יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2015, 20:32:33 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שוקי הגדול  כמובן כולנו מחכים לעונה הקרובה לדוחות שלך ,לסרטונים שאתה מעלה שעושה חשק רק לצאת ולתפוס את מלך הדגים " אינטיאס " אז אני מחכה שוקי ............. לדוח הראשון  בהצלחה אח יקר 
|
|
|
|
|
חחח כולם מחכים לדוח שלך שיבשר על פתיחת העונה במרכז\דרום. אגב אחלה פרומו.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2015, 08:12:05 AM על ידי mshark
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
אחלה סרטון  ובהצלחה לכולם בעונה הקרובה 
|
|
|
|
|
מחכים 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה פרומו אששששש  מדליק את כל החושים של ציידי השולות החופים  הטיזר בסוף עם החוט שבורח מהשפולה.... כבר מהעונה הזו?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני לא יודע מה עשית עד עכשיו שוקי, אבל אנחנו חיכינו  מחכים לדוח הראשון 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
שוקי מחכים בקוצר רוח שתדליק אותנו עם הראשון לעונה 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
איזה פרומו אששששש  מדליק את כל החושים של ציידי השולות החופים  הטיזר בסוף עם החוט שבורח מהשפולה.... כבר מהעונה הזו? זאת תפיסה מעונה שעברה אם אני לא טועה (ראיתי את הסרטון המלאה לפני כמה חודשים..) אגב בסוף הוא ברח.. איזה יופי אבל להילחם עם דג כזה. ממש מטורף בשביי תן לי דג של קילו בזרזור לייט אני מבסוט 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
לא מצליח לכנס לסירטון אבל ממתין בקוצר רוח לעונה פעם הראשונה שאני מתכוון לנסות ולתפוס איזה אחד עם מלחמה כמו שצריך
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אני חייב לשאול וחייב תשובה כמה פתוחה השפולה הייתה בחלק האחרון ??
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני חייב לשאול וחייב תשובה כמה פתוחה השפולה הייתה בחלק האחרון ?? קצת יותר מחצי קלא'ץ
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא מצליח לכנס לסירטון אבל ממתין בקוצר רוח לעונה פעם הראשונה שאני מתכוון לנסות ולתפוס איזה אחד עם מלחמה כמו שצריך
תוכל לראות את הסרטון אם תרצה ביויטיוב כנס לshuki farag יש שם עוד כמה סרטונים שאני חושב יעניינו אותך
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה פרומו אששששש  מדליק את כל החושים של ציידי השולות החופים  הטיזר בסוף עם החוט שבורח מהשפולה.... כבר מהעונה הזו? האנטיאס עם החוט שיוצא בסוף ברח והוא משנה שעברה עוד לפני שברחו הדניסים והרסו לי את עונת האנטיאסים דרך אגב השיר בפרומו אומר משהו על הכוונות שלי העונה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חחח כולם מחכים לדוח שלך שיבשר על פתיחת העונה במרכז\דרום. אגב אחלה פרומו.
העונה כבר בפתח באזור הדרום למרות שכבר היו פה ושם תפיסות אבל בעומקים שבין 10-20מטר וכמובן עמוק מזה באזור חדרה צפונה ע"פ סיפורים ותמונות שראיתי כבר מאוד חזקה ויש חגיגות שם מקווה שבשבועיים שלוש הקרובים נירה את יריית הפתיחה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|