| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/12/2015 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק בים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16:00 | דמוי דג בינוני - Yo Zuri | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 3 |
| 16:30 | דמוי דג בינוני - Yo Zuri | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 700 גרם |
הדו"ח:
היי חברים ושבוע מעולה!
טוב זה התחיל שרונן התותח מהצוות התקשר והודיע לי שהוא רוצה לתת גיחה לים בסביבות 2 וחצי ישר אמרתי לו שאין סיכוי שאני מפספס יציאה בים כזה!
התחלתי להתארגן אחרי העבודה בזריזות לקחתי 2 מקלות של טרולינג וסט גיג למקרה וניתקל במשהו ורצתי לחוף

בסביבות 3 התחלנו לגרור לנקודה שהיתה ב20 מטר הגענו לנקודה וראינו תזוזה בגלאי אבל לא היו תקיפות על הגיג
הינו שם עד 3:30 והתחלנו לרדת בגרירה לכיון ה 13-14 מטר כשהגעתי ל14 מטר קיבלתי פיצוץ על המקל טרול והתחיל הבלגן התבאסתי שלא לקחתי את המצלמה כדי לתעד את הפייט שהיא נתנה! 5 דקות של כוח! כיף שאין לתאר...לבסוף עלתה לה טונית חמודה של 3 קילו פחות או יותר
בסביבות השעה 16:30 כשהשמש ירדה כבר כמעט הגענו לחוף ועוד הפעם הרגשתי משהו נוגע במקל טרול שיורד יותר עמוק גלגלתי וגילתי לוקוס חמוד בסביבות ה700 גרם הכנסתי לו את הביזרי שהטונה העיפה ושיחררתי אותו לחופשי עד שיגדל כמובן
חוץ מזה גיליתי שיציאות צהרים מענינות נורא אפילו שהם קצרות נורא, ואולי מדי פעם אני יתן גיחות כשיש ים שמאפשר
מקווה לעדכן שוב

כל הכבוד