|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שכנראה יביא איתו גם גל של סבידות  עד כאן מחדשות קול הדייג 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
היום היה המבחן האחרון שלי, כבר מתחילת השבוע פינטזתי על יציאה טובה לטובת חיפוש לברקים וסרגוסים. גיליתי בסוף שאנחנו אצל סבתא השבוע ויציאה כבר לא תהיה  . בטח באחד מימי החופש בחנוכה.. בינתיים בהצלחה עם האינטיאס  מאמין שהשנה תתפוס את הראשון  ( תזכור את זה  ) השנה מגיע הראשון שלך !
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שכנראה יביא איתו גם גל של סבידות  עד כאן מחדשות קול הדייג  אין מבזק כל שעה עגולה 
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
מקווה, אבל צפוי ים של 1.5-3 מטר אפילו (לפי אתר שראיתי בו) אבל בעיקרון אפשר לחפש אותם במרינות, אולי מחר או מחרתיים אנסה עליהם במרינה אתמול היה קר אבל כנראה שלא מספיק חח 3 שעות בלי כלום ואולי דייג אחד שהוציא אחת
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2015, 18:53:42 PM על ידי raz_p
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
היום היה המבחן האחרון שלי, כבר מתחילת השבוע פינטזתי על יציאה טובה לטובת חיפוש לברקים וסרגוסים. גיליתי בסוף שאנחנו אצל סבתא השבוע ויציאה כבר לא תהיה  . בטח באחד מימי החופש בחנוכה.. בינתיים בהצלחה עם האינטיאס  מאמין שהשנה תתפוס את הראשון  ( תזכור את זה  ) השנה מגיע הראשון שלך ! מהפה שלך.. ישירות לכסא הכבוד  תודה נשמה 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סתם בחדשות מנפחים בלי סוף לא היה שום קור מיוחד 
|
|
|
|
|
|
|
הוא כבר פה  אתמול בלילה יצאתי עם הכלב לסיבוב הכי מהיר שיש 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
ב"ש אתמול והחום ממש כמו מזגן של 12 מעלות, יש שמש אבל הרוח מזגן 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
ב"ש אתמול והחום ממש כמו מזגן של 12 מעלות, יש שמש אבל הרוח מזגן  דימונה ...מרגיש כמו החרמון ...וזה מהשעות האחרונות . סופ"ש באילת , תכניות על דיג עם מקל מדיום ( פעם ראשונה באילת בלי אןלטרה ..) , לא יכלתי אפילו להתקרב לים... רוחות מזרחיות מטורפות וקור בילתי נסבל . הציוד חזר יבש הביתה , לפחות כיבדנו את נמר וקניתי קצת ציוד .
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חברים שש בבוקר על החוף עם כל הכפור והיו מלא מכורים אחרים חחחח באוט היה4 מעלות
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
חברים שש בבוקר על החוף עם כל הכפור והיו מלא מכורים אחרים חחחח באוט היה4 מעלות
חחחחח, העיקר לנשום ים לא ?? היה דייג ? 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לא צוחק אני יושב בבית עם חרמונית  הקור באמת שובר שיאים אני לא אוהב את החום של המזגן
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מאמין שהשנה תתפוס את הראשון  ( תזכור את זה  ) השנה מגיע הראשון שלך ! זוכרים את זה ?!  צדקתי 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
מאמין שהשנה תתפוס את הראשון  ( תזכור את זה  ) השנה מגיע הראשון שלך ! זוכרים את זה ?!  צדקתי  רועי נשמה כפרה עליך, עכשיו תברך אותי לזכות בלוטו ואני הולך למלא פעם ראשונה בחיים  (מקווה שזה לא יקח 4 שנים  )
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
 אתה יודע, בדרך חזרה מהבית ספר יש ברזייה כזו פעם אחת מצאתי 10 אגורות על הרצפה זרקתי לברזייה וביקשתי כדורגל בשיעור ספורט- יום למחרת המורה בא עם גינס בגלל אירוע וקיבלנו כדורגל  פעם אחרת ביקשתי שהמורה למדעים והיא לא תבוא- יום למחרת ככה היה והיא לא באה  ביקשתי שהמחנכת לא תבוא ביום שלם שהיא מלמדת (7 שעות! ) וגם לא באה  צירוף מקרים ?! בכל מקרה ביקשתי לזכות בלוטו.. עדיין לא שלחתי טופס ועברה לה שנה  חברים שבאים איתי בדרך חזרה עדים לזה..  כשאזכה בלוטו סט אינטיאס עליי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|