פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פתיחה וכנראה גם סגירת עונת האינטיאסים מחוף ל 2015 ... ועוד איזו פתיחה |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: פתיחה וכנראה גם סגירת עונת האינטיאסים מחוף ל 2015 ... ועוד איזו פתיחה (נקרא 11067 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מירו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בראבו, חוויה אמיתית. לא להפסיק, המזל איתך.
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה שנהניתי והתרגשתי לראות את התמונות מהבוקר, עדיין אותה התרגשות לראות את הדוח master pience בערב. שרגא, אין מילים. פשוט אין מילים. אני שוב כותב את זה שאני קורא לך "החתול השקט" וזה השם שצריך לתפוס עליך! בלי לעשות יותר מדי רעש ויותר מדי הצגות, אתה פשוט משקיע בזמן ולא מתעצל, חושב רחב וחכם ומצליח בכל הגזרות, במלוחים ובמתוקים, בחוף ובעומק ומ]ציץ בכל סגנון! פשוט חבילה אידאלית של דייג ודוגמה למופת! העקרון שלך לתפוס פעם אחת מהחוף הוא גם עקרון שאני מאוד מכבד. התחלת בשיא ואתה פורש בשיא (להשנה), אני מבין אותך. מאחל לך שחוויות האלו עוד יחזר. בהצלחה בהמשך 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
ממש יפה הרבה מזל שתיים ביום אחד איפה זה נמצא אם אפשר לדעת 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יופי של סיפתח לעונה אחלה תמונות דרך אגב יש לי מספר שאלות 1- באיזה עומק נתפסו (בערך) 2- האם נתפסו בנקודה הספציפית הזו בעבר אנטיאסים 3-הקרס הרצה חופשייה או זזה בלחץ 4-איך נתפסו האנטיאסים האם על קרס 1 או שניהם?(הקרסים הם קרסי offset ?) 5-עבדתה עם קלאץ פתוח עד הסוף או חצי קלאץ? בהצלחה בהמשך העונה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2015, 19:18:17 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
כבוד שרגא , האסלי הכי סזיפי ומאתגר , זוג אס מדהים .  הים מאוד מאוד מסוכן בימים אלה , זרמים אדירים וסחף פנימה , שחופרים את הבורות לעונה החורפית הקרבה  במקרה נפגשנו אני אתה ואלון בשישי , חפש את הבילתי נראה  ...זה אתגר אדיר למי שראה את כל השאר. המשך הצלחות בדיג , במציאות הביטחונית הנוכחית ובכלל בים , עדיף בשניים ולא לבד .
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של סיפתח לעונה אחלה תמונות דרך אגב יש לי מספר שאלות 1- באיזה עומק נתפסו (בערך) 2- האם נתפסו בנקודה הספציפית הזו בעבר אנטיאסים 3-הקרס הרצה חופשייה או זזה בלחץ 4-איך נתפסו האנטיאסים האם על קרס 1 או שניהם?(הקרסים הם קרסי offset ?) 5-עבדתה עם קלאץ פתוח עד הסוף או חצי קלאץ? בהצלחה בהמשך העונה  תשובות: 1. אין לי מושג, בטח 5-6 מ' 2. כן 3. אני מלפף את החוט סביב הקרס החופשי לפני שאני תוקע את הקרס בזנב של הקלמרי/סיבדה כדי למנוע לחץ על הקרס הקשור בזריקה. בנוסף גם תוקע קיסם שיניים בלולאה של הקרס להידוק וחותך משני הצדדים. משאיר שוליים של 3-5 מ"מ מכל צד. 4. הפעם שני הדגים נתפסו על הקרס התחתון הקשור. לפני שנתיים תפסתי חתיכה של 14.3 ק"ג על הקרס הצף. הקרס ללא offset 5. הקלאץ סגור יחסית. החוט יוצא בלחץ. לאחר הזריקה, אני מותח את החוט ואז יוצר לו בטן.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2015, 19:33:13 PM על ידי shragam
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של סיפתח לעונה אחלה תמונות דרך אגב יש לי מספר שאלות 1- באיזה עומק נתפסו (בערך) 2- האם נתפסו בנקודה הספציפית הזו בעבר אנטיאסים 3-הקרס הרצה חופשייה או זזה בלחץ 4-איך נתפסו האנטיאסים האם על קרס 1 או שניהם?(הקרסים הם קרסי offset ?) 5-עבדתה עם קלאץ פתוח עד הסוף או חצי קלאץ? בהצלחה בהמשך העונה  תשובות: 1. אין לי מושג, בטח 5-6 מ' 2. כן 3. אני מלפף את החוט סביב הקרס החופשי לפני שאני תוקע את הקרס בזנב של הקלמרי/סיבדה כדי למנוע לחץ על הקרס הקשור בזריקה. בנוסף גם תוקע קיסם שיניים בלולאה של הקרס להידוק וחותך משני הצדדים. משאיר שוליים של 3-5 מ"מ מכל צד. 4. הפעם שני הדגים נתפסו על הקרס התחתון הקשור. לפני שנתיים תפסתי חתיכה של 14.3 ק"ג על הקרס הצף. 5. הקלאץ סגור יחסית. החוט יוצא בלחץ. לאחר הזריקה, אני מותח את החוט ואז יוצר לו בטן. בתמונה זה לא היה סירקל, נכון?
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דוח מדהים לאדם מדהים  נהנתי מכל רגע וכבוד על דג אחד גדול לעונה  מאחל עוד חוויות מגניבות כאלה 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של סיפתח לעונה אחלה תמונות דרך אגב יש לי מספר שאלות 1- באיזה עומק נתפסו (בערך) 2- האם נתפסו בנקודה הספציפית הזו בעבר אנטיאסים 3-הקרס הרצה חופשייה או זזה בלחץ 4-איך נתפסו האנטיאסים האם על קרס 1 או שניהם?(הקרסים הם קרסי offset ?) 5-עבדתה עם קלאץ פתוח עד הסוף או חצי קלאץ? בהצלחה בהמשך העונה  תשובות: 1. אין לי מושג, בטח 5-6 מ' 2. כן 3. אני מלפף את החוט סביב הקרס החופשי לפני שאני תוקע את הקרס בזנב של הקלמרי/סיבדה כדי למנוע לחץ על הקרס הקשור בזריקה. בנוסף גם תוקע קיסם שיניים בלולאה של הקרס להידוק וחותך משני הצדדים. משאיר שוליים של 3-5 מ"מ מכל צד. 4. הפעם שני הדגים נתפסו על הקרס התחתון הקשור. לפני שנתיים תפסתי חתיכה של 14.3 ק"ג על הקרס הצף. 5. הקלאץ סגור יחסית. החוט יוצא בלחץ. לאחר הזריקה, אני מותח את החוט ואז יוצר לו בטן. בתמונה זה לא היה סירקל, נכון? נכון זה הדגם Mustad 10827NP-BN Hoodlum Live Bait הקרס הצף, כל פעם משהו אחר
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של דוח שרגא והדגים אין מילים יש רק  כמובן הרבה פרטים שאפשר רק ללמוד מהם אהבתי  אני גם חושב על הרעיון להתחיל לצאת לתפוס את הדג הזה  תמשיך שרגא מה סוף עונה זה רק התחלה מחכה לעוד דוחות כאלה  ובהצלחה בהמשך כי להמשך אני מחכה 
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא, לא רק הדג נשאר עם פה פעור...  לדעתי התמונה שלך שברה היום את הוואטסאפ. אין מה לומר, כשמקצועיות פוגשת התמדה, המזל הוא של הדגים שלא נתפסו. דו"ח מרתק. אני לומד ממך כל פעם מחדש. כנראה שסגירת העונה מהחוף הגיעה מוקדם כדי לפנות אותך לעונת הפלמידות הקרבה  גיל
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה אלוף!! אין ספק, התמונה שלך שברה את הוואטסאם הבוקר והטריפה לאנשים את היום.אני אישית כבר לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... כל הכבוד על ההתמדה בחיפוש אחר קלמארי ועל התפיסה המרשימה. נ.ב. גיל..תלמד איך מוציאים בהמה  שי
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה אלוף!! אין ספק, התמונה שלך שברה את הוואטסאם הבוקר והטריפה לאנשים את היום.אני אישית כבר לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... כל הכבוד על ההתמדה בחיפוש אחר קלמארי ועל התפיסה המרשימה. נ.ב. גיל..תלמד איך מוציאים בהמה  שי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד לך ידידי בשקט בשקט והמון מקצועיות אתה מפציץ הדוח בונבון התמונות בונבון הדגים בונבון והחיוך בונבונירה בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
גם אני רציתי לזרוק היום ואפילו הוצאתי סבידה יפה בלילה כשראיתי את הים ויתרתי היה יכול להיות מעניין אם הייתי איתך שם 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|