בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  כסא קיאק גם לסירה קטנה
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: כסא קיאק גם לסירה קטנה  (נקרא 2841 פעמים) הדפסה
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: כסא קיאק גם לסירה קטנה
« הגיב #15 ב- : נובמבר 18, 2015, 19:29:23 PM »
חשבתי שיש לך ספסלים של הסירה..
נראה שעבר על הסירה הרבה
חשבתי לראות תמונות יותר יפות של כל הסירה ושהיא נקייה ומצוחצחת ומאובזרת מתבייש
אם יש לך כמה תמונות כאלה או שאתה יכול לצלם בזמן המתאים לך אז אשמח
אגב קנית אותה יד 2 או חדשה?
כמה היא עלתה לך?
רז כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש אם היציאות שלך
מה זה המשפט הזה '' חשבתי לראות תמונות יותר יפות של כל הסירה ושהיא נקייה ומצוחצחת ומאובזרת ''
כך סאמח מחזיק את הסירה שלו כך נח לו וכך טוב לו
אילו התמונות שיש לו וזה מה שהוא מעלה
הדיון לא על איך נראת הסירה אלה על איך לחבר את הכיסא
אם יש לך רעיונות מעולה אבל פה זה לא המקום לבקר או להעביר מסדר המפקד
אם מעניין אותך לקבל רעיונות איך לאבזר סירה או איך לתחזק סירה מבחינת סדר וניקיון פתח דיון בעניין

צור, נראה לי הוא דיבר ברוח טובה ומבטא את זה שהוא מעוניין לראות יותר תמונות של הסירה כי זה קרוב ללבו ויש לו משהו דומה... סמיילי לא לקחתי את זה בצורה גסה האמת..אבל תודה שאתה מגן עלי..נראה לי אתה מתחיל להתיחס אלי כמו הבן שלך אז זה מחמיא לי מזופט

האמת שרציתי לשלוח תמונות של כל הסירה כי ראיתי שרז ביקש אבל נרדמתי אתמול ולא השלמתי את המשימה.
לבקשתו ולטובת כל החברים מעלה קצת תמונות.

אגב, חבל שלא הרבה אנשים מעלים תמונה של הסירה שלהם..יכול להיות שאנשים מפחדים מביקורת ומהשוואה של שופוני אני עם סירה יוקרתית יותר? חבל אם כך...אני בא עם סירה של כמה אלפי שקלים ומציג אותה בכיף ובכבוד..שהדגים ידברו ולא הסירה קריצה
סאמח תודה רבה על התמונות אתה בסדר
וגם על התשובות
יש לי עוד כמה שאלות:
למה המוטות מתכת של הגלגלים ממש ארוכים? (הבנתי שאתה עושה משהו אחר אבל מעניין אותי בקשר לזה)
(עכשיו אני מתחיל לחשוב שזה ככה כדי לעקוף בגובה את המנוע, אצלנו אבל יש 2 גלגלים אבל נפרדים אחד מהשני, פה חיברת אותם ביחד לציר אחד, אגב למה עשית ככה?)
תשובות:
צודק שהם ארוכים. לא בכדי לעקוף את המנוע כי אצלי אני לא יוצא לים עם הגלגלים על הסירה אלא משאיר באוטו אגב..במקום הגלגלים אני מתקין את הקשת שמהווה מעמד לחכות כמו שרואים בחלק מהתמונות.
הסיבה שבמקור הגלגלים היו ארוכים זה כדי לתת גובה לסירה כי איפה שמוריד בד"כ יש סלעים חוסמים את הדרך אז בשביל לעלות מעליהם או לא להתנגש במכשול עם השוקע של הסירה. בפועל, זה מעייף הרבה יותר כי אז תצטרך להרים את חרטום הסירה יותר ולהתאמץ יותר. מה שעשיתי כרגע, זה שקיצרתי עוד את הזרועות של הגלגלים, החלפתי לגלגלי בלון גדולים יותר (פרסמתי תמונה נדמה לי פה ובטח בפורום הקיאקים), וגם פיצלתי כל גלגל בנפרד-דבר שיש לו הרבה חשיבות ונוחיות בפירוק והתקנה של הגלגלים. למה היו מחוברים במקור, ראיתי מישהו שעשה ככה ועשיתי כמותו במחשבה שזה נותן חיזוק, בפועל זה לא מוסיף הרבה אבל גורע ומפריע הרבה.

מקווה שעניתי

סירה חדשה כזו עולה כ11 אלף, אני קניתי ממישהו שיצא איתה 3 פעמים בלבד ביותר זול כמובן. תוסיף מנוע תוסיף אבזור תוסיף עגלה, תוסיף התקנת וו גרירה..יוצא לא מעט אבל לא הרבה קריצה
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: כסא קיאק גם לסירה קטנה
« הגיב #16 ב- : נובמבר 18, 2015, 23:00:13 PM »
תתחדש סאמח... אתה בסדר

אגב, הכסא הזה יצר כאן דיון מרתק...
מסתבר שכסא זה דבר חשוב...