פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   צוות יורדי הים נהנים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: צוות יורדי הים נהנים (נקרא 3079 פעמים) |
הדפסה |
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/12/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:00 | גיג בינוני - מאיה | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 1.4 | | 08:30 | גיג בינוני - מאיה | פלמידה | 3 | 10+ | | 09:00 | גיג בינוני - מאיה | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 2+ |
הדו"ח:לפני שאתחיל בדוח אני חייב לציין שזה אחד הימים המושלמים ביותר שאפשר לבקש לדייג. הדוח [/יום לפני יורד גשם אני שו בודק את התחזית , ואני משפשף עיניים ורואה שאכן יש לנו ים לצאת 
מיד מודיע לצוות שאני מתכוון לצאת וגילי דורון אומרים לי שהם באים איתי ואנחנו קובעים ומחממים אחד את השני. אני פותח את המקפיא ולא רואה שיש לי פיתיון במקפיא , לוקח מקל www_MyEmoticons_com__fishing;הולך לזרזר לקלמר ויוצא לי בנתיים דניסים מכובדים על המקל חוף .
לא הולך לי להביא קלמר , ואני טס לכוכב הים לוקח קלמר , מקבל ברכה מדני וחוזר להעמיס .
שעה 06:00 מאורגנים בחוף עושים בדיקה נוספת על הציוד , אני נכנס ראשון בזמן שגילי ודורון עוזרים לאלי אורח שהתלווה אלינו 
איך שאני נכנס אני מזהה ברדוד מלא שחפים , מוציא טרול מתחיל לעבוד 
לא חולף כמה ד'ק ננעל על פלאמידה 
הלאה ממשיכים לעומק כולנו , משה עמר מתקשר אומר לנו שהוא מגיע עם הסירה.
שנכנס יותר לעומק. אנחנו נכנסים שם חוברים איתו שהוא כבר עם פאלמידה של 8-9 ק"ג .
מתחילים לעבוד לא מבזבזים זמן יקר ןאז קורה הדבר .... 
טונה ענקית מרקדת באוויר במרחק יריקה מהקיאק של גילי
זה היה הדבר הכי מצחיק ומדהים שראיתי
גילי כמובן מנסה לזרוק על הטונה את הגיג ולא מוותר נלחם עליה , ובא לו טונית יפה של 2+
אני תוך כדי עבודה מעלה לבן , וככה זזים מנקודה לנקודה
משה ננעל על משהו שמושך לו חוט 200 מ בשניות , עם רולר חשמלי הוא לא עמד בזה והדג עושה סקי לסירה. בסוף השתחרר.
בחזור דורון הלוחם לא מוותר יורד לרדוד צמוד לשובר מעלה לו פאלמידה בדקה ה 90
ולא יוצא בידיים ריקות 
יום של אקשן
יום של צחוקים
יום של דייג
יום מדהים
והלוואי שנזכה לעוד הרבה ימים כאלה 
שלכם צוות יורדי הים
https://vimeo.com/149545528

מקווה שעכשיו כן רואים את התמונות, אבירם.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2015, 12:33:50 PM על ידי zinger
|
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עוד תמונות  הפעם בהגדלה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2015, 14:24:51 PM על ידי zinger
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
לא ניתן להגדיל את התמונות.. כרנראה שהכל התחבר ליום אחד שהייתם בו וזכיתם 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
חברה אשקלונים כייף לכם בעומק כי החוף היה יבש פלוס
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
צוות "יורדי הים" פשוט הצוות מס.2 בארץ  צוות שיודע את העבודה ומזהה את האיזורם החמים  בקרוב מאוד הצוות מס. 1 יחזור לים ואז אני מצפה למפגש פסגה איכותי  בנתיים אנחנו אוספים פיתיונות 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
אחלה דוח שלומי!! כיף לראות את כולם במים נהנים וגם מביאים דגים!! צוות "יורדי הים" פשוט הצוות מס.2 בארץ
אחלה צוות שבעולם אלו יורדי הים!!!! ואני מסכים איתך אבי שיורדי הים זה צוות מספר 2, מספר 1 זה המורים  בקרוב מאוד הצוות מס. 1 יחזור לים
גם פה אתה צודק  אוטוטו נחזור לדוג 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 איזה יום מלא אקשן לצוות. אחלה שלל 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחלה דוח שלומי!! כיף לראות את כולם במים נהנים וגם מביאים דגים!! צוות "יורדי הים" פשוט הצוות מס.2 בארץ
אחלה צוות שבעולם אלו יורדי הים!!!! ואני מסכים איתך אבי שיורדי הים זה צוות מספר 2, מספר 1 זה המורים  בקרוב מאוד הצוות מס. 1 יחזור לים
גם פה אתה צודק  אוטוטו נחזור לדוג  בנתיים מי ששולט בדוסים  ובאיחוד כולל משפחות זה יורדי הים  אל תתאמצו להגיב כי יש עובדות ....
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה אקשן זינגר  חבל שאי אפשר להגדיל את התמונות...  (חסרים נתונים ביומן  )
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
זיו גולדברג
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות יורדי הים
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : דצמבר 19, 2015, 23:20:05 PM » |
|
אלופים
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחלה אקשן זינגר  חבל שאי אפשר להגדיל את התמונות...  (חסרים נתונים ביומן  ) צודק נשלים את הנושא ....לגבי התמונות נסדר את העניין גם 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של דוח זינגר ,וגם תפיסות 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של חגיגה לצוות, מהקיאקים ומהסירה...  תמיד טוב זינגר לראות אותך מחייך עם דגים בידיים... יופי של לבן - רק חסר לי הסיפור של איך נתפס ועל מה נתפס (קשור לקלמרי והברכה מדני?)..  אשמח גם לדעת על איזה דמוי ובאיזו מהירות נתפסה הפלמידה... ועל הדרך, מי עוד תפסו את הפלמידות הנוספות ואיך (טרולינג או ג'יג)... על מה תפס משה עמר את הפלמידה הגדולה ומה היה בקצה החוט שהדליק את הדג שרוקן לו את השפולה... בקיצור זינגר יקירי... יום מוצלח, דו"ח יפה ומלהיב... עשית לי חשק לדעת את כל כל הפרטים.... הפלתי עליך תיק.. 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של חגיגה לצוות, מהקיאקים ומהסירה...  תמיד טוב זינגר לראות אותך מחייך עם דגים בידיים... מסכים איתך
יופי של לבן - רק חסר לי הסיפור של איך נתפס ועל מה נתפס (קשור לקלמרי והברכה מדני?).. על מאדי 120 ג'ר כתום של מאיה וכמובן הקלמר של דני , עם הרולר החשמלי של שימנו אשמח גם לדעת על איזה דמוי ובאיזו מהירות נתפסה הפלמידה... הדמוי היה של יוזורי כסוף דמוי ביזרי עם פס ורוד למטה 5-6 מ צלילה , ממש ברדוד ב 12 מ' בזמן הכניסה מהירות איטית מתחת ל 5 ועל הדרך, מי עוד תפסו את הפלמידות הנוספות ואיך (טרולינג או ג'יג).. דורון הביא את הפלמידה שלו ביציאה ברדוד בטרול על מה תפס משה עמר את הפלמידה הגדולה ומה היה בקצה החוט שהדליק את הדג שרוקן לו את השפולה... גיג כבד של 100 + לדעתי הטוקון בקיצור זינגר יקירי... יום מוצלח, דו"ח יפה ומלהיב... עשית לי חשק לדעת את כל כל הפרטים.... הפלתי עליך תיק..   קטן עלי
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|