גיאצ׳וק תודה על התיקון טעות אחי

כנראה הוטעתי ע״י המוכר בחנות
רפי אכן גם אני לא הורג בביתי ג׳וקים ונמלים אלא אם כן האישה

ואומרת שלא תישן כל הלילה ברוב המיקרים
תופס אותם ומעיף מהחלון
אני לא משחק את התפקיד של הבורא בישבילי הכבוד לים היצורים והחיים חשוב ביותר אתה צודק שהתפקיד שלנו הוא לתקן את הטעויות שלנו
לפתוח את תעלת סואץ זה היה טעות מסתבר אם היינו יכולים להחזיר את הגלגל אחורה. היינו משאירים את התעלה עם סכר סגור ועושים שני נמלים
כדי להעביר סחורות אבל מה לעשות שהאינטרס של האנושות לפעמים גובל בחזירות לנצל את המשאב שנקרא טבע בדרך לא מאוזנת ממש חבל
האבונפחא לא אשמה בכך ואף יצור לא אשם בכך שפלש אנחנו עושים טעויות ושלא טוב לנו מחפשים להאשים אחרים כמו בעלי רשתות צוללנים
בעלי חיים בזה שנילחם בסימפטום לא ניפתור את הבעיה. הבעיה היא שאין לנו לכולנו מספיק כבוד לטבע אנחנו מנצלים אותו פוגעים בו מלכלכים
אותו וכו.. לדוגמא
משאירים שקיות זבל
משאירים בלונים בלב ים ( מעניין איך הצב ים בסירטון מת

??)
זורקים בדלי סיגריות
זורקים קופסאות של פיתיונות על חופים
שאריות חוטים זורקים על החוף וגם קרסים
לפני חצי שנה בערך נכנסה להקה ענקית של בן גוריונים. אז אתם יודעים מה היה שם לא חגיגה אלא ממש טבח
דג שהוא נדיר יחסית חיסלו להקה שלמה בכמה ימים אני בכלל לא התקרבתי למקום מבחינתי זה לא היה ספורטיבי בכלל
שתבינו גם אני לוקח דגים הביתה וגם משחרר וגם לא קטנים משחרר
תחשבו רק שאם היינו דגים חלק מהדגים בעונה הבאה גם היה דייג עכשיוו אני בספק אם נשאר משהוא מהבנגוריון
כמו שאמר ארז יש מספיק אבונאפחות על שתי רגליים אני לא שופט אף בנאדם ואני כאן לטובת כל הדייגים גם אלה שמשחררים וגם
אלה שלוקחים. עכשיוו יגידו לי כולם טוב נו מה הוא בא לבאס אותנו זה אז זהוא שממש לא
מה אתם מעדיפים ללכת לים לתפוס דגים לשחרר את חלקם כדי שבעונה הבאה יהיה דייג
או ללכת לילות וימים לבזבז מלא כסף על ציוד דייג ולחזור בלי אף אכילה ?ואז סתם להיתבאס
כי רובנו הכיף האמיתי שלנו הוא חווית הדייג של כולנו אם היינו רוצים לאכול דג במקום להשקיע כל כך הרבה כסף בציוד היינו קונים בחנות והיינו חוסכים
מלא כסף
מנקודת מבט שלי בלבד ויסלח לי ארז אם אני טועה מה שאני רואה בסרט זה שבעלי החיים אם זה צב מת או אבונפחא שהשתחררה הוא שבעלי החיים לא צריכים לסבול מהטעויות שלנו ושיש ערך לחיים והתגובות שלי הם כאן בשביל האנשים שאם זה מפריע למישהוא להרוג אבונפחא והמצפון מציק לו
אז זה בסדר ומכובד