פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   משקלי זריקה ובחירת חכה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: משקלי זריקה ובחירת חכה (נקרא 3501 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
אין עוד אופציות הרולר AVOCATE הוא מאוד עדין, מבחינת עבודה מהמם אבל יש לו נקודת חולשה וזו הידית שלו  מבחינת חכות אני לא כל כך מבין אבל כשהתחלתי לדוג הייתי בערך בגיל שלך והייתי משתמש בחכות הכי פשוטות שיש ההבדל בין חכה לאחרת זו חווית הדיג אני חושב שיש מספיק אנשים מומחים בתחום הזה באתר שלנו שיהי לך בהצלחה 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אין עוד אופציות הרולר AVOCATE הוא מאוד עדין, מבחינת עבודה מהמם אבל יש לו נקודת חולשה וזו הידית שלו  מבחינת חכות אני לא כל כך מבין אבל כשהתחלתי לדוג הייתי בערך בגיל שלך והייתי משתמש בחכות הכי פשוטות שיש ההבדל בין חכה לאחרת זו חווית הדיג אני חושב שיש מספיק אנשים מומחים בתחום הזה באתר שלנו שיהי לך בהצלחה  תודה רבה יוסף על הקדשת הזמן  הרולר AVOCATE של מיטשל היה הפיבוריט שלי אשמח לשמוע חוות דעת נוספות 
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
את המקלות אני לא מכיר אבל את הרולר כן הרולר מאוד עדין והוא ומי ים לא חברים טובים שקול זאת שוב דבר נוסף שלושת הקישורים שנטתה לא שולחים לישראל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2011, 23:36:17 PM על ידי Oz
|
|
-------------------------------
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
היה רק אחד שלא שולח לישראל אבל תיקנתי את זה. כשאתה אומר שהוא לא מסתדר עם מי ים ? למה הכוונה אתה יכול להסביר את עצמך יותר ? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היה רק אחד שלא שולח לישראל אבל תיקנתי את זה. כשאתה אומר שהוא לא מסתדר עם מי ים ? למה הכוונה אתה יכול להסביר את עצמך יותר ?  בדגם אחר מאותו יצרן ובאותה קטגוריה רק קטן יותר - הברגים החלידו דיי מהר וברמה קשה, גם אם לא באו במגע ישיר עם מי ים. לעומת זאת - אהבתי את העבודה איתו עם סביקי לתפיסת פתיונות.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2011, 01:03:43 AM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
היה רק אחד שלא שולח לישראל אבל תיקנתי את זה. כשאתה אומר שהוא לא מסתדר עם מי ים ? למה הכוונה אתה יכול להסביר את עצמך יותר ?  בדגם אחר מאותו יצרן ובאותה קטגוריה רק קטן יותר - הברגים החלידו דיי מהר וברמה קשה, גם אם לא באו במגע ישיר עם מי ים. לעומת זאת - אהבתי את העבודה איתו עם סביקי לתפיסת פתיונות. יש משהו שניתן לעשות כדי למנוע חלודה?
|
|
|
|
|
|
גל המקל הזה הוא נראלי לרולר שוכב לא מתאים לרגיל
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
אני יודע שהמחירים בEBAY מפתים, אבל שים לב שעלות המשלוח של מקל לרוב גבוהה, וזה מוצר שלא כדאי לשלוח עם דואר רגיל עקב סיכוי גדול לנזק למקל בזמן המשלוח (יש מוכרים שבכלל לא מוכנים לשלוח מקלות בדואר רגיל בגלל סיבה זו).
מקלות, במיוחד ברמת מחיר נמוכה עד בינונית - פשוט לא משתלם להזמין מחו"ל. בלי להזכיר את העובדה שרוב המקלות שהצגת הם 6 פיט, שזה דיי קצר ולא הכי נוח לדיג ממזחים או מהחוף.
הרולר שהצגת רחוק מלהיות רולר ברמה נמוכה אפילו לדעתי. עצה - הרולר שהצגת בהודעה האחרונה, הוא רולר עם קלאץ' אחורי במקום קידמי -> תתרחק מהם.
התקציב שהצבת בעייתי עד מאד, מדובר על תקציב שבמקרה הטוב יספיק למקל ברמה נמוכה, רוב הסיכויים בלי רולר אפילו.
רולר סביר ברמת כניסה נמוכה הוא שימנו AX או SIENNA (סדר גודל של 20-30$, לפני משלוח). רולרים כן הייתי ממליץ להזמין מחו"ל, בארץ המחירים שדורשים על הדגמים הפשוטים הם פשוט על גבול הבדיחה (לפעמים יותר מפי 2 מעלות הזמנה מחו"ל כולל משלוח). כמובן שלא רולר שתוכנן לעמוד במים מלוחים, אבל שום רולר בטווח מחירים הזה לא תוכנן לכך.
מקל - תרכוש בארץ. כנס לאחת החנויות האהובות עליך וחפש מקל ז'ירז'ור 2 חלקים, אורך 2.4 - 3 מטרים, עד 200 שקלים (קיימים כאלה) - מה שמגדיל את התקציב למקל + רולר כמעט פי 2, אבל (וזה אבל גדול) - יחזיק לך תקופה הרבה יותר ארוכה.
למען הסר ספק - העובדה שזה מקל זול לא אומרת שזה מקל גרוע. אני כבר 3 שנים לערך, אם לא יותר אפילו, עם מקל SureCatch Proffesional - למרות השם, כל קשר בינו לבין "מקצועי" הוא מקרי. מדובר על מקל ז'ירז'ור פשוט, אורך 2.4, משקלי זריקה 7-15, שעלה לי כ-200 שקלים (לאחר הנחה קלה). המקל מעולה לדעתי, נתפסו עליו דגים וקלאמרי לרוב. החיסרון של מקלות כאלה הוא באיכות החומרים והבנייה. במקרה שלו - הטבעות דיי גרועות, והחלפתי כבר חצי מהן לאחר שהקרמיקה נשברה או שפשוט הרגל נשברה. תיקונים פשוטים וזולים, והמקל מחזיק כמו גדול.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לגבי רולרים אני לא יכול לעזור אבל לגבי חכה אני יכול להמליץ לך אני קניתי חכה של ברקלי דגם Berkley Lightning Rod מקל לייט אורך 2.90 משקלי זריקה 2-18 אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא מקל פשוט וזול רק 200 ש'ח כולל משלוח מתאים אפילו לעבודה עם ספינרים של 2 ג'ר
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
אני יודע שהמחירים בEBAY מפתים, אבל שים לב שעלות המשלוח של מקל לרוב גבוהה, וזה מוצר שלא כדאי לשלוח עם דואר רגיל עקב סיכוי גדול לנזק למקל בזמן המשלוח (יש מוכרים שבכלל לא מוכנים לשלוח מקלות בדואר רגיל בגלל סיבה זו).
מקלות, במיוחד ברמת מחיר נמוכה עד בינונית - פשוט לא משתלם להזמין מחו"ל. בלי להזכיר את העובדה שרוב המקלות שהצגת הם 6 פיט, שזה דיי קצר ולא הכי נוח לדיג ממזחים או מהחוף.
הרולר שהצגת רחוק מלהיות רולר ברמה נמוכה אפילו לדעתי. עצה - הרולר שהצגת בהודעה האחרונה, הוא רולר עם קלאץ' אחורי במקום קידמי -> תתרחק מהם.
התקציב שהצבת בעייתי עד מאד, מדובר על תקציב שבמקרה הטוב יספיק למקל ברמה נמוכה, רוב הסיכויים בלי רולר אפילו.
רולר סביר ברמת כניסה נמוכה הוא שימנו AX או SIENNA (סדר גודל של 20-30$, לפני משלוח). רולרים כן הייתי ממליץ להזמין מחו"ל, בארץ המחירים שדורשים על הדגמים הפשוטים הם פשוט על גבול הבדיחה (לפעמים יותר מפי 2 מעלות הזמנה מחו"ל כולל משלוח). כמובן שלא רולר שתוכנן לעמוד במים מלוחים, אבל שום רולר בטווח מחירים הזה לא תוכנן לכך.
מקל - תרכוש בארץ. כנס לאחת החנויות האהובות עליך וחפש מקל ז'ירז'ור 2 חלקים, אורך 2.4 - 3 מטרים, עד 200 שקלים (קיימים כאלה) - מה שמגדיל את התקציב למקל + רולר כמעט פי 2, אבל (וזה אבל גדול) - יחזיק לך תקופה הרבה יותר ארוכה.
למען הסר ספק - העובדה שזה מקל זול לא אומרת שזה מקל גרוע. אני כבר 3 שנים לערך, אם לא יותר אפילו, עם מקל SureCatch Proffesional - למרות השם, כל קשר בינו לבין "מקצועי" הוא מקרי. מדובר על מקל ז'ירז'ור פשוט, אורך 2.4, משקלי זריקה 7-15, שעלה לי כ-200 שקלים (לאחר הנחה קלה). המקל מעולה לדעתי, נתפסו עליו דגים וקלאמרי לרוב. החיסרון של מקלות כאלה הוא באיכות החומרים והבנייה. במקרה שלו - הטבעות דיי גרועות, והחלפתי כבר חצי מהן לאחר שהקרמיקה נשברה או שפשוט הרגל נשברה. תיקונים פשוטים וזולים, והמקל מחזיק כמו גדול.
תודה רבה על חוות הדעת והעצות אתייחס עליהם בכובד ראש. האם יש לך עוד חכות ורולרים שאתה יכול להמליץ לי בסכום כולל של בערך 200 שקלים ? תודה, גל לגבי רולרים אני לא יכול לעזור אבל לגבי חכה אני יכול להמליץ לך אני קניתי חכה של ברקלי דגם Berkley Lightning Rod מקל לייט אורך 2.90 משקלי זריקה 2-18 אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא מקל פשוט וזול רק 200 ש'ח כולל משלוח מתאים אפילו לעבודה עם ספינרים של 2 ג'ר
קנית את החכה בחנות או שהזמנת מחול ? אם הזמנת מחול, האם תוכל להגיד לי באיזה מצב המקל הגיע ? וכיצד הוא הגיע ? (במה היה עטוף וכו')
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תבדוק שוב לגבי הרולר (דאבל קלאץ) - המחיר מפתה אבל עלויות המשלוח בעייתיות בלשון המעטה, הספק מבקש לפנות אליו כדי שיעביר לך את עלויות המשלוח, בד"כ במקרים כאלו המשלוח יעלה לך פי כמה מהרולר. עלות המשלוח לארה"ב הוא 13.27$ - כמעט כמו הרולר. משלוח לישראל יעלה לך הרבה יותר מזה לעיתים פי 2 ו-3 .
הודעת המוכר :
shipping cannot be calculated for your area . you can contact the seller for additional shipping costs and services
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תבדוק שוב לגבי הרולר (דאבל קלאץ) - המחיר מפתה אבל עלויות המשלוח בעייתיות בלשון המעטה, הספק מבקש לפנות אליו כדי שיעביר לך את עלויות המשלוח, בד"כ במקרים כאלו המשלוח יעלה לך פי כמה מהרולר. עלות המשלוח לארה"ב הוא 13.27$ - כמעט כמו הרולר. משלוח לישראל יעלה לך הרבה יותר מזה לעיתים פי 2 ו-3 .
הודעת המוכר :
shipping cannot be calculated for your area . you can contact the seller for additional shipping costs and services
עדי לא מדובר ברולר דאבל קלאץ אלה בקלאץ תחתון לפי מה שראיתי
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הודעת המוכר :
עדי לא מדובר ברולר דאבל קלאץ אלה בקלאץ תחתון לפי מה שראיתי נראה לי שאתה צודק , רשמתי דאבל קלאץ רק שיידע לאיזה קישור התייחסתי. תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|