בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  מתייאש כבר חזרתי לדוג אחרי שנה ועדיין אין דגים..
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מתייאש כבר חזרתי לדוג אחרי שנה ועדיין אין דגים..  (נקרא 2490 פעמים) הדפסה
crazyfishing651
חבר פורום
**

מנותק מנותק

לפני שנה דגתי במשך שלושה חודשים הייתי פשוט בלי דגים בחדוש הראשון תפסתי 2 דגים וזהו..
התייאשתי לגמרי כל פעם הלכתי לדוג במקום אחר וחוזר עצבני ניסו לעזור לי תראו בנושא הזה
אבל עדיין לא הצלחתי כלום כל פעם אני הולך משקיע זמן כסף קם בבוקר מוקדם וכלום..
עכשיו חזרתי לגוד וכבר שבועיים שהלכתי כמה וכמה פעמים וכלום כלום כלום..
הנה הנושא שפתחתי ממזמן יש שם פרטים על החכה ועל הציוד שלי והכל
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18738.msg228111#msg228111
מה אתם ממליצים לעשות?

לא יודע אני מרגיש איכשהו מחובר לזה אבל כל פעם ללכת ולחזור בידיים ריקות הביתה כמה אפשר..
 IP: [ מחובר ]
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

שלום לך ידידי  

אתה צריך להבין שלא כל הזמן יוצאים ויש דגים , יש כאלה שיוצאים יום יום לדייג וגם לא תופסים ,

אתמול יציאה לדייג כל מה שנתפס זה דניס שלפי דעתי הוא עבר בטעות  

מה שכן מחפש זרם חוזר , בודק שבירה גלים , עושה הכל לפי הספר וזה מה שנתפס מה לעשות

גם זה קורה , להגיד לך את האמת במידה והייתי צריך לבדוק את כמות התפיסות שלי בדייג ,ואת כמות הלא

תפיסות יותר טוב להפסיק לדוג , אבל דייג זה לא רק להביא דגים זה משהו שיושב בפנים אצל דייג

ואומר מחר ננסה עוד פעם וכך הרבה פעמים ובסוף זה בא , תמיד לחשוב מה אני יכול לשנות , מה

אני עושה לא נכון , אני אומר כך דייג שמתייאש בגלל שלא תופס דגים ,יותר טוב שיחפש תחביב

אחר במיוחד בדייג חופי פיתיונות , כי המצב בחוף לא משהו כמו שאנחנו יודעים , תמיד אפשר לשפר

וללמוד ,גם הדייג הכי תותח שיש תמיד לומד עוד דבר ועוד דבר ובסוף זה מגיע , כמו שאמרתי לך פעם

תתחבר לדייגים אחרים ותראה איך הם עובדים מה הם עושים , תחפור כאן בפורום ותראה מה אתה יכול

לשפר בשיטה דייג שלך , נכון שלתפוס דג זה  yahoo אבל לא בגלל זה להתייאש , או אולי להחליף

סגנון דייג ואז תלמד עוד דבר או שניים , תחשוב טוב מה אני כותב  
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2015, 17:44:19 PM על ידי MOTI-M
-------------------------------
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

עצה שלי תחרוש את הפורום פה, תסתכל בדוחות דייג של נגיד בדייג חופי, בחודש שאתה צריך (לדוגמא החודש שאנחנו נמצאים בו), באזור שאתה דג ,עם הפיתיון שאתה דג, ותראה מה אנשים תפסו אם זה לא מוצא כלום אז תוריד את האופציה של פיתיון ותראה מה תפסו ותדע כך מה לטרגט

תקרא מאמרים, דיונים תסתכל על כל הקשרים יש כאן סרטוני הסברה מצוינים לכל הקשרים שצריך לפעמים קשה קצת ללמוד אותם אבל מתרגלים גם אני עד לא מזמן לא הבנתי 90 אחוז מהקשרים שיש בקושי ידעתי עליהם ומאז אני יודע את כולם

ולגבי זה שזה מייאש לא לתפוס, מגיל 6 אני בתחביב הזה נכון שהרבה היה במים מתוקים ופחות בים, אבל היו הרבה יציאות לים שנתפסו בהם מרמירים שפיצים סרגוסים סרטנים  (לצערי) טרחונים קטנים אוטוטאים בורים כחילות והרבה דגים קטנים שכן תמיד מספקים לי הנאה באיזה שהוא מקום

עדיין לא יצא לי להוציא דג של קילו שייתן לי הנאה ( הייתי בפארקי דייג בהם הוצאתי קרפיון של חמש קילו ופורל גם באיזור הקילו ובכינרת הוצאתי שפמנון באורך של למעלה ממטר ) אבל זה לא אותו דבר כמו לצאת לים בחמש בבוקר לפרוס חכות יציאת חוט, פייט מטורף וארוחה שאפשר להתענג עלייה ולהשוויץ בה

אבל אתמול זה הגיע יציאות חוט מטורפות המקל אחורה קדימה אני סוגר קלאץ כי הייתי על חתיכה קטנה של גמברי וקרסים קטנות ובכלל הקלאץ היה פתוח עד הסוף לגמרי ואז החוט נמתח הוא לוקח הצידה בשניה שאני קולט שזה דג גדול ולא איזה סרגוס ענק אני מושיט יד לקלאץ וטאקק החוט נקרע כמו שהוא הגיע הוא הלך הבאסה מלווה אותי עד עכשיו זה מבאס לא אשקר לך

אבל זה משהו טוב מכיוון שככה אני יודע לפעם הבאה להכין חכה אחת לתפירה של דג חי ולהתמיד בזה עד שאני יצליח וגם אחרי

בהצלחה אתה בסדר
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
mshark
חבר פורום

מנותק מנותק

הטיפים הכי טובים שקיבלתי זה מדייגים אחרים , פשוט תשאל אנשים , תעזוב את החכה שלך שב ליד דייג טוב
ותשאל אותו או לחלופין תחפש מישהו שאפשר להתלוות אליו.

יש דברים שלא לומדים באינטרנט אלא בשטח.

שמע סיפור

לפני חצי שנה יצאתי למקום שלי אחרי שכל שישי היה מביא לי תוצאות יפות, פגשתי שם 2 בחורים עם 7 חכות פרוסות,
שאלתי אותם כמה זמן אתם פה ומה תפסתם , הם אמרו "יבש!! אין כלום כבר כמה שעות"  טוב פרסתי את הציוד שלי 2 חכות במים ובום מוציא דג , אחרי חמש דקות עוד אחד ועוד אחד...
החבר'ה האלה באו אלי ושאלו אותי מה הם לא עושים טוב , אמרתי להם שאני יודע בדיוק לאן לזרוק, בקיצור אחרי שעתיים הלכתי לא לפני שהסברתי להם איפה הבור שלי במים .

שבוע אחרי אני בא באותה שעה ומה אני רואה 7 חכות בתוך הבור שלי והדלי שלהם מלא בדגים שאלתי מתי הולכים , אמרו "תודה על הטיפ של שבוע שעבר ושייקח קצת זמן עד שילכו ", הבנתי שהלך לי מקום הדיג אהוב שלי , מאז חיפשתי ומצאתי את מקום הדיג הבא שלי שעד היום מספק את הסחורה.

מוסר השכל יש דברים שגם בפורמים לא מסבירים , רק שטח...

crazyfishing651
חבר פורום
**

מנותק מנותק

הטיפים הכי טובים שקיבלתי זה מדייגים אחרים , פשוט תשאל אנשים , תעזוב את החכה שלך שב ליד דייג טוב
ותשאל אותו או לחלופין תחפש מישהו שאפשר להתלוות אליו.

יש דברים שלא לומדים באינטרנט אלא בשטח.

שמע סיפור

לפני חצי שנה יצאתי למקום שלי אחרי שכל שישי היה מביא לי תוצאות יפות, פגשתי שם 2 בחורים עם 7 חכות פרוסות,
שאלתי אותם כמה זמן אתם פה ומה תפסתם , הם אמרו "יבש!! אין כלום כבר כמה שעות"  טוב פרסתי את הציוד שלי 2 חכות במים ובום מוציא דג , אחרי חמש דקות עוד אחד ועוד אחד...
החבר'ה האלה באו אלי ושאלו אותי מה הם לא עושים טוב , אמרתי להם שאני יודע בדיוק לאן לזרוק, בקיצור אחרי שעתיים הלכתי לא לפני שהסברתי להם איפה הבור שלי במים .

שבוע אחרי אני בא באותה שעה ומה אני רואה 7 חכות בתוך הבור שלי והדלי שלהם מלא בדגים שאלתי מתי הולכים , אמרו "תודה על הטיפ של שבוע שעבר ושייקח קצת זמן עד שילכו ", הבנתי שהלך לי מקום הדיג אהוב שלי , מאז חיפשתי ומצאתי את מקום הדיג הבא שלי שעד היום מספק את הסחורה.

מוסר השכל יש דברים שגם בפורמים לא מסבירים , רק שטח...

שלום לך ידידי  

אתה צריך להבין שלא כל הזמן יוצאים ויש דגים , יש כאלה שיוצאים יום יום לדייג וגם לא תופסים ,

אתמול יציאה לדייג כל מה שנתפס זה דניס שלפי דעתי הוא עבר בטעות  

מה שכן מחפש זרם חוזר , בודק שבירה גלים , עושה הכל לפי הספר וזה מה שנתפס מה לעשות

גם זה קורה , להגיד לך את האמת במידה והייתי צריך לבדוק את כמות התפיסות שלי בדייג ,ואת כמות הלא

תפיסות יותר טוב להפסיק לדוג , אבל דייג זה לא רק להביא דגים זה משהו שיושב בפנים אצל דייג

ואומר מחר ננסה עוד פעם וכך הרבה פעמים ובסוף זה בא , תמיד לחשוב מה אני יכול לשנות , מה

אני עושה לא נכון , אני אומר כך דייג שמתייאש בגלל שלא תופס דגים ,יותר טוב שיחפש תחביב

אחר במיוחד בדייג חופי פיתיונות , כי המצב בחוף לא משהו כמו שאנחנו יודעים , תמיד אפשר לשפר

וללמוד ,גם הדייג הכי תותח שיש תמיד לומד עוד דבר ועוד דבר ובסוף זה מגיע , כמו שאמרתי לך פעם

תתחבר לדייגים אחרים ותראה איך הם עובדים מה הם עושים , תחפור כאן בפורום ותראה מה אתה יכול

לשפר בשיטה דייג שלך , נכון שלתפוס דג זה  yahoo אבל לא בגלל זה להתייאש , או אולי להחליף

סגנון דייג ואז תלמד עוד דבר או שניים , תחשוב טוב מה אני כותב  

תודה על העזרה
על איזה ריג תמליצו לי?
לדייג מהחוף?
יכול להיות שהטעות שלי היא שהאורך של החוט של הקרס  קצר מידי וככה זה יוצר בעיה והפיתיון בקושי וזז פחות בולט לעין של הדג או משוה חח
ואיך לזהות איפה יש "בורות?
והאם מישהו מכיר פה מקום טוב לדייג באשקלון?
 חוף טוב?
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

משקולת בקצה סוויבל בצד השני של הסוויבל חוט באורך 60 סנטימטר שבקצה קרס ו50 סנטימטר מעל המשקולת סוויבל משולש שמצד אחד חוט ראשי מצד שני החוט שבו המשקולת וחוט קצר עם קרס אני עושה אותו קצר כי אם לא הוא לפעמים מסתבך על החוט זה ככה הריג:

סוויבל משולש- בלמעלה חיבור לחוט ראשי בצד חוט עם קרס ובהמשך 50 סנטימטר חוט שבהם משקולת ובקצה סוויבל מהסוויבל חוט של 50 סנטימטר ובקצה קרס תשחק עם המידות של הקרסים אני משתמש ב7 ו4

לזהות בורות זה שיש חלק שהצבע של המים ככה יותר משאר האזור
למשל המים כחולים ופתאום בצבע חום

מרינה אשקלון מהסלעים, חוף זיקים, חוף ניצנים והפארק ממה שאני מכיר..
Daiwa lateo 86ml 7-35
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

אחי אשקלון זה אחלה מקום לדוג בו ויש המון דגים באחריות
אני יוצא לדיג בזרזור ובסגנון הזה צריך אורך נשימה עד הירח
ובכל זאת אני שמח שבכל היציאות בחודשיים האחרונים חזרתי עם דגים גם אם הם היו טלוויזיות   הן לא יכולות עלי
בדיג חופי אני ממליץ לנסות בנצנים פשוט להגיע בשעת לילה בערך בשעה 3 ולהשאר עד הצהריים אין מצב שאתה לא מוציא משהו
עוד דבר תנסה לדוג עם חזה עוף הוא אף פעם לא איכזב אותי אבל אל תצפה לגומבר או טרכון יש סיכוי טוב למרמירים גדולים ולאוטאוט גדול
תנסה לזרוק כמה שיותר רחוק ואל תשאיר את הפתיון עומד במקום פשוט תגלגל במהירות איטית להחריד ממש לאט תאמין לי אתה מוציא דג
בנוגע לריג אני הייתי שם קרס מתחת למשקולת כ 30 סמ ומעל למשקולת עוד קרס במרחק 20 סמ ממנה ואורך החוט שיהיה 10 סמ לא יותר
לי זה עבד בכל יציאה וזה היה בדיוק בתקופה הזאת שנה שעברה
בהצלחה ואל תתיאש לעולם תהנה מהדרך כי כמה שהיא ככה שיבוא דג זה יהיה פצצה
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
edygalantzan

חבר פורום

מנותק מנותק

תמיד יש טלויזיות בשביל להעלות את המצב רוח.
אני מרחובות, אם אתה רוצה להצטרף אלי 99% נחזור עם.
לגבי דגים אחרים לא מבטיח.
 IP: [ מחובר ] WWW
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

תמיד יש טלויזיות בשביל להעלות את המצב רוח.
אני מרחובות, אם אתה רוצה להצטרף אלי 99% נחזור עם.
לגבי דגים אחרים לא מבטיח.
ככה גם אני אומר לעצמי  מוציא לשון
 IP: [ מחובר ] WWW
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גם אני מוציא לשון

חכה אחת לתפירה על חי או שרימפסים שלמים קלאמרי רצועה גדולה וכאלה

אחת על קרסים בינוניות (7-4) עם שרימפס, תולעים קלאמרי חלק קטן מהזרועות

ואחת החכות ילדים של החמישים שקל לתפוס פיתיון ואז להשתעשע תופס, ומשחרר
Daiwa lateo 86ml 7-35
יוסי1983
חבר פורום

מנותק מנותק

החופים באשקלון תענוג אני כל שבת יוצא ונהנה גם עם אני חוזר עם ידיים ריקות אבל יש אכילות ואת הקטנים מחזיר למים
omrios

חבר פורום
**

מנותק מנותק

תראה אני באתי בכלל ממים מתוקים
שם לא קרה לי שחזרתי בידיין ריקות אף פעם!
ואם לומר את האמת מים מתוקים משעמם אותי מאוד
כשעבקתי לדיג פיתיונות חופי לא בצלחתי לדוג כלום
במשך שנתיים והייתי כל יום אבל ממש כל יום
עד ש- עד שיום שישי אחד הלכתי לדוג מהשעה 8 בערב ועד למחרת (שבת) באחת בצהריים החלטתי לזרוק קפיץ למים עם בצק שהכנתי מפיתה שהבאתי בכדי לאכול
החלטתי לקפל ולחזור הביתה. כאשר התחלתי לגלג הרגשתי קצת קושי אך ללא נגיחות בכלל פחדתי שיתקע לי בסלעים אז גילגלתי באטרף כולל הוקסטים ופתאום באחד ההקפצות שעשיתי הוא יצא לוקוס במשקל בין 300 לחצי קילו הייתי מאושר
מה שאני מנסה להגיד לך
אחרי כל החפירה הזאת זה שאצלי דיג זה שקט
שקט נפשי טרפיה קרא לזה איך שבא לך זה לא רק תפיסות
זה ההיתעסקות
זה הלבד זה הים הרוח זאת חוויה שלמה
טיפ קטן צא עם מישו מנוסה למד ממנו
ותראה שגם שם אין כל כך הצלחות
אם היה "יומן דוחות ללא תפיסות" תאמין לי לא היה מקום באתר
אם אתה המצפון בוא צא איתי אולי תיהיה לי הזכות להעשיר אותך קצת ביידע שלי
בהצלחה בהמשך
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.