פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אולטרה לייט סשן - דיג בורים מהחוף |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אולטרה לייט סשן - דיג בורים מהחוף (נקרא 4382 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בהחלט הילוך אחר מהסרטונים הרגילים של הז'ירז'ור  ניסית לעבוד עם בומבט צף 7 גרם?
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
תמיד כיף לראות דוחות עם בורי 
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוהב את הדוחות שלך מלמדים מהנים ומלאים בדגים בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
בהחלט הילוך אחר מהסרטונים הרגילים של הז'ירז'ור  ניסית לעבוד עם בומבט צף 7 גרם? יש לי בבית בומבט " סוכריה על מקל " - מניח שהתכוונת אליו , בזמנו המסטר ראול עבד עם כזה . יש לי גם מצופים מבקבוק יין , הכי אסלי וגם אותם אתה מכיר . עוד גרם או שניים למצוף הסטנדרטי ולא הייתי מתאמץ בהטלות . אגב , בים זז אני כן מרכיב פקמנים כדיי לייצב אותו אבל שוב הוא מונח על הפקמן ומתחת הריג , כלאמר מעדיף את הטופווטר באנאלוגייה לעולם הזירזור . הים מפוצץ בורים , חתיכות של קילו + זאת אופרה אחרת וחוויה לא נורמאלית על ציוד קל , יהיו עוד הזדמנויות.... כרגע הוקפצתי לעבודה .... 
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשוט מהמם אחלה סרטון. איךך זה לזהות אכילות בכזה מרחק? קשה? ואם אפשר טיפ לבצק מסטיק אני מנסה לדוג איתו כבר כמה זמן. והוא נופל לי מהקרס באיזה מידה צריך להגיע איתו בהכנה?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בהחלט הילוך אחר מהסרטונים הרגילים של הז'ירז'ור  ניסית לעבוד עם בומבט צף 7 גרם? יש לי בבית בומבט " סוכריה על מקל " - מניח שהתכוונת אליו , בזמנו המסטר ראול עבד עם כזה . יש לי גם מצופים מבקבוק יין , הכי אסלי וגם אותם אתה מכיר . עוד גרם או שניים למצוף הסטנדרטי ולא הייתי מתאמץ בהטלות . אגב , בים זז אני כן מרכיב פקמנים כדיי לייצב אותו אבל שוב הוא מונח על הפקמן ומתחת הריג , כלאמר מעדיף את הטופווטר באנאלוגייה לעולם הזירזור . הים מפוצץ בורים , חתיכות של קילו + זאת אופרה אחרת וחוויה לא נורמאלית על ציוד קל , יהיו עוד הזדמנויות.... כרגע הוקפצתי לעבודה ....  ראול מירושלים (פפגנו) ??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כל הכבוד אייל  אין עליך - מקצוען אמיתי. מה שכתב חיים....  חייב להודות כי עד היום וכך בשנים בהם דגתי מהחוף - לא העליתי על דעתי שאפשר לתפוס בורי בכזו צורה עם כזה ציוד... מסתבר כי תמיד יש מה לחדש ומה ללמוד.... הסרטון מוסיף המון, לא רק בקטע של תענוג לעיניים והיה כייפ לצפות בו - אלא בקטע של לצפות וללמוד וגם להקשיב לך כולל בשיחה עם יוסי... בקצב התקיפות שרואים בסרטון - ללא ספק יום דיג נפלא עם אקש'ן ללא הפסקה... לא פלא שחזרת מרוצה... 
|
|
|
|
|
|
|
ראול מירושלים (פפגנו) ?? [/quote]
כן , פפגאנו - לדעתי הוא מזמן עזב את הארץ ...היה בצרפת ומקסיקו , במסגרת עבודתו .
אמנם הוא השתמש בבומבט סוכרייה לזירזור אולטרה לייט , עדיין זה היה חדשני לתקופה דאז .
מדיי פעם אני נתקל בהודעות שלו בפורומים בחו"ל .
|
|
|
|
|
|
|
פשוט מהמם אחלה סרטון. איךך זה לזהות אכילות בכזה מרחק? קשה? ואם אפשר טיפ לבצק מסטיק אני מנסה לדוג איתו כבר כמה זמן. והוא נופל לי מהקרס באיזה מידה צריך להגיע איתו בהכנה?
חלק מהאכילות - המצוף שוקע ( צבע אדום בולט גם ממרחק ..) ואני מגיב . לרוב ופה השיטה , ברגע נחיתת המצוף במים מגיעה תגובה בחלק העליון , הבורי חוטף ורץ אז אני מגיב . לגביי בצק המסטיק , גם אני יכול להכין עשר פעמים ולא תמיד יהייה באותו מרקם . כלי קיבול ( חצי בקבוק או משהו בסגנון ) אני ממלא רבע במים ומוסיף קמח שיתמוסס כולו תוך כדיי עירבוב בילתי פוסק. כל פעם מוסיף עוד קצת קמח , העקר שלא יהיו גושים - כל הזמן מערבב . הבדיקה היא פשוטה , מכניס את הסכין שאיתו אני מערבב ומרים , אם הבצק דולף או נופל ולא נמתח כמו מסטיק , מוסיף עוד קצת קמח ...הליפוף על הקרס לא פחות חשוב , לא סתם אתה חוזר מהדיג מלא בבצק ...זה נדבק לכל הציוד והנשמה .
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חלק מהאכילות - המצוף שוקע ( צבע אדום בולט גם ממרחק ..) ואני מגיב . לרוב ופה השיטה , ברגע נחיתת המצוף במים מגיעה תגובה בחלק העליון , הבורי חוטף ורץ אז אני מגיב . לגביי בצק המסטיק , גם אני יכול להכין עשר פעמים ולא תמיד יהייה באותו מרקם . כלי קיבול ( חצי בקבוק או משהו בסגנון ) אני ממלא רבע במים ומוסיף קמח שיתמוסס כולו תוך כדיי עירבוב בילתי פוסק. כל פעם מוסיף עוד קצת קמח , העקר שלא יהיו גושים - כל הזמן מערבב . הבדיקה היא פשוטה , מכניס את הסכין שאיתו אני מערבב ומרים , אם הבצק דולף או נופל ולא נמתח כמו מסטיק , מוסיף עוד קצת קמח ...הליפוף על הקרס לא פחות חשוב , לא סתם אתה חוזר מהדיג מלא בבצק ...זה נדבק לכל הציוד והנשמה . תודה עלהעזרה אנסה אני כבר כמעט מתיאש מבצק מסטיק האם אפשר לשים פקמנים צמוד למצוף בשביל משקל נוסף או שהריג לא יצוף
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
לגבי הלכלוך בציוד, שימוש במזרק של השוקולד (הגדולים, ניתן לשהשיג בחלק מחנויות הממתקים) יפתור את הבעיה לפני הדייג ממלאים אותו בבצק ואפשר איתו ללפף את הבצק כמו שרוצים  שווה לנסות נ.ב לפני הדייג אפשר למלא שקית קטנה של האוכל בבצק במידה ונגמר הבצק פותחים את המזרק חותכים את השפיץ של המזלג ו"מזלפים" בצק לתוך המזרק
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 11:05:29 AM על ידי roye c5
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תותח תותח תותח,אין עליך אייל. בורי זה תענוג והבאת לי את החשק. ניתן עם בצק מסטיק וגם רצועות חלה בשיטה של שי מלכה אחלה סרטון,לאט לאט אתה נהייה פרנסיס פורד קופלה 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, יציאת בורים מהנה וחזרה למקורות שלך  סרט מהנה 
|
|
|
|
|
|
sv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה קלאס!!!! תענוג לקרוא ועוד יותר לראות את הפירוט מכול הלב....
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]