אז כמו בנאמר הדמוי ברמץ איכות בינונית של דיוואה
הדמוי באורך 110 מ"מ ושוקל 12.6, הוא צף
דמוי אחד כזה באיביי עולה 45.8 לאחד (41.5 לאחד בהזמנה של 2 דמויים כאלה. הנחה במשלוח)
בגלל שהיה משתלם קניתי את ה 6 האלה, ראיתי גם שזה דמוי די טוב שמדברים עליו בחו"ל
dani77 דיוואה זאת לא חברה מוכרת?
דיוואה ברור שמוכרת אומנם יותר במקלות ורולרים..
מאמין שהדמוי עובד טוב ועף טוב, יש לו גולות בפנים לטובת זריקה רחוקה וטובה וגם הוא מפיק רעש טוב (אני אבדוק איך הוא שוחה מתי שאלך לדוג כי עדיין לא הלכתי די הרבה זמן והם אצלי כבר שבוע בערך)
הקרבים די טובות לפי המראה ודי חזקות אומנם מה האיכות אני לא כל כך יודע אבל בטח לא גבוה אבל בכל זאת אלה לא קרסים שיחלידו תוך שנייה במיוחד ששוטפים אחרי כל יציאה
dani77 אני מחפש עסקאות משתלמות ודמויים שנראים טוב וכמובן אם יש מוכרים אז מעולה כמו של duo ומגה-באס אבל אין כל כך עסקאות של החברות האלה אבל שהיו קניתי והיום שכחתי שהיית עסקה טובה אז פספסתי אותה ודווקא היית משתלמת sml_bang, מקווה שתהיה עוד אחת בקרוב חח
הבנתי איזה דמויים מומלצים לדג מסויים ובכללי איזה דמוי מומלצים ועובדים טוב בארץ לכמה סוגי דגים כמו המגה באס זונק ו 120SW ו duo טייד מינו 120, 145.. (שאת אלה קניתי לאחרונה)
AviramLevi יש לך את הדמוי הזה שאתה אומר שהצבע הכי שמאלי עבד טוב אצלך או שהתכוונת בכללי לצבע הזה אבל בדמוי אחר?
ולעניין בנושא שלי:
אני אהבתי את כל הרביעייה הימנית וכנראה בסוף זה מה שאשאיר לי
מקווה בכלל שאנשים ירצו לקנות ממני את ה 2 שאני מעוניין למכור, אני מוכר יותר זול מאיביי בכמה שקלים ואני גר באשדוד. מי שרוצה אולי אפשר לארגן משלוח דואר רשום אבל יצא פחות משתלם עם משלוח תלוי גם כמה קונים כי עם קונים לדוגמה 2 דמוי אז ה 11.7-14.3 ש"ח (בערך, עד 30 גרם שזה 2 דמויים) של המשלוח יתחלקו במספר הדמוי ככה שזה יצא עדיין משתלם וגם זה יגיע תוך כמה ימים עד שבוע בערך לעומת לחכות 3-4 שבועות עד שיגיע איביי
אני מתכנן למכור אחד ב 36 ש"ח, 2 עם משלוח זה יוצא 84 שזה אחד ב 42 ש"ח (כמעט כמו מחיר של אחד בהזמנה של 2 מאיביי ויותר זול במחיר של אחד עם שמלוח מאיביי וזה מגיע יותר מהר אז משתלם

)