צייון, שאלה חשובה שאלת וחשוב להבין לפני קנייה.
איך שאני יודע פרטים על סגנונות הדיג שלך ועל הסירה שלך, אם התקציב לא מוגבל הייתי הולך על 9 אינצ' של לוראנס שהוא מרווח יותר אם גרסה קטנה יותר אז ל7 אינצ'
http://www.seatrade.co.il/showSingleProduct2.asp?p_id=718אגב, לוראנס קיבלו מספר אחד בתחרות בארה"ב השנה.
בנוסף על זה,הסוכן נמצא בקישון קרוב אליך ואז תוכל להיכנס אליו בכל פעם שתרצה לבצע עדכון למכשיר למשל או במקרה ויש תקלה או בירור...
לגבי העינית, חשוב לי להדגיש שבזמנו עם המכשירים הרגילים ולא החדישים עם התלת מימד, דיברו על העינית ועל האיכות שלה..זה היה המדד העיקרי, ובארץ העלו את קודןCODEN כמכשיר חביב דייגים שבאמת נתן איכות טובה...ושם יש לך עינית של 600 ויש של 1000קילו ווט...
היום, עם הטכנולוגיה החדישה של צ'ירפ chirp, נוספו פקטורים אחרים ואתה רואה למשל ב9 אינצ של לוראנס מקסימום 500 ווט עוצמה, למרות שיש מצב שכן אפשר לשדרג לו עינית חזקה יותר של 1000 (ועל זה יש לי וויכוח עם אנשים)...
בכל אופן, היכולות שעינית משוכללת של 500 ווט נותנת היא מדהימה..אגב, אמרתי עינית..טעיתי..מדובר
בשילוב של שתי עיניות ולא אחת..עד עכשיו בלוראנס זה היה שתי עיניות שמותקניות במקביל אחת לשניה..
אבל מעכשיו יהיה שתי עיניות בתוך קופסה אחת לשם נוחיות ומבחינתך זה התקנה של עינית אחת כביכול..
קודן למשל שהיה חביב הדייגים נשאר כמה שנים בטכנולוגיה הישנה ולא התקדם לתלת מימד משום מה!!! אגב, גם הוא משווק על ידי פישליס!
הסתייגות אחת, אם אתה חולה עומקים ודיג על חי (100 מטר+ אני מתכון), אין יותר מדי יתרונות למכשירי תלת מימד ושם אין לך אופציה להשתמש בתלת מימד...יש שקונים מכשירים עם עינית-מתמר בזווית צרה כדי ששטח הסריקה בעומק לא יהיה גדול מדי ולא ימרח את התמונה ויאבד את הרגישות לעליה וירידה בקרקעית...אני חושב שאתה לא ממש בקטע זה אם אינני טועה...

בהצלחה בכל אופן..
תעדכן אותי לפני קניה בהחלטתך...