|
סנפירו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
25
בייבי
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 25/11/2015 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 15:30-21:0 | דמוי דג קטן - בובת קלאמרי | קלמארי (דיונון) | 10 | 8 |
הדו"ח:אהלן חברים חייב לספר לכם על שתי יציאות החודש... יום רביעי שעבר נשאר אחרי בצפר עם חבר והולכים לדוג במקום הקבוע שלנו.. מצטרפים עוד כמה. מתחילים מוקדם בשלוש וחצי ומזרזרים עד הלילה. אני הולך לבדוק אזור אחד ביננתים נותן לחבר אחד את החכה... חוזר שומע צעקות! קלאמרי ענקי! בגודל בקבוק קולה! הולך להכין את החכה על חי. ביינתים ממשיך לזרזר ומתחילה לשקוע השמש. חבר שלי הולך לזרוק כבר על חי ואני ממשיך לזרזר ומוציא חתיכות יפות. פתאום שומע צעקות לוקוס! רץ אליהם ורואה לוקוס חצי קילו יפה שבלע את כל הקלאמרי (שלם עם קרסי סירקל) אני רציתי להחזיר למים אבל החברים לקחו לאכול בפנימייה. יום שני שהיה נשאר אצל חבר אחר עם ציוד מטורף.. הולכים לצלול להביא כמה דמויים מהסלעים ומתחילים לזרזר והציוד פצצה! אין כלום עד השקיעה ומחליטים לשנות מקום.. מגלגל את הרולר ובא להוציא פתאום בזזזזז והקלמארי דופק פייט של החיים! בכל זאת עוברים מקום עם הקלאמרי בסל. מגיעים למקום ומזרזרים. יוצאים חתיכות פה ושם ואז מגיע דייג ומתחילים לדבר איתו.. הראה לנו סרטונים שלו והיה צחוקים וחוויה. הוא נתן לנו טיפים ואנחנו לו. פתאום מתחיל להתכופף לו החכה כמו לא יודע מה! מגלגל אליו ויש שם קלאמרי ענקי שהורס לי חולצה לבנה עם הדיו... בסוף חוזרים הביתה עם חמש חתיכות ואוכלים אותם.
|
|
-------------------------------
אתה תלמד אותי לתפוס כדי שאני אלמד אותך איך לשחרר.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתאבון כיצד אתה מכין אותם ? עוזי
|
|
|
|
|
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני הכנתי השבוע טרי ישר אחרי הים ככה: קצת שמן זית שום יין לבן ולהקפיץ ממש צריבה קלה לא לייבש.
זה לא אותו קלאמרי שאוכלים במסעדות הבשר קשה יותר אבל טעים יותר ממש מתוק.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חגיגת קלמרי מהנה ובתאבון  לתפוס קלמרי זה לא מומלץ עם חולצות לבנות  . היתרון אבל שניתן לשפוך אקונומיקה והכתם נעלם
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה אקשן היה לכם!!!
ולפי הדוח נראה לי את חי בים, צלילה, זרזור, יום לילה..אתה גם לומד שם במכמורת? נשמח לשמוע על זה... אגב, מקום יפה ונהדר שם.
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
סנפירו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
25
בייבי
|
|
את הקלאמרי בישלתי עם שמן זית ושום.. וסאמח אני לומד שם כן.. יש שיעורי ימאות גם ואני מכיר את המעגן מצוין מקום מדהים לבורים ואראסים
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את הקלאמרי בישלתי עם שמן זית ושום.. וסאמח אני לומד שם כן.. יש שיעורי ימאות גם ואני מכיר את המעגן מצוין מקום מדהים לבורים ואראסים

|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
לישי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד , צלם לנו פעם הבאה
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
יופי של תפיסות , וכיף לשמוע שאתם מכינים אותו לאכילה  תמשיכו להנות מהדייג , אך לא על חשבון הלימודים  אגב תשקיע גם בימאות תמיד טוב לצאת עם משהו נוסף כגון סקיפר בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
יופי של חוויות מיציאות כיפיות עם חברים וגם ארוחה טובה סידרתם לכם - שאפו  נשמע שאתה נהנה מהחייןם שם וזה מצויין ,,,אבל אל תשכח את הלימודים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
סנפירו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
25
בייבי
|
|
אין מה לצאת על חשבון הלימודים הקלאצרי מגיע לקראת הערב... בצפר על הים זה מדהים אין מה לעשות.. אני גם מעודכן 24\7 על מצב הים ומתכנן יציאות לדייג. יש הרבה תמונות אבל אני לא מצליח להעלות אותם כי הם גדולות מידי.. אם מישהו רוצה אני אשלח לו בווטסאפ ויעלה הנה.. 0542620325 תודה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשמע כמו יום מוצלח ומהנה עם דיונונים גדולים במיוחד 
|
|
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
נשמע טעים חחחח 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מה לצאת על חשבון הלימודים הקלאצרי מגיע לקראת הערב... בצפר על הים זה מדהים אין מה לעשות.. אני גם מעודכן 24\7 על מצב הים ומתכנן יציאות לדייג. יש הרבה תמונות אבל אני לא מצליח להעלות אותם כי הם גדולות מידי.. אם מישהו רוצה אני אשלח לו בווטסאפ ויעלה הנה.. 0542620325 תודה
יש תוכנה שנקראת Resize me.קטנה פשוטה וחכמה. תוריד אותה ואתה יכול ב2 שניות להקטין כל תמונה. בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
מומלץ להשרות בחלב או יוגורט מרכך וגורם לקרספיות
|
|
|
|