פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דג ראשון בזרזור |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דג ראשון בזרזור (נקרא 2833 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 22/12/2015 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | טרכון ים תיכוני | 1 | 400-500 גרם |
הדו"ח: שלום לכולם ובשעה טובה  קובע עם חבר מגיעים לנקודה בסביבות 3 , ים שקט וצלול עם רוח מזרחית דרומית שמכה בנו בכל זריקה , מחליפים דמויים מה לא עשינו רק במטרה לשבור תמנחוס , סביבות השעה 4 החבר מתייאש ומתקפל  מתחיל להחשיך ומחליף מניקל לבובה לבנה עם ראש אדום , מנסה כל זווית אפשרית מה לא רק במטרה שזה רק ההתחלה והמחשבה שחוזרת שוב להכניס תציוד למחסן לתקופה הקרובה  קולט רתיחות מתחת לרגליים , ואני כבר חושב לעצמי בראש היום זה היום  זורק ולוקח כמה טיפים פה מחברי הפורום נותן קצת מכות שפיץ ימינה למטה במכה השנייה כבר שומע בזז!! עוד הפעם הלך דמוי  ופתאום מרגיש כיפוף במקל שזה לא סלע זה דג !! סוגר קלאץ מלחמה קטנה והוא בחוץ , אולי חלקכם יכעסו שהוא נלקח אבל זה לא דג בסכנת הכחדה או משהו ודג ראשון חייבים לקחת 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2015, 19:02:07 PM על ידי עדן145
|
|
|
|
|
|
|
ברכות על הראשון , תמיד מרגש וזכור . על רוח מזרחית - מערבית עוד לא שמעתי ...  לא ציינת איזה דג , בכל מצב אל תצטער על כלום ... 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
כל הכבוד  בהחלט אל תצטער זה הראשון  מאמין שלהבא תדע לשחרר, אבללל תן לנו תמונה אולי הגודל בכלל בסדר  בכל מקרה בתיאבון
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
ברכות על הראשון , תמיד מרגש וזכור . על רוח מזרחית - מערבית עוד לא שמעתי ...  לא ציינת איזה דג , בכל מצב אל תצטער על כלום ...  חחח זה התיקון אוטומטי הכוונה לדרומית, לא מצליח להעלות תמונה זה רושם שהקובץ גדוך מידי משום מה , תודה רבה בכל זאת 
|
|
|
|
|
|
|
מברוק.... 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות. דג ראשון דווקה הייתי משחרר כדי שיביא מזל. תמיד שאני תופס בזריקה ראשונה כל היום נאחס. ונראה לי שאתה צריך ללמוד כיווני רוחות
היום בצהריים לא הייתה דרומית מזרחית הייתה צפונית עד צפון מערבית. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
ברכות. דג ראשון דווקה הייתי משחרר כדי שיביא מזל. תמיד שאני תופס בזריקה ראשונה כל היום נאחס. ונראה לי שאתה צריך ללמוד כיווני רוחות
היום בצהריים לא הייתה דרומית מזרחית הייתה צפונית עד צפון מערבית. בהצלחה בבאות
בסדר לא צריך לבוא על קטנות  הרוח הכתה מיותר מיני כיוונים שכבר לא שמנו לב  בכל מקרה אתה כן היית משחרר אני דווקא לא , כל אחד ומה שהוא מחליט באותו רגע . ותנושא של הלימודים תשאיר לי כבר .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2015, 19:19:29 PM על ידי עדן145
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מה זה משנה מה היה כיוון הרוח. צפון דרומית או דרום צפונית  העיקר שסוף סוף תפסת דג ראוי וגם בגודל סביר + למחבת  אני את הדג הראשון שלי בזרזור לקחתי הביתה (לוקוס של 200 גרם)  הייתי חייב שיאמינו לי שדגים אוכלים פלסטיק. אז לא היו מצלמות אקסטרים , לא יוטיוב ולא פורומים מלאי מידע  מאז הים שלח לי ואני החזרתי לו המון בחזרה  הכל טוב חבר , תמשיך להאמין ולהתמיד וללמוד והתוצאות עוד יגיעו ויתישו אותך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
מה זה משנה מה היה כיוון הרוח. צפון דרומית או דרום צפונית  העיקר שסוף סוף תפסת דג ראוי וגם בגודל סביר + למחבת  אני את הדג הראשון שלי בזרזור לקחתי הביתה (לוקוס של 200 גרם)  הייתי חייב שיאמינו לי שדגים אוכלים פלסטיק. אז לא היו מצלמות אקסטרים , לא יוטיוב ולא פורומים מלאי מידע  מאז הים שלח לי ואני החזרתי לו המון בחזרה  הכל טוב חבר , תמשיך להאמין ולהתמיד וללמוד והתוצאות עוד יגיעו ויתישו אותך  תודה רבה סוף סוף פירגון בלי ביקורת בדרך 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על הראשון בז'רזו'ר  עכשיו תתחיל להתמכר יותר
|
|
|
|
|
|
sv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הריאשון והצלחה בהמשך היצלחת להעביר בדוח את הדירכות ש לך והרצון. בקשר לשחרור,אתה נישמע אחד שעוד יתפוס הרבה וישחרר הרבה.... בקשר לעכשיו 
|
|
|
|
|
|
|
עדן קודם כל מברוק על הראשון בזירזור ...וקח את החיים בקלות  כל תגובה פה היא פרגון ...אנשים מעריכים את השיתוף שלך  , ועל הדרך מנסים גם ללמד אותך עוד משהו מניסיונם .... הטיפ שלי אליך ,,מכל דבר תוציא את הגרוש שיכול להועיל לך בעתיד .....  בכל מקרה יופי של דג תהנה ממנו ואני בטוח שעוד נראה ממך דוחות נוספים
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
תודה רבה חברים , מעריך את זה מאוד , יש פה אנשים לעניין 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
עדן ברוך הבא,  זה דג שהרבה כן היו לוקחים תרגיש בנוח עם עצמך...  אם הדג לא קטן בצורה מוגזמת מותר לך, הרי אינך גוזל אף אחד- עמלת עליו.  אם הוא מתאים לך לצלחת קח כל דג שהוא והעיקר שתצא לך "תועלת טעימה". אין בעולם חוויה כמו הדג הראשון בזרזור, זה מזרים לך את הדם ל5 דקות ראשונות  ומאז זה מזרים את המזומנים לאיביי וחנויות דייג למיניהם, ומזרים את עצמך לשטוף פנים ב4 בבוקר לפחות פעם בשבוע שבועיים  לגבי ביקורת- אולי גישה קצת יותר מלטפת הייתה תורמת, אבל הגעת לפורום חם, אוהב, מפרגן והכי חשוב מלמד ומשכיל. קח הכל ברוח טובה- וזה לא משנה אם היא צפונית מערבית מזרחית או רוח רפאים 
|
|
|
|
|
|
עדן145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
31
|
|
עדן ברוך הבא,  זה דג שהרבה כן היו לוקחים תרגיש בנוח עם עצמך...  אם הדג לא קטן בצורה מוגזמת מותר לך, הרי אינך גוזל אף אחד- עמלת עליו.  אם הוא מתאים לך לצלחת קח כל דג שהוא והעיקר שתצא לך "תועלת טעימה". אין בעולם חוויה כמו הדג הראשון בזרזור, זה מזרים לך את הדם ל5 דקות ראשונות  ומאז זה מזרים את המזומנים לאיביי וחנויות דייג למיניהם, ומזרים את עצמך לשטוף פנים ב4 בבוקר לפחות פעם בשבוע שבועיים  לגבי ביקורת- אולי גישה קצת יותר מלטפת הייתה תורמת, אבל הגעת לפורום חם, אוהב, מפרגן והכי חשוב מלמד ומשכיל. קח הכל ברוח טובה- וזה לא משנה אם היא צפונית מערבית מזרחית או רוח רפאים  תודה רבה אחי תודה זה מעלה לי עוד יותר תמוטיבציה , מקווה שמפה השמיים הם הגבול 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2