פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פלמודים, טונית, דאור ונד מים.... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: פלמודים, טונית, דאור ונד מים.... (נקרא 3469 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 15/11/2015 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:30-7:00 | דמוי דג בינוני - מאיה +אקסראפ | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 2 | אין תלונות | | 6:30-7:00 | דמוי דג קטן - אקסראפ-מגנום-15 | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | קצת סביצה | | 10:00 | גיג בינוני - 100 גרם - שם לא זכור | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 2.5 +- |
הדו"ח:הגיע הזמן לחזור לטרולינג  העונה נכנסה מזמן אך לצערי בקושי יוצא לי לראות ים בחודשים האחרונים... הזאטוט בן החודשיים וחצי ואחותו הקנאית זקוקים לתשומי שלהם ומה לעשות שהם בעדיפות...  יום ראשון האחרון (8/11) התפנה חלון, טלפון במוצ"ש האחרון משמוליק ומתאים.... בוקר טוב וביחד עם שמוליק אבי ואני בסירה, בתכנון טרולינג וקצת ג'יגלייט... שמוליק מודיע שיש לו ולאבי די והותר סטים - אז אני מביא הפעם שני סטים לדמויים בלבד (חוט 0.40).. 4 דמויים יורדים למים בנסיון לפתות את הדגים לנגוס, בינתיים אבי מכין את הריתמות שלו.... הדמויים כנראה נראו מפתים...  כמחצית השעה מהורדת הדמויים ובזזזזז... דמוי המאיה בצבע כסוף-אפור עשה עיניים וקיבל נשיקה...  המנשק היה פלמוד חביב שהעליתי לסירה בחדווה.... כמה דקות לאחר מכן והאקסראפ-15 של אבי מקבל נשיקה, ולאחריו עוד אחת...  אבי מעלה פלמוד ועוד טונית... אין תלונות... ממשיכים הלאה ועוברים לרתמות, מהירות נמוכה יחסית והסטים עם הדמויים מאופסנים... במים בורי וטונית... ולאחר שעות ארוכות זה מגיע - בזזזזזזזזזזזז חזק על הסט שעליו רתומה הטונית... שמוליק מתחיל את הפייט - שהיה מהיר וקצר...  תוך פחות מדקה אין התנגדות, הטונית חזרה מעוכה וללא סימני נגיסות - האינטיאס טעם ופלט מהר... ממשיכים לכיוון הג'יגלייט.... ולמי מגיע פיצוי ?  לאחר כשעה של נסיונות עקרים, שמוליק מקבל את הנעילה ומקבל מתנה מהים...   הגיע זמן לחזור... טרולינג בדרך חזרה בזמן שנפתחו ארובות השמיים... נפלאות הבריאה ואנחנו מקבלים מחזה מרהיב של נד מים....  בדרך עושים לדגים תמונה קבוצתית....  הסתיים לו יום דיג עם טעם של עוד... להתראות בדו"ח הבא... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
נראה שהייתה לכם חוויה לא קטנה  כל הכבוד על התפיסות
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה יציאת דייג היה אקשן היו דגים הייתה בריחה ,בקיצור הכל מהכל. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רפי, טוב לראות קצת ים מדי פעם  שלל מכובד וטוב  באיזו מהירות אתם גוררים את הרתמות ולמה קיבלתם את הדמויים במן הזה ?
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, טוב לראות קצת ים מדי פעם  שלל מכובד וטוב  באיזו מהירות אתם גוררים את הרתמות ולמה קיבלתם את הדמויים במן הזה ? אתה מתכון קיפלתם (עם פ ולא ב) שרגא...נחכה לתשובה של רפי...מנחש שזה קשור לדיון שהיה לשנינו פעם בו אמרתי שגרירה איטית זה לרתמה ולא מתאים ולא יעיל לשלב בין השניים. נחכה לתשובה של המייסטרו
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי דוח קצר (לשם שינוי) אבל תענוג של דוח למרות זאת.
התמונה של הנד מים היא מדהימה בעיניי. סגנון של מיני טורנדו\הוריקן?
הדאור ממש יפיוף!
לגבי הרתמה עם הטונית בה האנטיאס פלט, זה היה שני קרסים? משולשות? למה לדעתך הצליח לפלוט...
|
|
|
|
|
|
|
לפחות יצאת רפי ,נשמת ים,וגם תפיסות חביבות. הכי חשוב תהנה מהילדים,הם החשובים  בהצלחה בהמשך העונה
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה תענוג של יציאה אחלה תנאים אחלה אנשים וכבונוס באו הדגים שלל מגוון בהחלט התמונה של הנאד מים מרהיבה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אם האקשן מתרכז ליציאה פעם ב... , זו חצי נחמה... יכול להיות שהמשולשים ברתמה לא מתאימים לאינטיאסים? אולי שווה לגוון במכלול של הרתמה ולשלב קרס גדול בודד בזנב ומשולש בבטן? נד יפיפה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לגבי השאלות עם הרתמה: ראשית לא רתמה שלי ולא הרכבתי את הקרסים, אני הייתי מרכיב אחרת וככלל מרכיב אחרת... היו שם שתי משולשות שננעצו בחלק בקדמי ובאמצע הגוף של הדג - אצלי זה בנוי אחרת... שרגא, הדמויים קופלו כי הגרירה בוצעה בעומק גדול יחסית של 22-26מ', במהירות נמוכה כדי שהדמויים ישקעו יותר, בעומק כזה אין טעם לגרירת דמויים במהירות של 3 קשרים... יכול להיות שהמשולשים ברתמה לא מתאימים לאינטיאסים? אולי שווה לגוון במכלול של הרתמה ולשלב קרס גדול בודד בזנב ומשולש בבטן?
התפרצת לדלת פתוחה גיאצוק, רק הכיוון שלי קצת שונה: קרס גדולה לאינטיאס על חוט 0.80 ובבטן, משולשות על ווירים במקומות האחרים... הנושא מצדיק דיון מקיף, בינתיים יש דיון בו עלה סרטון העוסק בנושא, כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13505.0אפשר להמשיך גם שם... ואולי פשוט אעלה דיון עם מאמר קטן בנושא....  ***** לתגובות הנוספות... אכן היה כייפ  ונד המים היה מרהיב - אין לי מושג אם זה מיני-טורנאדו כי היה קצת מרוחק....
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יכול להיות שהמשולשים ברתמה לא מתאימים לאינטיאסים? אולי שווה לגוון במכלול של הרתמה ולשלב קרס גדול בודד בזנב ומשולש בבטן?
התפרצת לדלת פתוחה גיאצוק, רק הכיוון שלי קצת שונה: קרס גדולה לאינטיאס על חוט 0.80 ובבטן, משולשות על ווירים במקומות האחרים... הנושא מצדיק דיון מקיף, בינתיים יש דיון בו עלה סרטון העוסק בנושא, כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13505.0אפשר להמשיך גם שם... ואולי פשוט אעלה דיון עם מאמר קטן בנושא....  זה כבר נשמע יותר טוב ובהחלט אפשר להמשיך בדיון הנפרד  אכן היה כייפ  ונד המים היה מרהיב - אין לי מושג אם זה מיני-טורנאדו כי היה קצת מרוחק.... נד מים זה מיני טורנדו רק שלא כמו הטורנדו הקלאסי שאנחנו מכירים מהיבשה, בים ישנם טורנדו שלא יוצרים עילוי אלא סחרור בלבד. עדיין תופעה מגניבה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יכול להיות שהמשולשים ברתמה לא מתאימים לאינטיאסים? אולי שווה לגוון במכלול של הרתמה ולשלב קרס גדול בודד בזנב ומשולש בבטן?
התפרצת לדלת פתוחה גיאצוק, רק הכיוון שלי קצת שונה: קרס גדולה לאינטיאס על חוט 0.80 ובבטן, משולשות על ווירים במקומות האחרים... הנושא מצדיק דיון מקיף, בינתיים יש דיון בו עלה סרטון העוסק בנושא, כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13505.0אפשר להמשיך גם שם... ואולי פשוט אעלה דיון עם מאמר קטן בנושא....  זה כבר נשמע יותר טוב ובהחלט אפשר להמשיך בדיון הנפרד  אכן היה כייפ  ונד המים היה מרהיב - אין לי מושג אם זה מיני-טורנאדו כי היה קצת מרוחק.... נד מים זה מיני טורנדו רק שלא כמו הטורנדו הקלאסי שאנחנו מכירים מהיבשה, בים ישנם טורנדו שלא יוצרים עילוי אלא סחרור בלבד. עדיין תופעה מגניבה  תודה יא דני הופ 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יציאה מבורכת עם החברים ועם מבחר דגים ותופעת טבע דוח נפלא
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רפי, מחכה למאמרונצ'יק בנושא ותשלב בו גם את המידע המשרשור בפורום
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
מאסטר הטרולינג מכה שנית, או שלישית? רביעית? חמישית? שישית? הפסקתי לספור  אחלה שלל ליום כיף תשמור את התשומי לזאטוט ולאחותו הגדולה, מגיע להם.
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|