רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
קיבלתי 2 מקלות ורולר הם די ישנים אני חושב ורציתי לדעת האם למישהו היה ניסיון איתם איך הם ולאיזה דייג הם (קל של סרגוסים מרמירים וכאלה) או לדייג בינוני של גומברים טרחונים לברקים או לדייג כבד של אינטיאסים בינונים למרות שמקלות טלסקופיים לרוב לא משמשים לדייג כבד מקל מיטצל אני מאמין שהוא לדייג קל עד בינוני Performance t - 400 strong משקל מקל: 635 גרם משקלי זריקה: 80-150 גרם אורך: 4 מטר כתוב גם משהו על זכוכית מקל דולפין פה השאלה שלי כי הוא נראה מקל לדייג כבד Dolphin master 400 משקל עצמי: לא כתוב משקלי זריקה: 200-300 גרם אורך: 4 מטר כתוב גם sec: 7 שאני לא יודע מה זה אומר רולר מיטצל כתוב רק performance על השפולה ולמטה (גם הקלאץ למטה) mp-50 rd תודה לעוזרים 
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תמונות
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
על הציוד לא יודע אבל sec:7 זה שבעה חלקים לחכה
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
הדולפין מאוד חזקה בעבר הייתי משתמש בה מהחוף
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הדולפין מאוד חזקה בעבר הייתי משתמש בה מהחוף
תודה  אשמח לדעת אילו דגים הוצאת איתה או מישהוא שאתה מכיר שגם עבד איתה
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
המיצל יש לי אצלי מיועדת לדגים קטנים סרגוסים ועוד
חכה ידידותית למדי מיועדת לזריקות למרחקים בינוניים
חכה שעושה את העבודה . לדעתי גם דג של כ 3 קילו היא תוציא. אל אף שלא התנסתי בה בהשקלים גדולים
בהצלחה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
המיצל יש לי אצלי מיועדת לדגים קטנים סרגוסים ועוד
חכה ידידותית למדי מיועדת לזריקות למרחקים בינוניים
חכה שעושה את העבודה . לדעתי גם דג של כ 3 קילו היא תוציא. אל אף שלא התנסתי בה בהשקלים גדולים
בהצלחה
תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש לי את הסט של המיצ'ל חכה והרולר רק שאצלי יש את הדגם עם הקלץ' העליון הסט הנ''ל נמכר לפני כמה שנים כעסקת חבילה מקל רולר חוט ונרתיק לסט במחיר מצחיק של 270 ש''ח סט בסיסי אך מספק את הסחורה המקל פיברגלס (כאן נכנס המשהו עם זכוכית ) הרולר פשות אך די אמין מנסיון שלי הסט הנל יודע להתמודד בלי שום בעיה עם דגים של 5 ק''ג סה''כ ציוד בסיסי שמספק את הסחורה בהצלחה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
יש לי את הסט של המיצ'ל חכה והרולר רק שאצלי יש את הדגם עם הקלץ' העליון הסט הנ''ל נמכר לפני כמה שנים כעסקת חבילה מקל רולר חוט ונרתיק לסט במחיר מצחיק של 270 ש''ח סט בסיסי אך מספק את הסחורה המקל פיברגלס (כאן נכנס המשהו עם זכוכית ) הרולר פשות אך די אמין מנסיון שלי הסט הנל יודע להתמודד בלי שום בעיה עם דגים של 5 ק''ג סה''כ ציוד בסיסי שמספק את הסחורה בהצלחה
תודה צור  עכשיו אני שמח שאני מבין שהציוד הזה טוב ולטרגט איתו דגים של 2-5 קילו בלי הרבה חששות  (כמובן בעבודה טובה עם הדג) ככה שאני לא צריך לפחד לתפור עליו דגים  חסר לי רק חוות דעת על המקל של דולפין ופה אני יחכה לתגובה של אבירם או מישהו אחר שהשתמש בו  תודה לכולם 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לגבי הדולפין, המקל בסדר עד ש... למרות משקלי ההטלה הגבוהים והמסיביות לכאורה של החכה, החכות של דולפין לא עומדות בתנאים ואין אחד שאני מכיר שיש לו חכה של דולפין שלא נשברה... דיג חופי סטנדרטי יכול להוציא ממנה את המקסימום ולא הייתי הולך איתה לדיג על חי ובטח שלא אינטיאסים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה, כאילו דייג על חי גומברים נגיד לא שווה לנסות ? כאילו זה יסכן את החכה ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה, כאילו דייג על חי גומברים נגיד לא שווה לנסות ? כאילו זה יסכן את החכה ?
כמו שכתבתי, בסוף הן נשברות וזה לא חייב לקרות בגלל דג גדול... יש לך? תשתמש. החלק הכי קשה לחכה בדיג כבד זו ההטלה של משקל כבד ולא הדג עצמו. בדיג אינטיאסים זה כבר משהו אחר ושם כדאי שהחכה תהיה מתאימה מראש...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אוקיי תודה, אינטיאסים כבר הייתי בטוח מראש רק רציתי לוודא כי החכה נראית ממש מסיבית בכל זאת תודה לכולם 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
צור גם אצלי ש את הסט כולל התיק . זה הציוד שמיועד לסרגוסים או כל דג לפתיון \
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|