פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בוקר של קלמארי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: בוקר של קלמארי (נקרא 2618 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Gal_dayan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 20/12/2015 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00 | דמוי דג קטן - | קלמארי (דיונון) | 8 | |
הדו"ח:דו״ח ראשון שלי .. קוראים לי גל , בן 16.5 מחדרה . נתחיל - אתמול שם שעון מעורר לשעה 5:30 והולך לישון לקראת השעה 1:30 בלילה , מתעורר בבוקר מהשעון המעורר ובגלל שהייתי עוד עייף מכבה את השעון המעורר ואומר לעצמי בלב , - ננוח עוד כמה דקות ואז נקום , כמובן שזה לא קרה והמשכתי לישון ..  ב 6:45 מתעורר שוב פעם , והפעם אני לא עייף , מעיר את חבר שלי מתארגנים זריז וכבר ב 7:00 נמצאים על המזח . זריקה ראשונה וחבר שלי נעול על קלמארי יפה , מבין שהם פה בסביבה , הקלמארים ננעלים ללא הפסקה ברחו 3 קלמארים ונתפסו 8 וככה עד השעה 8:05 יש תמונות אבל לא מצליח לעלות אותם מהנייד , אשמח לעזרה
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 על הקלמרים . לשים את הראש לעוד כמה דקות אחרי שהשעון מצלצל, זה מתכון בטוח לא להתעורר  תעלה את התמונות מהמחשב. אתה אמור להקטין אותן ורק אז להעלות לפורום או לאתרי אחסון תמונות
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא גל ליומן דוחות הדיג - וגם אל שורות הכותבים  בהחלט במקום ולעניין שראית לנכון להציג את עצמך בכמה מילים... בהחלט יום מוצלח ומסתבר כי אפשר לתפוס קלמארי בקצב לא רע גם בשעות האור... תמונות להעלות מהנייד פחות קל - אני מעלה תמיד מהמחשב.. תעלה שאלה בפורום התמיכה הטכנית - כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&board=13.0
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אין על דייג קלאמרי  ואם הבאת 8 בשעתיים אז אתה טוב  אתה חדרתי , בן 16.5 , התעוררת ב 06:45 וב 07:00 כבר היית על המזח  בצבא לא יהיו לך בעיות בקצב המסחרר הזה.. אתה בטח תושב גבעת אולגה ואותי איזה מזח יש 15 דקות מהמיטה שלך ? האם בכפר הדייגים ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד גל ,וברוך הבא ליומן דוחות הדייג שלל מרשים,דייגי האינטיאס מחפשים אותם בנרות בהצלחה גבר
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
אין על דייג קלאמרי  ואם הבאת 8 בשעתיים אז אתה טוב  אתה חדרתי , בן 16.5 , התעוררת ב 06:45 וב 07:00 כבר היית על המזח  בצבא לא יהיו לך בעיות בקצב המסחרר הזה.. אתה בטח תושב גבעת אולגה ואותי איזה מזח יש 15 דקות מהמיטה שלך ? האם בכפר הדייגים ? גשש בלש אתה אבי ידידי...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
תראה מה זה הרווחת פעמיים ..... אחת עוד שעה שינה  ושתיים 8 קלאמרים בשעתיים ...כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Gal_dayan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין על דייג קלאמרי  ואם הבאת 8 בשעתיים אז אתה טוב  אתה חדרתי , בן 16.5 , התעוררת ב 06:45 וב 07:00 כבר היית על המזח  בצבא לא יהיו לך בעיות בקצב המסחרר הזה.. אתה בטח תושב גבעת אולגה ואותי איזה מזח יש 15 דקות מהמיטה שלך ? האם בכפר הדייגים ? אני לומד במבואות ים ... אז ככה שהמיטה שלי 5 דקות הליכה מהמעגן אבל בכללי אני גר בעין הים , שבגבעת אולגה . 
|
|
|
|
|
|
Gal_dayan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד גל ,וברוך הבא ליומן דוחות הדייג שלל מרשים,דייגי האינטיאס מחפשים אותם בנרות בהצלחה גבר
עם אתה באזור מכמורת אתה מוזמן לבוא לקפה / תה .. ולקבל קצת קלמארים .. 
|
|
|
|
|
|
Gal_dayan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכנסתי ... 
|
|
|
|
|
|
Gal_dayan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה , אעשה את זה בהזדמנות הראשונה שאהיה ליד המחשב , כרגע אני בפנימייה , במבואות ים , שם אני לומד , ואני רק עם הנייד 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אין על דייג קלאמרי  ואם הבאת 8 בשעתיים אז אתה טוב  אתה חדרתי , בן 16.5 , התעוררת ב 06:45 וב 07:00 כבר היית על המזח  בצבא לא יהיו לך בעיות בקצב המסחרר הזה.. אתה בטח תושב גבעת אולגה ואותי איזה מזח יש 15 דקות מהמיטה שלך ? האם בכפר הדייגים ? אני לומד במבואות ים ... אז ככה שהמיטה שלי 5 דקות הליכה מהמעגן אבל בכללי אני גר בעין הים , שבגבעת אולגה .  
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
הכנסתי ...  אתה בחור טוב 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|