http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=23548.0
זה הציוד שקניתי

טוב אז ככה רביעי אחר הצהריים יוצא לז'רז'ר בחוף הרבה גלים שמאוד מאוד הפריעו שעתיים ללא הצלחה
כנל גם לשישי..
היום קמתי ב6 בבוקר ארגנתי ציוד ויצאתי לים
הגעתי לשובר גלים של אחד החופים באשקלון
התחלתי לז'רז'ר עם ניקל וככה החלפתי כל איזה רבע שעה ככה בלי הפסקה במשך 3 שעות!! נחתי רק פעמיים ל5 דקות או כמה דקות בזמן שעברתי לאזור אחר מהשובר זהו!
השתמשתי בכל הדמויים שלי (חוץ מהבובה הקטנה של הסטרייק פרו ששחכתי אותה בבית

ופשוט לא היה כלום ניסיתי לאט נסיתי מהר ניסיתי עם קפיצות ניסיתי בלי נסיתי הכל ביחד לכל כיוון בשובר עם ניקל כשיש שם כשהיה מעונן עם פופר הכל ניסיתי..
ופשוט לא תפסתי כלום!!
לקראת שעה 9 ראיתי להקה של דגיגים כאלה שמסתובבים לכל אורך השובר וזרקתי תמיד לידם או אחריהם כדי שהדמוי יעבור שם במקרה שהלהקה משחה טורף כל שהוא.. וזה לא גרם לכלום חוץ מלדגיגים לקפוץ כמו שרואים תקיפות של בורים במרינה..
כשראיתי אותם כיוויתי שסוף סוך זה ימשוך לפה דג כלשהו שירוץ לי על הדמוי ונחזור הביתה עם משהו
וכלום עדיין כלום
מה הסיבה לכך?
מרבע ל7 עד 10 וחצי אני רק מז'רז'ר אני עד עכשיו עם כאבים במפרקת מכל ההקפצות שעשיתי
חייב לציין משהו כ100 מטר בערך מהשובר היה את המצוף הזה של הדייגי רשתות שהם שמים רשתות כנראה שזאת הסיבה ?
אשמח אם תסבירו לי מה הטעויות שלי היו היום ומה ללמוד לפעם הבאה ומה אתם מציעים לי לעשות פעם הבאה..
אני לא רוצה להגיע למצב כמו בפיתיונות שהיה לי פעם שאני פשוט מתייאש ופורש מהתחום.
קראתי את כל ההרצאות שעשו בישראל על ז'ירז'ור קראתי מאמרים את חלק א וב' בפורום
אשמח לעזרה..
ואם יש פה מישהו מאשקלון והוא מז'רז'ר ומוכן לקחת אותי פעם אחת איתו לדייג "אמיתי" אני אשמח מאוד מאוד מאוד!!!
באמת רק משהו קטן שאני רוצה להוסיף אני מאוד מאוד מתחבר לדייג זה מאוד מאוד מסקרן אותי ואני אדם רציני שאוהב ללמוד כל הזמן דברים חדשים אני בעל הרבה מוטיבציה ואני השקעתי כסף שאין לי על הסט וכל הציוד הנלווה כי דייג זה מושך אותי במיוחד ז'ירז'ור מת להרגיש פייט!!
אני לא יודע אם יש פה אנשים כאלה
אבל אם יש פה מישהו שמוכן לקחת אותי כפרוייקט ולעזור לי ולשמוע את הבעיות שלי בדייג עד שאתפוס סוף סוף דג ואתחיל להרגיש מה זה ז'רז'ור אני הכי הכי אשמח בעולם והוא יעשה אותי מאוד מאושר!!
תודה מראש לכל העוזרים!!
שיהיה לכולנו שבוע טוב מלא בדייג!!!

בחייך ......קצת אורך רוח .... מבטיח לך שאם אחרי 3-4 חודשים לא תקבל תקיפה אחת אני מגיע עד אשקלון בשבילך