פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   היי חברים, מחפש המלצה לקרסים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היי חברים, מחפש המלצה לקרסים (נקרא 2816 פעמים) |
הדפסה |
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במידה 0/10 ו 0/8 לדייג אינטיאס. האם יש לכם המלצות לרכישה מאי ביי או עלי אקספרס ?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אני ייתן לך המלצה קטנה שדייג לימד אותי, בדייג הדג לא רואה את המקל שיש לך, או את הרולר שיש לך יש להם חלק בהתמודדות אבל לרוב בעבודה טובה אפשר הרבה דברים החוט הקרסים וכל אלו הם לקוב מה שיעשו את ההבדל עדיף להשקיע עוד כמה שקלים בקרסים מאשר לחכות להם חודש וחא בטוח כמה טובה תהיה האיכות
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
במידה 0/10 ו 0/8 לדייג אינטיאס. האם יש לכם המלצות לרכישה מאי ביי או עלי אקספרס ?
איגל קלו לייזר שארפ (קרס לבנה ואני חושב נירוסטה) הזמנתי כאלה בשנה שעברה מארה"ב באי ביי קרס חזקה מאוד חדה ולא מחליד!!! יצא לי 3 שקלים לקרס
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איגל קלו לייזר שארפ (קרס לבנה ואני חושב נירוסטה) הזמנתי כאלה בשנה שעברה מארה"ב באי ביי קרס חזקה מאוד חדה ולא מחליד!!! יצא לי 3 שקלים לקרס על איזה דגם מדובר? יש לסדרה של LAZER SHARP כמה וכמה (וכמה וכמה) דגמים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איגל קלו לייזר שארפ (קרס לבנה ואני חושב נירוסטה) הזמנתי כאלה בשנה שעברה מארה"ב באי ביי קרס חזקה מאוד חדה ולא מחליד!!! יצא לי 3 שקלים לקרס על איזה דגם מדובר? יש לסדרה של LAZER SHARP כמה וכמה (וכמה וכמה) דגמים... בנצי, שאלה מתקילה? 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
שרגא , הייתי בחנות הזו בהונג קונג , הזדהיתי כלקוח מישראל  וקיבלתי אחלה שירות  אבל אני חייב לציין שהחנות הזו יפה יותר אינטרנטית מאשר כחנות  להרבה חנויות בארץ מגיע שאפו על ההיצע והסדר לעומתם
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
המלצה לגודל קרס לדייג חי כמובן.. ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
היו לי קרסים של מוסטאד לצערי הם לא החזיקו מעמד עם חמורים והם נפתחו (התישרו) מאז אני לא עובד עם מוסטאד על אנטיאסים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היו לי קרסים של מוסטאד לצערי הם לא החזיקו מעמד עם חמורים והם נפתחו (התישרו) מאז אני לא עובד עם מוסטאד על אנטיאסים אז על אילו קרסים אתה כן ממליץ??במידה 0/10 ו 0/8 לדייג אינטיאס. האם יש לכם המלצות לרכישה מאי ביי או עלי אקספרס ?
איגל קלו לייזר שארפ (קרס לבנה ואני חושב נירוסטה) הזמנתי כאלה בשנה שעברה מארה"ב באי ביי קרס חזקה מאוד חדה ולא מחליד!!! יצא לי 3 שקלים לקרס על איזה דגם מדובר? יש לסדרה של LAZER SHARP כמה וכמה (וכמה וכמה) דגמים... אשמח לדגם מדוייק 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
היו לי קרסים של מוסטאד לצערי הם לא החזיקו מעמד עם חמורים והם נפתחו (התישרו) מאז אני לא עובד עם מוסטאד על אנטיאסים אני בינתיים מרוצה מהם והמחיר שפוי החמור הגדול ביותר היה בינתיים 21 קג
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים תודה רבה !! אני חושב שדיונים מסוג זה אודות ציוד, מחירים ואיכות עשויים לעזור לכולנו גם בתפיסות וגם בכיס.
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משתמש באותם קרסים מידה 11/0 לאינטיאסים. עשו את העבודה בכלום כסף.
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|