רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה הדרך הטובה להצמיד סטיקלייט על מצוף הבנתי שפשוט במקום המקל שמחזיק את המצוף להכניס סטיקלייט רק אני חושש שאולי המצוף יעמוד כמו שצריך האם צריך לחשוש לזה וכמה עמוק צריך להיות הסיטקלייט במצוף? וגם האם השחטה כדאית?יהיה ניתן לטרגט בורים בלילה ?
|
|
|
|
|
במקום המקל בדכ הסטיקלייט יותר עבה אז אפשר להרחיב עם מקדחה עם יש לך כך או פשוט להצמיד את המקל הרגיל לסטיק לייט ולגלגל כמה פעמים עם סלוטייפ שיחזיק טוב. לגבי הבורים אף פעם לא ניסיתי בלילה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 17, 2015, 21:58:00 PM על ידי nir10h
|
|
|
|
|
|
לגבי הסטיק לייט אני עושה חור עם מקדחה ומכניס כמה שאפשר והמצוף עומד כמו שצריך ואז אני שומר את המצוף הזה לדייג הבא בלילה ומחדש סטיק לייט ולגבי הבורי לא ניסיתי אבל לסרגוסים הלך טוב
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי הסטיק לייט אני עושה חור עם מקדחה ומכניס כמה שאפשר והמצוף עומד כמו שצריך ואז אני שומר את המצוף הזה לדייג הבא בלילה ומחדש סטיק לייט ולגבי הבורי לא ניסיתי אבל לסרגוסים הלך טוב
עם איזה. פתיון השתמשת לסרגוסים ?
|
|
|
|
|
תקנה סטייק לייט קטן (יש ממש קטנים) אם עדין המצוף נוטה תוסיף משקולת מתחת למצוף על מנת ליישר אותו. לא חובה להכניס את הסטייק לייט לתוך המצוף, בתוך החבילה של הסטייק לייט יש צינורית שמעבירים בתוך החוט לתוכה מכניסים את הסטייק לייט ואז להצמיד לקיסם של המצוף .
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תקנה סטייק לייט קטן (יש ממש קטנים) אם עדין המצוף נוטה תוסיף משקולת מתחת למצוף על מנת ליישר אותו. לא חובה להכניס את הסטייק לייט לתוך המצוף, בתוך החבילה של הסטייק לייט יש צינורית שמעבירים בתוך החוט לתוכה מכניסים את הסטייק לייט ואז להצמיד לקיסם של המצוף .
פשוט שיהיה קרוב לקיסם של המתוף כן?בלי לחבר ביניהם ממש עם הצינורית?
|
|
|
|
|
פשוט שיהיה קרוב לקיסם של המתוף כן?בלי לחבר ביניהם ממש עם הצינורית? ראיתי כאלה שמחברים בינהם הכי חשוב שתאזן את המשקל עם משקולות על מנת שהמצוף יצוף בצורה טובה.
|
|
|
|
|
תשתמש בסטיק לייט הדקים. יש איתם צינורית שקופה, תחבר את הסטיק לייט לצינורית, ואת החלק של הצינורית שבלי הסיטיק לייט תכניס במקום המקל של המצוף.
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תשתמש בסטיק לייט הדקים. יש איתם צינורית שקופה, תחבר את הסטיק לייט לצינורית, ואת החלק של הצינורית שבלי הסיטיק לייט תכניס במקום המקל של המצוף.
תודה על הטיפ מנסיונך מה ניתן לטרגט בלילה עם בצק?
|
|
|
|
|
תודה על הטיפ מנסיונך מה ניתן לטרגט בלילה עם בצק? אין לי כמעט ניסיון בלילה, חוץ מבורים ממש אחרי השקיעה לזמן קצר, וסרגוסים ביום מוצלח.
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
היו לי תפיסות של בורים עד שתיים וחצי בלילה זה המקסימום שעה שהייתי בים לבורי, אבל שאר הדייגים נשארים עד ארבע הם אומרים שעד ארבע הבורי אוכלים אבל זה במרינה על קפיצים..
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם הסטיקלייט רק צמוד למצוף ולא בתוכו זה ישנה משהו בדיג מבחינת רגישות מצוף או שהדיג כרגיל למרות שיש עוד. עצם על החוט
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברה אני זקוק לעזרתכם בנושא הסיטקליט אם אני מכניס אותו לחור של המצוף החור גדול מידי. אם אני מכניס אותו לצינורית ואז לחור של המצוף הוא לא נכנס עד סוף המצוף . האם זה יפריע לציפה ישרה של המצוף ומה בנוגע לתליה מעל המצוף על החוט בלבד אבל צמוד למצוף האם זה יפריע לתנועת המצוף מבחינת משקל ועומס על החוט?מדובר על מצוף סטנדרטי 1.5 גרם
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תגדיל את החור או סטייק לייט קטן ותייצב עם משקולות  מניסיון....
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגדיל את החור או סטייק לייט קטן ותייצב עם משקולות  מניסיון.... אבל החור גדול והסיטקלייט קטן
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|