פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   Fishfinder עזרה בקריאה ושימוש. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Fishfinder עזרה בקריאה ושימוש. (נקרא 2045 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שבת שלום חברים, התחדשתי בפישפיינדר מהדגם humminbird 386ci התחלתי לשחק איתו אבל אני לא ממש יודע איך להשתמש בו, המכשיר מכיל גם gps. אשמח אם מישהו מהחברים יוכל לתת הסבר קטן על אופן השימוש וקריאת הנתונים במכשיר (ניווט, שמירת נ"צ, זיהוי ריף, עומק וכו'). תודה רבה 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 03, 2015, 15:15:36 PM » |
|
יש לי כזה. ה GPS המכשירים אלו הוא לא כמו GPS של ניווט כמו גארמין. הוא נותן לך קורדינטות כיוון וטווח.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך . זה לשחק איתו בבית, תעבור על כל התפריטים במכשיר זה פשוט.
קח דלי עם מים,ותכניס את העינית לשם. חבר מתח ותתחיל לשחק וללמוד עם המכשיר.
לשאלתך : לחיצה ארוכה על mark תכניס ותשמור לך את הנקודה שאתה נמצא בה.
בהצלחה
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ראובן קודם כל תתחדש על הקיאק ושיסריח מדגים  לא מכיר את הדגם הזה אבל תסתכל ביוטיוב הנה קישור בהצלחה https://www.youtube.com/results?search_query=humminbird+386ci+combo
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2015, 15:33:46 PM על ידי אייל וייס
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
תודה רבה אייל היקר.
jacob תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית. כתבת כך: "ה GPS המכשירים אלו הוא לא כמו GPS של ניווט כמו גארמין. הוא נותן לך קורדינטות כיוון וטווח." למען האמת הידע שלי בניווט בכלל ובGPS בפרט מועט מאוד, איזה סוג של ניווט נותן הגארמין? והאם לדעתך הניווט שיש בHUMMINBIRD מספיק לדיג מקיאק או שיש צורך בקניה נפרדת של GPS? דבר נוסף העינית מחוברת לקיאק. יש אפשרות להוציא אותה בשביל להכניס אותה לדלי? זה הכרחי שהיא תהיה במים כדי לשחק עם המכשיר כי אם לא מה הטעם בהכנסה שלה לדלי? תודה.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2015, 16:50:52 PM על ידי reuvenabit
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה רבה אייל היקר.
jacob תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית. כתבת כך: "ה GPS המכשירים אלו הוא לא כמו GPS של ניווט כמו גארמין. הוא נותן לך קורדינטות כיוון וטווח." למען האמת הידע שלי בניווט בכלל ובGPS בפרט מועט מאוד, איזה סוג של ניווט נותן הגארמין? והאם לדעתך הניווט שיש בHUMMINBIRD מספיק לדיג מקיאק או שיש צורך בקניה נפרדת של GPS? דבר נוסף העינית מחוברת לקיאק. יש אפשרות להוציא אותה בשביל להכניס אותה לדלי? זה הכרחי שהיא תהיה במים כדי לשחק עם המכשיר כי אם לא מה הטעם בהכנסה שלה לדלי? תודה.
העין צריכה להיות במים בזמן ההפעלה של המכשיר. יש מכשירים שניתן להפעיל אותם במוד סימולטור.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2015, 17:00:54 PM על ידי shragam
|
|
|
|
|
|
תודה רבה אייל היקר.
העין צריכה להיות במים בזמן ההפעלה של המכשיר. יש מכשירים שניתן להפעיל אותם במוד סימולטור. הבנתי, תודה רבה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש ראובן ובהצלחה  בסה"כ ה- HUMMINBIRD משמש הרבה קיאקיסטים שמאוד מרוצים מהמכשיר, אז סיכוי סביר שתהנה ממנו...
|
|
|
|
|
תתחדש ראובן ובהצלחה  בסה"כ ה- HUMMINBIRD משמש הרבה קיאקיסטים שמאוד מרוצים מהמכשיר, אז סיכוי סביר שתהנה ממנו... אחלה רפי תודה רבה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מכיר את המכשיר אז לא אציע עזרה בעניין.
המכשירים כולם בנויים על אותם עקרונות אז בגדול אם תבין את העקרון תסתדר עם כל מכשיר. כמובן השלב השני זה לקרוא לגבי כל מכשיר איך מפעילים ואיך משתמשים ואיך מבינים. באינטרנט יש לא מעט. מבחינת ניווט בג'י פי אז זה אותו סיפור.
תשתף בחוויות שיש לך בזמן שימוש במכשיר ונשמח להיות שותפים לחוויה. צילום מסך מעל קרקעית מעניינת או סימני דגים זה דבר שיתקבל בברכה.
בהצלחה
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
המכשירים כולם בנויים על אותם עקרונות אז בגדול אם תבין את העקרון תסתדר עם כל מכשיר. כמובן השלב השני זה לקרוא לגבי כל מכשיר איך מפעילים ואיך משתמשים ואיך מבינים. באינטרנט יש לא מעט. מבחינת ניווט בג'י פי אז זה אותו סיפור.
תשתף בחוויות שיש לך בזמן שימוש במכשיר ונשמח להיות שותפים לחוויה. צילום מסך מעל קרקעית מעניינת או סימני דגים זה דבר שיתקבל בברכה.
בהצלחה
תודה סאמר בהחלט אשקול את הרעיון לצלם את המכשיר בפעולה ואולי יוכלו להסביר לי עליו טוב יותר.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה
תודה סאמר בהחלט אשקול את הרעיון לצלם את המכשיר בפעולה ואולי יוכלו להסביר לי עליו טוב יותר. 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|