דממה עד 22:45..
אני שם לב שאנשים מתחילים לחזור לחניה וצועק לאביב עוד שתיים שלוש זריקות צריך לחזור..... ב22:55 שוב פעם תפיסה של אביב הוא מגלגל את הקלמרי אליו ושניה לפני שהוא מעלה אותו על הריף תק הקלמרי פשוט עוזב לו את הבובה בשיא החוצפה!! ועוד אחרי שלא לפני הרבה זמן הוא נפל ואיבד את הקלמרי היחיד שלו... חוזרים לחניה עם הרבה ציפיות ותקווה מהשקית שלי שוקלים ומגלים 1.315..
קצת שמח קצת עצוב כי אני יודע שההודעות בפורום אשכרה הולכות להפיל אותי למטה
אז התוצאות הסופיות מגיעות זכיתי במקום השני ובפרס של המקום הרביעי

מתמלא בבאסה רצינית ותחושה של פיספוס... אני אשקר אם אני אגיד שלא... אבל באמת שהיה כיף גדול ולפחות לקחתי כמה בובות בפרס...
תודה רבה לרפי לגנדי ולמארגני התחרות!!!

תודה רבה לאח שלי היקר אביב ששיחק אותה שם אני גאה בך אחי!!!!!! המדליה הזאת שלך!!!!!!!!