| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/10/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | דג חי - טרחון | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 20 |
| 8:15 | דג חי - פארידה | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 13 |
הדו"ח:
שלום חברי הפורום

הרבה זמן לא העלתי דוח מכבוד ,אז הגיע הזמן

בודק את התחזית ביום שלישי ואומר לכל החברה שיש ים פ33ה בשישי כולם אומרים לי שהם מגיעים
ביום שלישי התחלתי לקנות כמה דברים שחסרים לי ליום שישי...
מגיע יום חמישי לקראת הערב ואני רואה שאף אחד לא מתקשר לגביי היציאה למחר,מתקשר לחבר ושואל אותו מה נסגר לגביי מחר?טוען שלכולם יש דברים לעשות ולא יכולים להגיע כולי מתעצבן שקובעים ופתאום כולם מבטלים....ועכשיו לך תחפש מישהו שרוצה לצאת....אמרתי לעצמי לא נורא זה לא יום שאני צריך לצאת..אחרי שעה וחצי חבר שאמר לי שכולם מבטלים אמר לי יש לי חבר שרוצה אתה בעניין?אני עושה לו שמע לא נראה לי,ואחרי שכנועים רבים הסכמתי
קבענו להיפגש במרינה בשעה 5:30 מתחילים להגיע לנקודות של פתיונות מוצאים פארידה/מולים/וטרחון
סביבות 6 מתחילים להגיע לנקודה ומתחילים לזרוק חיי ועושים גיג הפיש מראה שיש דגים למטה הרבה זמן לא ראיתי את הפיש ככה...בטוח בגלל המזג אוויר והמים התחיל תנועה מתחת לקרקע
מתחיל לעשות גיג ועל הדרך אני רואה נגיעות קטנות על המקל של החיי ופתאום רואה כיפוף מה זה כיפוף של החכה למצב שפחדתי שהיא תשבר ומשום מה הרולר לא הוציא חוט למרות שהקלאץ משוחרר
בהתחלה חשבתי שזה סלע ואז אני רואה את הלחימות בהתחלה חשבתי שזה אנטייאס אבל סתבר שזה פלמידה של 20 קילו!!!!

אתם לא מבינים איזה רעש ושמחה היית בסירה כבר לא רציתי לדוג כי עשיתי את שלי יותר מדיי...בקיצור חצי שעה של צילומים ולא מפסיקים לצלם את הדג זורק עוד דג חיי אין 5 דק בוםםםםם במקל לחימה של אנטייאס והפעם צדקתי אנטייאס של 12.5 קילו

בוא נגיד שתפסתי את זה אחרי חצי שעה אמרתי תודה רבה לים וחתכתי הביתה
כי פחדתי שהדגים יסריחו....באמת שזה אחד הימים הכיפים והמהנים שהיו לי!!!