סןפש הבא אני מגיע לאילת לאיזה שבת חתן מה שאומר שיש לי איזה שקיעה וזריחה לדייג.. אז מה מומלץ עכשיו? להביא קלמרי מהבית או שתופסים טוב מהחוף? מה אוכל עכשיו?
מה בדיוק קורה שם עכשיו אני לא יודע אבל לגבי קלמארים מהבית, חד משמעית, כן בביקור האחרון נתפסו קלמארים בודדים והגדול שביניהם היה 20 ס"מ כולל ראש... אם יש לך מצב לדיג כבד, קח איתך קלמארים אבל אולי כדאי לך לשקול דווקא ז'ירז'ור כבד ולהימנע מהריח וההתעסקות עם פיתיונות. בדיוק אתמול שמעתי שהתחילו לתפוס ברקודות גדולות
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
אז ככה בטור דייג אילתי אני ממליץ לך להביא את הקלמרי מהבית אוכל הכי הרבה קלמרי זרזור לא כל כך הולך אם אין לך סירה זה הדג שיצא עכשיו מהמים פתיון קלמרי מקווה שעזרתי לך
אז ככה בטור דייג אילתי אני ממליץ לך להביא את הקלמרי מהבית אוכל הכי הרבה קלמרי זרזור לא כל כך הולך אם אין לך סירה זה הדג שיצא עכשיו מהמים פתיון קלמרי מקווה שעזרתי לך
חברים השגתי מקרלים טריים..סקומברי מי שמכיר את זה בשם הזה.. יש לי מחשבה על שיטה מסויימת מעניין אותי אם מישהו ניסה.. אהי רוצה לתפור אותם עם שני קרסים ולזרוק אותו עם מצוף זריקה. המטרה היא ללכת על הפלמודים והטןנות שמה. אשמח לשמוע דעות של יודעי דבר