gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כולנו יודעים שהזמן שנחשב כמוצלח ביותר לדיג אינטיאסים הוא הזריחה. או לפחות משלב ההתבהרות ועד שעתיים-שלוש לאחר הזריחה... בדר"כ יש מזרחיות או שהאויר עומד והרבה יותר נוח וקל לתפעל את הציוד לעומת השקיעה שמלווה ברוחות צפוניות ובים מעט מבורבר למעט בתקופות שי שמזרחיות עקביות מהבוקר עד הליל הבמשך כמה ימים ברציפות...
אבל מה לגבי השקיעה? גם בשקיעה הם אוכלים ונתפסו דגים יפיפיים בשעות הערביים וגם לאחר שכבר החשיך לגמרי... האם יצא לכם לתפוס אינטיאסים בשקיעה? אם כן, אילו שעות? עדיין באור? לאחר שהחשיך? על קלאמרי או דג? חי או מת? טרי או קפוא?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : נובמבר 08, 2015, 20:10:42 PM » |
|
אחלה דיון.אין לי מושג (:
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
גיא התחלתה דיון מעניין מאוד. ביוטיוב ראיתי קטעים של תפיסות מהחוף ממש בשעת השקיעה ובארץ
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיא התחלתה דיון מעניין מאוד. ביוטיוב ראיתי קטעים של תפיסות מהחוף ממש בשעת השקיעה ובארץ
מוזמנים להעלות סרטונים רלוונטיים מהארץ, גם אם הם לא שלכם  וכמובן שגם תמונות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
גיא , אם אתה רוצה חברה לשקיעה , אני מוכן להתנדב  זו גם סיבה לצאת מהבית ( לפחות שלושה ימים בשבוע ) זוהר
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בשקיעה בד"כ יש את הרוחות הצפון מערביות/צפוניות החזקות והמעצבנות שמפריעות לדוג  אבל גם בשקיעה יש אינטיאסים. יש תקופות שאוכל יותר טוב בשקיעה ויש בזריחה. לשקיעה לא צריך לקום מוקדם  תפסתי אחד לפני שנתיים בשקיעה של ה 14.3 ק"ג http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14015.0וגם אחד לפני 5 שנים בשקיעה בפתיון סבידה/קלמרי כמו בזריחה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זוכר את הדוח הזה  אשמח אם תמלא קצת פרטים בהודעה הקודמת בכדי שיהיו מרוכזים כאן ללא צורך יציאה לקישור חיצוני בהמשך 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שנה שעברה שעה וחצי לפני שקיעה תפסתי את האנטיאס הראשון שלי בנמל יש גם דוח כזה פה בפורום (על סבידה חיה) ויש עוד 2 יציאות עם תקיפות ופיספוסים בשקיעה (שניהם על בורי חי) בימים שונים בערך באותם שעות מקבילות
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2015, 14:36:48 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שנה שעברה שעה וחצי לפני שקיעה תפסתי את האנטיאס הראשון שלי בנמל יש גם דוח כזה פה בפורום (על סבידה חיה) ויש עוד 2 יציאות עם תקיפות ופיספוסים בשקיעה (שניהם על בורי חי) בימים שונים בערך באותם שעות מקבילות
בכול המקרים התקיפות היו כשעה-שעה וחצי לפני השקיעה?
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הסרט הזה מוכר לי מהיכן שהוא  האקשן היה כבר בחושך. התפיסה לפני 5 שנים היתה קצת אחרי שהשמש שקעה ב 17/11/2010
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
בכול המקרים התקיפות היו כשעה-שעה וחצי לפני השקיעה? כן בערך שעה וחצי שעתיים לפני השקיעה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כמובן שאוכל גם בשקיעה  לא הולך הרבה בשקיעה (השנה דווקא כן), אבל במו עיני ראיתי דייג מוציא אינטיאס ברידינג בשקיעה, לפני 4 שנים. שנה שעברה תקף לי אינטיאס שברח בסופו של דבר, אינטיאס בוודאות. מי שזוכר את הדוח הזה http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14107.0לגבי הרוחות, מעצבנות ומתסכלות ברוב הפעמים בשעות השקיעה.. אבל מסתדרים 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2015, 12:15:10 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה לגבי אחרי השקיעה? ידוע שהם תוקפים גם אחרי השקיעה ובאופן אישי היו לי כמה מקרים שבהם האכילה שהיתה , לא היתה של גומבר של 2-3 קילו אלא משהו הרבה יותר רציני. לצערי כול המקרים היו על פיתיון קטן יחסית (סרגוסים חיים) בדיג גומברים עם קרס 0/5. או שהפיתיון נתלש או שהוא נמעך לגמרי ללא מעילה, או שנקרע החוט או שהקרס ננעץ לתוך הדג ואז עזבו אותו...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|