בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  שינוי בתוכנית תחרות על הפרק+סיפור
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שינוי בתוכנית תחרות על הפרק+סיפור  (נקרא 2472 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

שינוי בתוכנית תחרות על הפרק+סיפור
« ב- : אוקטובר 28, 2015, 23:15:06 PM »
שלום חברים יקרים!

אז שינוי בתכנית, בדייג האחרון שי שיגע אותי שהוא רוצה להתחרות.
אני מצידי סיימתי עם עניין התחרויות ואמרתי לו שאולי שנה הבאה נתחרה בשבילו.
ואז הגיע שיחה מנועם שהציע לי להשתתף בתחרות הגדולה של ישראפיש ואז חשבתי לעצמי טוב זאת הזדמנות לנסות שוב לעשות משהו בתחרות ספורטיבית ושי שכל כך רוצה ישמח להשתתף בפעם הראשונה.
אז סוגרים על השתתפות בתחרות נרשמים ומתחילים בהכנות וקביעת אימון ראשון לפני התחרות שתתקיים ב 10-15 לינואר.
אז היציאה שתוכננה לאותו החודש בוטלה ובמקומה תחרות.

עכשיו לסיפור אחר.
אני את תחילת דרכי בדייג קרפיונים ספורטיבי הכרתי ולמדתי בצורה מעמיקה דרך ניקו שלקח אותי תחת חסותו ולימד אותי את כל מה שהוא יודע, ניקו באותה תקופה היה חבר בישראפיש והיה היחיד שענה לי להודעה פרטית ושמח ללמד ולקחת אותי איתו לדייג.
בתור פעפוס בן 19 היו לי המון שאלות ולא ידעתי דבר על טכניקה בזריקה או איך לעשות דברים נכון וניקו היה שם ללמד אותי.
היום אני כבר מנוסה יותר וזו הפעם הראשונה שאני מתחרה בתחרות הגדולה בתור קפטן עם קבוצה.
פעם ראשונה ששתי קבוצות של carp galilee משתתפות זו לצד זו בתחרות הגדולה.
ועכשיו אני גם ממשיך את המורשת של carp galilee ושל ניקו ומלמד את שי את מה שאני למדתי.

אז בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לניקו תודה רבה על כל הידע הזמן והניסיון שקיבלתי הרבה בזכותו.
ולאחל לכולנו בהצלחה בתחרות.
 IP: [ מחובר ]
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין:
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 29, 2015, 00:03:39 AM »
בהצלחה

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: שינוי בתוכנית תחרות על הפרק+סיפור
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 29, 2015, 11:57:19 AM »
בהצלחה בתחרות וכל הכבוד על הפרגון לניקו הקפטן  בירה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #3 ב- : אוקטובר 29, 2015, 12:07:30 PM »
מילה טובה והכרת תודה זה דבר שתמיד כיף לראות ולשמחתי אני מכיר את ניקו ויודע על מי מדובר ושהדברים בהחלט במקום  אתה בסדר
אני גם מכיר את נעם ואותו אני לא סובל...
סתאאאאאם, חולה על הג'ינג'י ההזוי הזה 

שיהיה בהצלחה בתור הקפטן בתחרות הגדולה ובהצלחה גם באימון.
מכיוון שפיספסתי את היציאה הקודמת בגלל הנסיעה לחו"ל, אני מתכוון להגיע להפריע לכם באימון  אביל
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 29, 2015, 15:29:03 PM »
מילה טובה והכרת תודה זה דבר שתמיד כיף לראות ולשמחתי אני מכיר את ניקו ויודע על מי מדובר ושהדברים בהחלט במקום  אתה בסדר
אני גם מכיר את נעם ואותו אני לא סובל...
סתאאאאאם, חולה על הג'ינג'י ההזוי הזה 

שיהיה בהצלחה בתור הקפטן בתחרות הגדולה ובהצלחה גם באימון.
מכיוון שפיספסתי את היציאה הקודמת בגלל הנסיעה לחו"ל, אני מתכוון להגיע להפריע לכם באימון  אביל

ההפרעה שלך תמיד במקום ידידי.....בכל פעם שאני הולך לדוג אני מצפה לראותך  אנחנו מספר 1
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אוקטובר 29, 2015, 15:44:37 PM »
כל הכבוד על המילים החמות !
בהצלחה לשני הצוותים  שמש זורחת
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 29, 2015, 17:43:32 PM »
איתמר כל הכבוד גבר
תן בראש ובהצלחה
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
orkam_12

מתעניין
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אוקטובר 29, 2015, 21:20:07 PM »
ערב טוב לכול החברים!

קודם כול אני רוצה שתידעו שאין אליכם ואתם אוחחתם שיחדות נובע נובע מי רצון שבין אחים להובי משותף ולא רק מבנה אל אינטרסים.
להן כול הכבוד להם חברי הפורום ISF
גיצ'אוק חברי אין אליך ותמשיך לאחד ולתמוך בכול החברים, כמו שאתה עד היום ותמיד דואג אל כך.
ועכשיו הגיע רגע שבה אני מבקש סליחה והבנה אל חוסר השתתפות שלי פה בפורום הכי פתוח וחברי לדעתי
וזאות מיקוון שבשנתים האחרונות הזמן הפנוי שלי הוקטן למינימום ומצד שני יש לי את המוגבלות בכתיבה בעיברית .
במקרה הזה אני נעזר באחרים.

לאיתמר יש לי להגיד דבר פשוט אני בעצמי לומד וממשיך לילמוד בכול יצאה שלי לדייג או השטתפות בתחרות ויש לי עד הרבה הרבה מה ללמוד.אם הצלחתה ללמוד ממני ולהוסעיף לאצמך ידעה נוסף זו רק בזכותך וכול הכבוד לך אל כך.

ולסיום שמחתה ורגשתה אם הקטע של המורשת.... מלאך

בהצלחה רבה לכול הדייגים וחברי הפורום!!! אנחנו מספר 1
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 29, 2015, 23:29:14 PM »
ערב טוב לכול החברים!

קודם כול אני רוצה שתידעו שאין אליכם ואתם אוחחתם שיחדות נובע נובע מי רצון שבין אחים להובי משותף ולא רק מבנה אל אינטרסים.
להן כול הכבוד להם חברי הפורום ISF
גיצ'אוק חברי אין אליך ותמשיך לאחד ולתמוך בכול החברים, כמו שאתה עד היום ותמיד דואג אל כך.
ועכשיו הגיע רגע שבה אני מבקש סליחה והבנה אל חוסר השתתפות שלי פה בפורום הכי פתוח וחברי לדעתי
וזאות מיקוון שבשנתים האחרונות הזמן הפנוי שלי הוקטן למינימום ומצד שני יש לי את המוגבלות בכתיבה בעיברית .
במקרה הזה אני נעזר באחרים.

לאיתמר יש לי להגיד דבר פשוט אני בעצמי לומד וממשיך לילמוד בכול יצאה שלי לדייג או השטתפות בתחרות ויש לי עד הרבה הרבה מה ללמוד.אם הצלחתה ללמוד ממני ולהוסעיף לאצמך ידעה נוסף זו רק בזכותך וכול הכבוד לך אל כך.

ולסיום שמחתה ורגשתה אם הקטע של המורשת.... מלאך

בהצלחה רבה לכול הדייגים וחברי הפורום!!! אנחנו מספר 1

ניק אתה פה גם כשאתה לא נמצא פה הרבה.
וגם אם קשה עם הכתיבה בעברית אנחנו פה לעזור לך, ובאופן כללי כולנו מדברים בשפה משותפת דרך הדייג!
אין עליך! 
Shaifr

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 30, 2015, 18:21:42 PM »
גם לי יש כמה דברים להגיד ..
אז ככה הסיפור של עם הדייג התחיל בערך בגיל 14 עם חכה מעפנה ויוצא פעם ב.. לדוג..
התחלתי להתעניין ולהכנס לפורומים ובאחד מהפורומים מצאתי בחור בשם איתמר שמעלה דוחות והסברים ברמה שאין בפורומים אחרים !!..
אני עוקב אחריו בערך שנתיים כל הזמן נכנס לראות אם יש משהו חדש , לאט לאט התחלתי לקנות לעצמי ציוד לדיג קרפיונים ניסיתי כמה סגנונות אבל הקרפיונים הכי משכו אותי.. ומה שהכי משך אותי זה שיש בארץ תחרות בדיג קרפיונים , הבטחתי לעצמי שאני אעשה הכל בשביל להגיע לתחרות ולהשתתף הם מבחינת ציוד והן מבחינת מקצועיות. הרבה זמן חיפשתי לצאת לכמה ימים מינימום 3 .. אך לא מצאתי ,אז הייתי בחור ביישן והתביישתי לשלוח לאיתמר הודעה .. עד שראיתי שאיתמר שאל בפורום מי מעוניין לצאת לחמישה ימים .. הפעם אמרתי לעצמי שאני לא מוותר כי מי שמתבייש מתייבש!! אז שלחתי לו הודעה וקבענו מאז אני ואיתמר נהיינו שותפים !! אין ספק שאיתמר זה המורה הכי טוב שיכולתי לקבל בהשוואה לדייגים אחרים הוא שופך את כל הידע שלו ומסביר כמו שצריך עד שתבין .. וגם שאתה עושה טעות הוא צועק אבל אחרי שהוא נרגע הוא מסביר.. אין ספק שזכיתי גם במורה וגם חבר לחיים!!
באותה הזדמנות אני יגיד לך תודה איתמר שהשקעת בי וענית על כל שאלה !
את ניקו הכרתי דרך איתמר מההכרות הקטנה שלי איתו הכרתי בן אדם מדהים שגם הוא יענה לך על כל שאלה ויספר לך סיפורי דייג שירתקו אותך אליו ויגרמו לך לגמור קופסת סיגריות !! אני בטוח שהדרך שלנו ביחד רק התחילה בתור קבוצה !!
לגבי התחרות אני באמת מרגיש מוכן יש לי את הציוד המתאים ואת הידע אני אקבל מהאימון שלנו !!
שיהיה לנו הצלחה !!
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 30, 2015, 18:33:44 PM »
בהצלחה שיהיה לכם
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אוקטובר 30, 2015, 21:28:26 PM »
התחלתי להתעניין ולהכנס לפורומים ובאחד מהפורומים מצאתי בחור בשם איתמר שמעלה דוחות והסברים ברמה שאין בפורומים אחרים !!..
אני עוקב אחריו בערך שנתיים כל הזמן נכנס לראות אם יש משהו חדש , לאט לאט התחלתי לקנות לעצמי ציוד לדיג קרפיונים ניסיתי כמה סגנונות אבל הקרפיונים הכי משכו אותי.. ומה שהכי משך אותי זה שיש בארץ תחרות בדיג קרפיונים , הבטחתי לעצמי שאני אעשה הכל בשביל להגיע לתחרות ולהשתתף הם מבחינת ציוד והן מבחינת מקצועיות. הרבה זמן חיפשתי לצאת לכמה ימים מינימום 3 .. אך לא מצאתי ,אז הייתי בחור ביישן והתביישתי לשלוח לאיתמר הודעה .. עד שראיתי שאיתמר שאל בפורום מי מעוניין לצאת לחמישה ימים .. הפעם אמרתי לעצמי שאני לא מוותר כי מי שמתבייש מתייבש!! אז שלחתי לו הודעה וקבענו מאז אני ואיתמר נהיינו שותפים !! אין ספק שאיתמר זה המורה הכי טוב שיכולתי לקבל בהשוואה לדייגים אחרים הוא שופך את כל הידע שלו ומסביר כמו שצריך עד שתבין .. וגם שאתה עושה טעות הוא צועק אבל אחרי שהוא נרגע הוא מסביר.. אין ספק שזכיתי גם במורה וגם חבר לחיים!!
את ניקו הכרתי דרך איתמר מההכרות הקטנה שלי איתו הכרתי בן אדם מדהים שגם הוא יענה לך על כל שאלה ויספר לך סיפורי דייג שירתקו אותך אליו ויגרמו לך לגמור קופסת סיגריות !! אני בטוח שהדרך שלנו ביחד רק התחילה בתור קבוצה !!
לגבי התחרות אני באמת מרגיש מוכן יש לי את הציוד המתאים ואת הידע אני אקבל מהאימון שלנו !!
שיהיה לנו הצלחה !!

תודה רבה אח יקר!
זה הפך לדף פרגון ותמיכה ואני אוהב את זה 
אל תדאג חבר אנחנו נעשה את המיטב כדי שחווית התחרות תיחקק לך בזיכרון.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #12 ב- : אוקטובר 31, 2015, 08:41:05 AM »
שיהיה לנו הצלחה !!

תודה רבה אח יקר!
זה הפך לדף פרגון ותמיכה ואני אוהב את זה 
אל תדאג חבר אנחנו נעשה את המיטב כדי שחווית התחרות תיחקק לך בזיכרון.

החוויה של התחרות תיחקק לו בזיכרון, ככה או ככה...
התפקיד שלך זה לוודא שהיא נחקקת בצורה טובה וחיובית ומי כמוך יודע שזה לא תמיד קל... אביל
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #13 ב- : אוקטובר 31, 2015, 18:40:49 PM »
בהצלחה בתחרות. שפו על המשך הדרך

בהצלחה בהמשך
rafi

מנהל אתר