| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/11/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11:50 | גיג קטן - JW 80 גרם | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 3.5 |
הדו"ח:
עוד שישי מגיע והפעם לפחות מזג אויר נורמלי ללא גשם (להבדיל משישי שעבר שהיה לנו יום גשום בסירה).
התכנון טרולינג רתמה/כבד בבוקר, פופינג וג'יג לאחר מכן ואז שוב טרולינג פלמידות לפי המצב.
יוצאים לים כבר ב 5:15, מגיעים לשטח הרצוי ומשחררים את מערך הטרולינג.

הנילונים מתחילים להתפס די מהר ואנחנו נאלצים להרים הכל ולהוריד מחדש את המערך.
ככה מעבירים כשעה וחצי של בוקר בטרולינג כבד ללא דגים ורק נילונים.
בהמשך מקפלים את הציוד הכבד ומנסים ג'יג ואני פופינג אבל ללא תוצאות. המים די עכורים ולדעתי זה מפריע בעיקר בחפוש פלמידות שאוהבות יותר מים נקיים ולראות את הנצנוץ של הג'יגים במים.
לאחר כחצי שעה, החלטנו לחזור לטרולינג ולנסוע צפונה לכיוון פלמחים. בתקווה ששם יהיה ים נקי יותר.

בחלק מהדרך אכן הים היה יותר כחול ונקי ובחלק מלא ג'יפה צפה ועוד נילונים בצבעים שונים.
בשלב מסויים התחלנו להמר איזה צבע נילון יצא
.ככה העברנו את הזמן בנשנושים וניקוי הים.
בדרך חזרה קלטתי פתאום סוג של רתיחה (מלא ביזרי על פני המים ומשהו שחותך את הלהקה). ישר מודיע לחבר'ה שמתחילים לזרוק ג'יגים לכיוון ואני עושה טרולינג בכל השטח.
ככה במשך 20 דקות ואין שום מענה מצד הדגים.
בשלב הזה החלטנו להמשיך לריפים מול הנמל לנסות קצת ג'יג (אולי בכל זאת יהיה משהו) אבל המים עדיין עכורים ולא נתפס דבר.
לאחר עוד כרבע שעה, החלטנו לחזור שוב לאזור הלהקות אבל הפעם בלי טרולינג את ז'רז'ור/ג'יג בלבד.
לי לא היה כח להכין את מקל הג'יג לייט שלי והחלטתי להשתמש במקל הפופינג ולחבר לו כבל פלדה חד גידי במקום רב גידי וג'יג קטן נוצץ שהכנתי לסלו פלמידות.

אנחנו מתקרבים למקום ובדיוק באה עוד סירה של חבר לאותן להקות. אנחנו מתחילים דריפט ראשון ואין ממש תגובה.
לאחר שיחה עם הסירה השניה, הבנו שהם בדיוק הוציאו פלמידה אחת
, לפחות אנחנו יודעים שהן כאן אבל בבודדים. עוד דריפט, אני מזהה קפיצות כ 30 מ' ממני וזורק את הג'יג לכיוון.
נותן לו לשקוע כמה שניות ואז מתחיל להביא אותו בסגנון מעורב
2-3 הקפצות קלות עם המקל, נותן לו לרדת ואז קצת מגלגל וחוזר חלילה. תוך כדי אני מקבל תקיפה ומרגיש שיש לי משהו נחמד מאוד בצד השני 
הדג בהתחלה מושך חוט ואז הרגשתי רפיון, פחדתי לרגע שהדג ברח וגלגלתי מהר יותר ואז הרגשתי שהוא בכל זאת שם רק ששוחה לכיוון הסירה.
עוד קצת מאבק ויציאות חוט מהנות מהרולר והדג כבר קרוב לסירה.
אודי מביא את הגאנץ' ולאחר שני נסיונות עקרים שלו אני לוקח ממנו את הגאנץ ושולף את הדג בעצמי
.פלמידה מכובדת ראשונה לעונה

כמובן שאני לא יכול בלי לצלם את הדג (חלק חשוב מחוויית הדיג)

עוד חצי שעה של נסיונות ולא היה עוד שיתוף פעולה מצד הדגים ואלון כבר היה לחוץ בגלל השבת ונאלצנו לחזור למרינה.
בבית הדג נשקל ושקל 3.5 ק"ג מכובדים .

פרוט הציוד:
מקל: Black Hole Magic Eye 2.44
רולר: Shimano Bio Master 8000 HG
חוט: Power pro 50 lb עם שוק לידר 0.7 נילון ותלאי פלדה חד גידי
ג'יג: JW 80 gr