motiy10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 30/12/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
15 | קלמארי - | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 8 פלוס |
הדו"ח:בקיצור שישי לאחר שפיספסתי את הזריחה ב11 אני מרים טלפון לאלי אם מתאים לו לגיחה קטנה והו מצידו תוך רבע שעה מוכן יוצאים לקרוב לשחק בסלעים עוברים תקלה אחת שניה שלישית ואין קורבנות בתקלה האחרונה מחליטים לשחק אם הורודים אני בלי עצלנות תופר שניי חתיכות יפות של קלמר חוט 60 כרס משורינת ועובר לשחק אם הורודים לא עוברים 60 שניות והמקל מקבל קיפוף של החיים זורק הכול מהיד ומתחיל לעבוד והדג בשלו לוקח חוט בעצבנות ואני בשלי לא רואה אותו ממטר כמה דקות ומלך הים בסירה חוץ מזה שוחררו לוקוסים קטנים ויש אחד שצולם צבעים מדהימים מי יודע איזה סוג ש שלום לכולם
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דינוזאור... תפיסה די נדירה  לגבי הציבעוני - נקרא לוקוס אמריקאי, נדמה לי שיש מי שקורא לו לוקוס יהודי  הבוגרים לא עוברים את החצי קילו.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הלוקוס הקטן נראה כמו דקר הפסים אורך עד 30 ס''מ צבעו היסודי בהיר,כיפה בצבע חום כהה על החלק העליון של הראש,אך צבעו יכול להשתנותבמהירות על פי התנהגותו,מלבן דרך חום מפוספס לחום בהיר אם הכן מדובר בדקר הפסים אז יש לנו עוד מין פולש מים סוף תפוצתו מהאוקינוס ההודי והשקט ועד ים סוף
|
|
|
|
|
אחלה לוקוס אין ספק מלך הים  בהצלחה בבאות 
|
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא טעית בכותרת ..אכן המלך סחתין איש בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה דינוזאור... תפיסה די נדירה  לגבי הציבעוני - נקרא לוקוס אמריקאי, נדמה לי שיש מי שקורא לו לוקוס יהודי  הבוגרים לא עוברים את החצי קילו. סקויד אכן זה מה שנקרא לוקוס אמריקאי ובצפון נקרא בעוד כינוי "אבו נוח " דג שלא מגיע לגודל מרשים בכלל ..מוכר בכתם הכחול בבטן ..בלילה זה זוהר לוקוס יהודי זה בטוח שלא ...מצורפות תמונות מהפליקר ללוקוס יהודי נקרא כך בשל הכתמים הצהובים הבולטים על הגוף
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
איזו חתיכה מרשימה !  אני מלא קנאה בתפיסה שכזו.... כבוד לך על הדוח ועל השחרורים המבורכים. והאמריקאי הזה נראה הכי טוב בבולוס לילה , בצבעו הזרחני המדהים בבטן. 
|
|
|
|
|
שיחקתה אותה כל הכבוד על התפיסות 
|
|
|
|
|
מוטי יתותח על איזה כיף היה לקבל דיווח שכזה העונה אתה מלך הלבנים בעצמך . איך איך התפקששה לי יציאה היום יאללה איזה טירוף הלך בים היום אצל אנשים . תמשיך לעדכן יתותח נדבר אחלה תפיסה שבעולם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לוקוס יפיפה  כיף לקבל הפתעות כאלו בדיג פיתיונות! אתה חושב שיש סיכוי שהוא היה בא להפתיע אותך גם אם היית תופר לו ורוד אחד קטן? כבוד על השיחרורים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
מוטי יופי של לוקוס  תגיד לאלי שיפסיק לרדוף אחריי בשכונה שאקח אותו לדוג בקיאק  כי הגיע למ נוחה ולנחלה  כבוד 
|
|
|
|
motiy10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי יופי של לוקוס  תגיד לאלי שיפסיק לרדוף אחריי בשכונה שאקח אותו לדוג בקיאק  כי הגיע למ נוחה ולנחלה  כבוד  
|
|
|
|
israel a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במילה אחת וואוו