פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   צריך את עזרתכם |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: צריך את עזרתכם (נקרא 1681 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
אז אני מתכוון לחזור לדוג שוב פעם, זה שוב מושך אותי חזרה ואין מה לעשות לגבי זה חחחח החלטתי כבר על חכה. Graphiteleader Tiro 4-22g עכשיו, לדעתכם כדאי להביא רולר Rarenium ci4 C3000HG ? הוא יתאים לחכה לדעתכם? אני ממש בבלבלות פה ורוצה כבר לעשות את הקניה. עוד שאלה. מה לדעתכם יהיה לי יותר נוח בתור אחד שעולה חופשי על שוברי גלים וגם בחוף. ווסט? או פאוץ' שיהיה לי או על המותן או על הכתף? המחירים של שניהם אותו הדבר, ואין לי אפשרות לבדוק עכשיו מה יותר נוח. תודה לעוזרים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
אז אני מתכוון לחזור לדוג שוב פעם, זה שוב מושך אותי חזרה ואין מה לעשות לגבי זה חחחח החלטתי כבר על חכה. Graphiteleader Tiro 4-22g עכשיו, לדעתכם כדאי להביא רולר Rarenium ci4 C3000HG ? הוא יתאים לחכה לדעתכם? אני ממש בבלבלות פה ורוצה כבר לעשות את הקניה. עוד שאלה. מה לדעתכם יהיה לי יותר נוח בתור אחד שעולה חופשי על שוברי גלים וגם בחוף. ווסט? או פאוץ' שיהיה לי או על המותן או על הכתף? המחירים של שניהם אותו הדבר, ואין לי אפשרות לבדוק עכשיו מה יותר נוח. תודה לעוזרים  אני גם מתעניין בנושא הווסט או אולי פאוץ', אם תוכל להגיד לי, איזה ווסט ופאוץ' ראית ומה המחירים ווסט מאפשר לך לקחת הרבה דברים בנוסף למה שלא חייב כגון מגבת, סטנד קטן, בגדים להחלפה וכו' פאוץ' כמעט ולא מאפשר לך לקחת דברים נחוצים אבל לא בגדר חובה ממש, גם לפעמים לא נכנס בו כל מה שאתה רוצה, ואם כן וזה די הרבה הוא יהיה די גדול ולא הכי נוח שהוא ככה על בצד כביכול שיניהם לא הכי נוחים בעיקרון אבל אפשר להתרגל ולדעתי עדיף ווסט כי יהיה בו יותר מקום ככה שתוכל לקחת כל מה שצריך, חובה+מומלץ פאוץ' על הכתף בלבד תראה שבסוף יכאב לך ויעצבן אותך שהוא תלוי עלייך וזה לא נוח, על המותן נחמד ואפשרי תלוי כמה ציוד אתה לוקח .*אגב זה תלוי גם איזה ווסט כי יש כאלה שדי פשוטים בלי הרבה מקום לשים דברים ויש כאלה שיש להם מלא מקום, ככה יחסית גם בפאוצ'ים בקשר על השאלה על הרולר לחכה, לא כזה מבין בעניים תחכה כבר יגידו לך בטח  נ.ב הפסקת לדוג לגמה זמן? אם כן, מעניין אותי למה? גם מה אתה דג בדרך כלל, וגם כמה זמןף ואם הוצאת כמה דגים עד עכשיו? בהצלחה, תעדכן אותי בתשובות 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
 |
|
|
אז אני מתכוון לחזור לדוג שוב פעם, זה שוב מושך אותי חזרה ואין מה לעשות לגבי זה חחחח החלטתי כבר על חכה. Graphiteleader Tiro 4-22g עכשיו, לדעתכם כדאי להביא רולר Rarenium ci4 C3000HG ? הוא יתאים לחכה לדעתכם? אני ממש בבלבלות פה ורוצה כבר לעשות את הקניה. עוד שאלה. מה לדעתכם יהיה לי יותר נוח בתור אחד שעולה חופשי על שוברי גלים וגם בחוף. ווסט? או פאוץ' שיהיה לי או על המותן או על הכתף? המחירים של שניהם אותו הדבר, ואין לי אפשרות לבדוק עכשיו מה יותר נוח. תודה לעוזרים  אני גם מתעניין בנושא הווסט או אולי פאוץ', אם תוכל להגיד לי, איזה ווסט ופאוץ' ראית ומה המחירים ווסט מאפשר לך לקחת הרבה דברים בנוסף למה שלא חייב כגון מגבת, סטנד קטן, בגדים להחלפה וכו' פאוץ' כמעט ולא מאפשר לך לקחת דברים נחוצים אבל לא בגדר חובה ממש, גם לפעמים לא נכנס בו כל מה שאתה רוצה, ואם כן וזה די הרבה הוא יהיה די גדול ולא הכי נוח שהוא ככה על בצד כביכול שיניהם לא הכי נוחים בעיקרון אבל אפשר להתרגל ולדעתי עדיף ווסט כי יהיה בו יותר מקום ככה שתוכל לקחת כל מה שצריך, חובה+מומלץ פאוץ' על הכתף בלבד תראה שבסוף יכאב לך ויעצבן אותך שהוא תלוי עלייך וזה לא נוח, על המותן נחמד ואפשרי תלוי כמה ציוד אתה לוקח .*אגב זה תלוי גם איזה ווסט כי יש כאלה שדי פשוטים בלי הרבה מקום לשים דברים ויש כאלה שיש להם מלא מקום, ככה יחסית גם בפאוצ'ים בקשר על השאלה על הרולר לחכה, לא כזה מבין בעניים תחכה כבר יגידו לך בטח  נ.ב הפסקת לדוג לגמה זמן? אם כן, מעניין אותי למה? גם מה אתה דג בדרך כלל, וגם כמה זמןף ואם הוצאת כמה דגים עד עכשיו? בהצלחה, תעדכן אותי בתשובות  תודה רבה על התשובה. עשיתי חושבים עם עצמי והחלטתי דווקא על הפאוץ׳ יש בו מלא מקום לדמויים. מקום לבקבוק מים קטן.. לפלאפון ועוד דברים קטנים.. כל השאר אני תולה על החגורה של הפאוץ׳.. לגבי הדייג.. הפסקתי לדוג לפני כמה חודשים טובים.. לא זוכר בדיוק.. ההפסקה היתה בגלל שאני סטודנט ולא תמיד יש לי זמן לדייג או כסף לממן את עצמי לכן מכרתי.. דג בעיקר בים.. כבר 4 שנים on ו off בז׳ירז׳ור.. לא תפסתי בכמויות אבל נהניתי מאוד.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
תודה רבה על התשובה. עשיתי חושבים עם עצמי והחלטתי דווקא על הפאוץ׳
יש בו מלא מקום לדמויים. מקום לבקבוק מים קטן.. לפלאפון ועוד דברים קטנים..
כל השאר אני תולה על החגורה של הפאוץ׳..
לגבי הדייג.. הפסקתי לדוג לפני כמה חודשים טובים.. לא זוכר בדיוק.. ההפסקה היתה בגלל שאני סטודנט ולא תמיד יש לי זמן לדייג או כסף לממן את עצמי לכן מכרתי.. דג בעיקר בים.. כבר 4 שנים on ו off בז׳ירז׳ור..
לא תפסתי בכמויות אבל נהניתי מאוד..
Sent from my iPhone using Tapatalk [/quote] אני מעדיף גם שתהיה מגבת למשל, אם נרטבים ובמיוחד בחורף שקר אז זה מתכון לאסון, גם אם נרטבים מומלץ שיהיו בגדים להחלפה, בווסט תוכל לקחת את כל זה כי בווסט טוב יש מין תא כמו תיק בינוני בערך שאפשר לשים בו דברים ואז מקדמה יש כמה תאים שאפשר לשים ב 2 תאים בקידמה קופסאות לדמויים, יש גם תא קטן לפלאפון ואפשר גם לשים איפשהו במקום נפרד את המפתחות וארנק לדוגמה, יש מקום לבקבוק אצל חלק, יש מקומות לתפיסה ואבטוח של גיפר בעיקר וגם אפשר לאבטח כמובן עם ליש גם פלייאר וכו'
לכן הייתי הולך על הווסט, אומנם לא יודע באמת איך יהיה לדוג עם ווסט או פאוץ' מבחינת נוחות בזמן אחיזת החכה וגלגול.. עם פאוץ' נראה לי יהיה יותר נוח אבל עדיין אני נוטה לווסט בגלל המקום וגם פיזור המשקל על הגוף
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
 |
|
|
לגבי הדייג.. הפסקתי לדוג לפני כמה חודשים טובים.. לא זוכר בדיוק.. ההפסקה היתה בגלל שאני סטודנט ולא תמיד יש לי זמן לדייג או כסף לממן את עצמי לכן מכרתי.. דג בעיקר בים.. כבר 4 שנים on ו off בז׳ירז׳ור..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מעדיף גם שתהיה מגבת למשל, אם נרטבים ובמיוחד בחורף שקר אז זה מתכון לאסון, גם אם נרטבים מומלץ שיהיו בגדים להחלפה, בווסט תוכל לקחת את כל זה כי בווסט טוב יש מין תא כמו תיק בינוני בערך שאפשר לשים בו דברים ואז מקדמה יש כמה תאים שאפשר לשים ב 2 תאים בקידמה קופסאות לדמויים, יש גם תא קטן לפלאפון ואפשר גם לשים איפשהו במקום נפרד את המפתחות וארנק לדוגמה, יש מקום לבקבוק אצל חלק, יש מקומות לתפיסה ואבטוח של גיפר בעיקר וגם אפשר לאבטח כמובן עם ליש גם פלייאר וכו' לכן הייתי הולך על הווסט, אומנם לא יודע באמת איך יהיה לדוג עם ווסט או פאוץ' מבחינת נוחות בזמן אחיזת החכה וגלגול.. עם פאוץ' נראה לי יהיה יותר נוח אבל עדיין אני נוטה לווסט בגלל המקום וגם פיזור המשקל על הגוף [/quote] המטרה שלי היא החורף.. הדייג בחורף זה הכיף .. נרטבים .. לא צריך בגד חלופי.. סוף דייג נכנסים לאוטו מפעילים מזגן על פול ועל חום.. ככה שפאוץ׳ מספיק לי בהחלט.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מעדיף גם שתהיה מגבת למשל, אם נרטבים ובמיוחד בחורף שקר אז זה מתכון לאסון, גם אם נרטבים מומלץ שיהיו בגדים להחלפה, בווסט תוכל לקחת את כל זה כי בווסט טוב יש מין תא כמו תיק בינוני בערך שאפשר לשים בו דברים ואז מקדמה יש כמה תאים שאפשר לשים ב 2 תאים בקידמה קופסאות לדמויים, יש גם תא קטן לפלאפון ואפשר גם לשים איפשהו במקום נפרד את המפתחות וארנק לדוגמה, יש מקום לבקבוק אצל חלק, יש מקומות לתפיסה ואבטוח של גיפר בעיקר וגם אפשר לאבטח כמובן עם ליש גם פלייאר וכו' לכן הייתי הולך על הווסט, אומנם לא יודע באמת איך יהיה לדוג עם ווסט או פאוץ' מבחינת נוחות בזמן אחיזת החכה וגלגול.. עם פאוץ' נראה לי יהיה יותר נוח אבל עדיין אני נוטה לווסט בגלל המקום וגם פיזור המשקל על הגוף המטרה שלי היא החורף.. הדייג בחורף זה הכיף .. נרטבים .. לא צריך בגד חלופי.. סוף דייג נכנסים לאוטו מפעילים מזגן על פול ועל חום.. ככה שפאוץ׳ מספיק לי בהחלט.. Sent from my iPhone using Tapatalk [/quote] אם אתה נרטב אחרי חצי שעה של דייג נגיד ב 6 בבוקר (שאתה מתכנן בטח לדוג עד 9-10), מאמין שאחרי חצי שעה-שעה כבר תתקפל מהקור, אם האוטו קרוב אז אולי אפשר להיכנס לאוטו להתנגב ולהמשיך אחרי כמה דקות אגב עוד יתרון של ווסט שיש כאלה שמציפים אותך, אם עובדים משובר גלים בלמטה שלו קרוב לים ובעיקר עם דגים ממזחים זה עוד יתרון גדול של הווסט (שוב בתנאי שצף כי יש כאלה שלא..)
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1. בחורף לובשים סרבל ואז לא נרטבים (קצת מזיעים, בתלות באיכות הסרבל). בימים שהים גבוה לובשים מעל הסרבל מעיל רוח אטום למים ואז גם גל שמתנפץ עליך לא ממלא את הסרבל. 2. טלפון סלולארי בפאוץ, קצת מסוכן. אלא אם משתמשים במארז אטום למים עבור הטלפון. 3. השילוב האופטימלי מבחינתי הוא פאוץ לדמויים/פלייר וציוד שצריך במיידי ותיק גב קטן לכל הציוד שלא צריך במיידי (מים, פנס, כובע...).
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
1. בחורף לובשים סרבל ואז לא נרטבים (קצת מזיעים, בתלות באיכות הסרבל). בימים שהים גבוה לובשים מעל הסרבל מעיל רוח אטום למים ואז גם גל שמתנפץ עליך לא ממלא את הסרבל. 2. טלפון סלולארי בפאוץ, קצת מסוכן. אלא אם משתמשים במארז אטום למים עבור הטלפון. 3. השילוב האופטימלי מבחינתי הוא פאוץ לדמויים/פלייר וציוד שצריך במיידי ותיק גב קטן לכל הציוד שלא צריך במיידי (מים, פנס, כובע...).
שכחתי את הסרבל ומעיל  האמת שתיק ופאוץ זה די טוב, אני חושב שאם אשים סרבל זה יפריע לי בנוחות של החזקת החכה בגלגול, אם פאוץ זה לא אמור לקרות כי אפשר לשים אותה בצד השני (כלומר צד שמאל שלי כי אני ימני אז מחזיק את החכה עם ימין) ככה זה פחות יפריע לי תיק אגב עדיף יהיה "חסין" למים מבחינה שאם ירטב יתייבש מהר ולא יספוג את המים, לא חייב ממש אטום למים עדיין בקשר לווסט, אם יש לו יכולת ציפה ככה במקרה של חס וחלילה נפילה למים בעיקר ממזח כמו שאמרתי זה דבר חשוב מאוד שיעזור בעת צרה.. עוד יתרון של התיק ופאוץ' אגב זה שיותר נוח להוריד את התיק שנייה ולקחת משהו, אומנם בווסט זה קצת יותר לא נוח
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
בדיוק מה שהוא אמר אם אני יודע שהולך הולך לעמוד באותו מקום על המזח הרבה זמן מוריד את שנייהם על סלע בטוח מאחורי ועובד חופשי ממשקל רוצה להחליף דמוי הכל מרחק צעד מאחורי ... היום וויתרתי על הפאוץ גם פשוט דוחף את קופסת הדמויים במכנס מאחורה הפלייאר זמין ומאובטח מכיס הצד של התיק מודה קצת חוראני אבל נוח לי יש משהו מעיק בפאוץ לאורך זמן בתיק יש את כל הלא דחופים
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|