פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   פתיון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פתיון (נקרא 4365 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
פתיון
« ב- : ספטמבר 30, 2015, 10:23:10 AM » |
|
מה הפיתיון המומלץ לעונה הנוכחית
גמברי,קלמר,תולעים,סבידה,?או שיש עוד המלצות ?
מעוניין לדוג כל מה שנתפס הפיתיון הנל
עם כבר נתפס דג נחמד מעביר אותו לקרס גדולה לגומברים ולכל השאר
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 10:25:50 AM על ידי יוסי1983
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
לפי דעתי קלמרי וסרטנים!
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית ספר לנו מהם דגי המטרה שלך אבל בכללי יש מגוון יפה של פתיונות שיכולים להניב תוצאות בעונה זו במידה ויהיו דגים באזור בו אתה דג 1. תולעים מתאים למגוון רחב של דגים כמו סרגוסים,מרמירים,טלוויזיות,אוטוטים,כחילות,לברקים,ועוד... 2.קלמארי או סבידה חתיכות קטנות יניבו את הדגים שצוינו על התולעים , רצועות של 1/5 מתאים לטרולוסים , רצועות 2/10 גומברים , קלמארי שלם אינטיאס 3.גמברי מתאים סרגוסים , מרמירים ,טרולוסים , ועוד... 4.פילה דג או דג שלם חי או מת מתאים לגומברים , לוקוסים ,דגים קטנים יתאימו גם לטרולוסים ולברקים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 21:20:24 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
מטרת הדייג מה שהא ברוך הבא דגים קטנים עוברים לפיתיון לדגים גדולים יותר אבל גם משחרר את רובם
קנל לגבי אראסים לא משנה מה חהיה גודלו
השאלה היא מותר עם מה רצוי לדוג בעונה הזאת של השנה
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 15:43:09 PM על ידי יוסי1983
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מטרת הדייג מה שהא ברוך הבא דגים קטנים עוברים לפיתיון לדגים גדולים יותר אבל גם משחרר את רובם
קנל לגבי אראסים לא משנה מה חהיה גודלו
השאלה היא מותר עם מה רצוי לדוג בעונה הזאת של השנה
מה שמופיע ברשימה שנתתי מתאים לחודשים הקרובים
|
|
|
|
|
ני לא יודע איזה רשימה נתת ואני יודע איזה דגים יוצא עם איזה פיתיון בסך הכול שאלתי איזה פיתיון מ"הרשימה" שנתת מתאימה לעונה
ולא קבלתי את התשובה שחיפשתי
אבל תודה בכל זאת כנראה צריך ללכת עם כל סוגי הפיתיונות הנל לדעת מה מומלץ לעונה
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 17:44:54 PM על ידי יוסי1983
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ני לא יודע איזה רשימה נתת ואני יודע איזה דגים יוצא עם איזה פיתיון בסך הכול שאלתי איזה פיתיון מ"הרשימה" שנתת מתאימה לעונה
יוסי ידידי היקר , אין תשובה בדיוק מה הפיתיון שיכול לעבוד יותר טוב ביום שאתה יוצא לדייג , כל הפיתיונות טובים לכל דייג , דגים קטנים עדיף לעבוד עם תולעים , או גמברי יכול גם לעבוד טוב , יש מצבים שפיתיון אחד יכול לעבוד יותר טוב באותו דייג ,ויש מצבים שאחר יהיה יותר טוב , לכן תמיד טוב להחזיק כמה פיתיונות לאותו רגע ,ולבדוק על מה אוכלים יותר , אני יכול לתת לך דוגמה יציאה אחת היה לי תולעים הדגים אכלו חופשי , יום אחרי גם יצאתי ולא היו אכילות על תולעים אבל גמברי עבד יותר טוב מקווה שעכשיו יותר מובן . 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני לא מבין מה לא ברור ברשימה שנתתי כל הפתיונות שברשימה מתאימים לעונה ומסודרים לפי סוגי דגים וגודל הפיתיון יפה שאתה יודע איזה פתיון מתאים למה אבל בכאל זאת שאלת שאלה ואני בטוח שישנם עוד חברים ששאלה זו מעניינת אותם והם לא בקיאים באיזה דגים נתפסים על מה בכל מקרא תמיד מומלץ להגיע לים עם לפחות שני פתיונות שונים ואם יש יותר עדיף
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אבל לא משנה איזה פתיון תשים האבו קקות אוכלים הכל ימח שמם
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
את הפיתיון אני מתאים לדג שאני מתכוון לדוג ולגודל הקרס בו אני משתמש בתקופה זו ישנם מוסרים,לוקוסים,גומברים פלמידות,ותוך שבועיים שלוש יצטרפו גם האנטיאסים שיהיה אפשר לתפוס מהחוף אם תרצה לדוג מרמרים ,קרסים,טלויזיות,סרגוסים ,טרכונים ושאר ירקות ממליץ להשתמש להשתמש בגמברי או קאלמארי אם תרצה לתפוס לוקוסים גומברים מוסר ממליץ להשתמש בדגים חיים כמו בורי ,סרגוס,אראס,טרכון או קאלאמרי שלם או פילה של בורי אם תרצה לדוג אנטיאסים ממליץ על סבידה חיה/טרייה או קאלמארי שלם טרי או דג חי בהצלחה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תודה לכולם
פשוט חשבתי שיש משמעות לעונת הדייג ולפיתיון כי אלכתי עם גמברי ומישהו לידי גם היה עם גמברי מאותה חנות הוא טופס ואני שום כלום
|
|
|
|
|
האם הגמברי שלך היה טרי ? באיזה קרסים אתה משתמש ? האם זרקתם לאותו מיקום ?
|
|
|
|
|
קניתי אותו בעכו לא יודע עד כמה היה טרי שאלתי עם יש גמהרי אמר כן מה אתה רוצה קפוא טרי אז היה ברור שאני יגיד טרי
הקרס מספר 6 אבל זה משתנה כל הזמן אין קרס אחידה שאני עובד איתה אבל הכי קטנה שאני משתמש בא היא 7
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לדעתי הקלמארי כרגע מכסה את רוב הדגים ואת רוב הגדלים. במקום השני הייתי הולך על תולעים אבל פיתיונות טבעיים כמו שבלולים וצדפות ואפילו סרטנים עשויים לתת תוצאה טובה יותר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|