|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יציאה מהנה ויש ארוחה טעימה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה תפיסות וכיף של דוח לדעתי הדג שתפסת היה לברק נקוד הם נתפסים בכמויות לצד הטלוויזיות
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה תפיסות וכיף של דוח לדעתי הדג שתפסת היה לברק נקוד הם נתפסים בכמויות לצד הטלוויזיות
דוקא מתאים לי יציאה מהנה ויש ארוחה טעימה  לא ממש הם שוחררו לפני 35 שנים הייתי דג את הבננות עם בוס דג טעים וכיף למלא איתו סלים וכמו שרפי אמר שנים שאני כבר לא ראיתי בננות וכשאני אומר שנים אני מתכוון לפחות 25 שנים  שמעתי שפה ושם מוציאים בננות אבל תחלס לא ראיתי ויכול להיות שתפסו טלויזיות וחשבו שזה בננות הבננות הם למעשה הסרדינים של הים התיכון כשהם נעלמו לאט לאט התחילו להעלם עוד דגים אולי תתפלא לשמוע אבל לפני 35 שנים גם היו קיפודי ים  בעבר המוסר היה דג די נפוץ וכך גם האריען האריען כבר נעלם למרות שיש כאלה שאומרים שראו בעיקר בצפון והמוסר כבר נהיה דג די נדיר בנצי, הפכת את זה לאבל פה  אני גם זוכר מילדות את הכיף עם בננות...חבל שנעלמו דוח יפה  תודה למגיבים המסקנה שלי לפעמים זה לא הגודל זה פשוט הכיף והפייט הזה בחכה
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי בירור הדג היה בהחלט לברק נקוד
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
10 נקודות על הלברק הנקוד  מי צריך טאבלט כשיש ים לצאת אליו 
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
10 נקודות על הלברק הנקוד  מי צריך טאבלט כשיש ים לצאת אליו  אני איתך אם היה עם מי לצאת היה הרבה יותר כיף
|
|
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני 35 שנים הייתי דג את הבננות עם בוס דג טעים וכיף למלא איתו סלים וכמו שרפי אמר שנים שאני כבר לא ראיתי בננות וכשאני אומר שנים אני מתכוון לפחות 25 שנים  שמעתי שפה ושם מוציאים בננות אבל תחלס לא ראיתי ויכול להיות שתפסו טלויזיות וחשבו שזה בננות הבננות הם למעשה הסרדינים של הים התיכון כשהם נעלמו לאט לאט התחילו להעלם עוד דגים אולי תתפלא לשמוע אבל לפני 35 שנים גם היו קיפודי ים  בעבר המוסר היה דג די נפוץ וכך גם האריען האריען כבר נעלם למרות שיש כאלה שאומרים שראו בעיקר בצפון והמוסר כבר נהיה דג די נדיר זה דג הבננה המיתולוגי
|
|
מכור לדיג בוס
|
|
|
|
|
הבננות הם למעשה הסרדינים של הים התיכון כשהם נעלמו לאט לאט התחילו להעלם עוד דגים
אחלה דוח וכיף של יציאה. בנצי בננות וסרדינים הם שני דגים שונים למרות שדומים בצורה שלהם מאוד. בננות נמצאות איפה שנמצאים הקטנים כמו טלוויזיות מרמירים לברקים קטנים ושאר בייביס שאוכלים בחול. הסרדינים נעים בלהקות ענק ואוהבים מקומות עם סלע. לדוגמא פילוטה מסרדין ופילוטה מרופוס גלילי זה שני דברים שונים מאוד. הסרדין הרבה יותר אפקטיבי
|
|
|
|
|
|
|
לפני 35 שנים הייתי דג את הבננות עם בוס דג טעים וכיף למלא איתו סלים וכמו שרפי אמר שנים שאני כבר לא ראיתי בננות וכשאני אומר שנים אני מתכוון לפחות 25 שנים  שמעתי שפה ושם מוציאים בננות אבל תחלס לא ראיתי ויכול להיות שתפסו טלויזיות וחשבו שזה בננות הבננות הם למעשה הסרדינים של הים התיכון כשהם נעלמו לאט לאט התחילו להעלם עוד דגים אולי תתפלא לשמוע אבל לפני 35 שנים גם היו קיפודי ים  בעבר המוסר היה דג די נפוץ וכך גם האריען האריען כבר נעלם למרות שיש כאלה שאומרים שראו בעיקר בצפון והמוסר כבר נהיה דג די נדיר מה ההבדל בין טלויזיה לבננה? אפשר בבקשה תמונה של כל אחד?
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
אני דגתי בשנתיים האחרונות מלא בננות באשקלון ואני בטוח שזה לא טלוויזיות 44 בפעם אחת !!
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני דגתי בשנתיים האחרונות מלא בננות באשקלון ואני בטוח שזה לא טלוויזיות 44 בפעם אחת !!
השאלה באיזה גודל?של חצי אצבע או בננות גודל בורי?
|
|
|
|
|
|
|
מה יש בננות בגודל בורי באמת?
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה יש בננות בגודל בורי באמת?
אם אנחנו מ.ברים על אותו דג כן. היו
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הבננה האורגינלית (ולא הטלויזיות שחל קוראים להם בננות) של פעם היו יודעות לתת כיפוף מרשים לחכה והיו עולים לא פעם זוגות זוגות  דג טעים מאוד וחבל שהוא כבר לא איתנו  
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2016, 18:03:33 PM על ידי אבי חכם
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבננה האורגינלית (ולא הטלויזיות שחל קוראים להם בננות) של פעם היו יודעות לתת כיפוף מרשים לחכה והיו עולים לא פעם זוגות זוגות  דג טעים מאוד וחבל שהוא כבר לא איתנו   יצא לי לפני כמה שנים ליפול על להקה כזו כל בננה בגודל בורי מאז לא נודע עקבותם יותר לצערי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2016, 18:07:03 PM על ידי רותם.ב
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »