ניסיתי והיתה הצלחה ויש כמה מסקנות (יהיה יחסית ארוך אבל יש סיפור על אוצר)
א כמות גדולה ממש גדולה
ב למשך זמן יחסית ארוך,יותר מכמה שעות בודדות
ג שיהיה שמנוני לריח חזק במים
ד מושך כל מיני סוגים של שוכני קרקעית בשיטה הזו יצאו: שני גיטרנים גדולים חתול ים ענק הכי גדול שהוצאתי
ה יותר תוצאה מאשר מסקנה והכי חשוב ברקודה יפה
מה שעשיתי יותר דומה לצ׳מינג השתמשתי בשפרוטים
הרבה שפרוטים
לפני שלוש שנים יוצא בהפסקה לנשום אויר בלי נסורת (עבדתי בנגריה ) רואה בחוץ מלגזה ועליה משטח והמון קרטונים שנראים כמו של
המנות קרב של הצבא והמלגזן מתקרב למכולה של הזבל וכמו שהוא זורק את המשטח לזבל פה חשדתי וניגשתי אליו ושאלתי אותו מה זה ?!
הוא ענה : אתה יודע מה זה שפרוטים ?
אמרתי: כן סוג של סרדינים שהעולים מברית המועצות אוהבים
ואמר לי שהוא חוזר עם עוד משטח !!!
כי התאריך לשיווק עבר והם זורקים הכל
אני בלי לחשוב יותר מידי רץ לנגריה להביא עגלה חושב שלקחתי משהו באזור הארבעים ארגזים (בכל ארגז היו 24 קופסאות )
בקיצור היה לי בחדר שירות מכונת כביסה ושפרוטים הר של שפרוטים או בשביל דייג אוצר

הניסיונות שלי :מהסירה עובד פצצה על מקרל בתור רוסה עם לחם וחול ים ( בתוך דלי 4-6 כיכרות לחם עשרים קופסאות שפרוטים שתים שלוש קילו חול ומי ים שתהייה ממש דייסה )
מהקיאק כמה ניסיונות של צ׳ם אני חושב שהייתי צריך לא להיות בדריפט ,כי לא עלה דבר על עוגן או יום עם דריפט יותר חלש היו תוצאות יותר טובות לפי דעתי
ולשאלה שלך :מהחוף לקחתי דלי עשיתי רסק מהרוב וחלק השארתי שלמים ואת רוב רובו של השמן ניקזתי כמו בקופסאות טונה
בסך הכול באתי לדוג לא לזהם את הים אפילו כוס של שמן נקי או דלק מתפזרים על אזור כמו של מגרש כדורגל בים בפני המים מחזה לא יפה
ניסיתי את השיטה פעמים כל פעם שני קרטונים שלמים הלכו לצ׳ם או הפידור כל כמה דקות זריקת חופן
אפשר גם עם כף גדולה ועמוקה כמו של הפיצוחים עוזר לא להתלכלך ומגיעים יותר רחוק
פעם ראשונה נתפסו שני גיטרנים וברקודה יפה אני למשל אף פעם לא תפסתי גיטרן ובאותו הלילה שנים שנתנו אחלה פייט וחזרו לשחות
אז ניראה לי שבלי הצ׳ם לא הייתי תופס אותם
ובפעם השנייה חתול ים מיפלץ אני מאריך באזור הארבעים קילו כאילו מחובר לך בקצה השני של החכה טרקטור בהילוך ראשון יצא אחרי כמעט שעה וחזר לשחות