תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/10/2015 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20:00 | - בובה | קלמארי (דיונון) | 9 |
הדו"ח:
אז לאחר שאח שלי יצא בלעדיי ביום חמישי בלעדיי

כפרס על כך שהוא לא קרא לי , מעיר אותו ביום שישי לקראת ארבע אחה"צ ( כן , כן , קראתם נכון ארבע !!!!! ) כדי לקחת את הבובות שהוא קנה .
אני יוצא בערב לפניו ובודק אם אפשר להתמקם בנקודה באכזיב, אך שאני מגיע רואה יותר מידי דייגים ומודיע לצח שיגיע לפוצקר.
מגיעים לפוצקר ומתחילים לעבוד , אבל בשעה הראשונה אין כלום , ולי אין הרבה זמן כי שבת בבוקר צקיך לקום מוקדם כדי לבשל לקראת יום ההולדת של הבן.
רואים שאין כלום ומתחילים לזוז על השובר, החלטה שמשתלמת במהירה. זריקה שנייה ויוצא הראשון.
קורא לצח שיתמקם מחדש , וכאשר הוא מגיע לא עובר זמן רב והוא מתחיל להוציא.
כך עבדנו איזה שעתיים וחצי והוצאנו סך הכל 9 קלאמרי , 5 לי ו-4 לצח , לא שמישהו סופר

זה היה יום שישי.
בשבת בצהריים צור מתקשר שהוא יוצא לקניות ליד כרמיאל והוא מתכוון להמשיך צפונה לקלאמרי.
כמובן שלא מתכוון לפספס.ואפילו לוקח את יואב השכן.
בודק מה המצב עם ההנהלה , יש אישור עקרוני , אז על מנת שתהיה החלטה סופית מבצע את מה שצריך כדי לעזור כך שהערב עם הילדים יעבור בקלות ( אוכל לבי"ס , כלים כביסה , את הגברים האמיתיים יודעים על מה אני מדבר ).
לקראת ערב יוצאים לכיוון אכזיב , ים רגוע ואין רוח ( גם לא ירח ) , מתחילים לעבוד , אך הפעם אין שיתוף פעולה.
לאחר חצי שעה יוצא קלאמר אחד , צור מוציא כמה דקות אחריי.
מחליטים לעבור לפוצקר ושם כל אחד מוציא עוד קלאמר אחד.
אז לסיכום :
שישי - 9 קלאמרי שעוברים כולם לאח שלי.
שבת - 2 קלאמרי שעוברים לשכן.
שיהיה שבוע טוב לכולם.
זוהר
ארוזים למשלוח