בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  חוף מומלץ
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חוף מומלץ  (נקרא 1347 פעמים) הדפסה
zarzur1803
חבר פורום
**

מנותק מנותק

חוף מומלץ
« ב- : ספטמבר 17, 2015, 18:21:53 PM »
אחרי הדג שקיפל לי את החכה וברח אני יוצא לדוג שוב עם חברים מחר, אני רוצה לדוג טרכונים וגומברים בעיקר.
אני דג עם קלמרי ומרחק הזריקה בסביבות ה 50 מטר. איזה חוף עדיף מאשקלון עד ניצנים?

* הולך בין השעות 09:00-17:00
עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2015, 21:09:14 PM על ידי zarzur1803
 IP: [ מחובר ]
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: חוף מומלץ
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 18, 2015, 13:46:15 PM »
באיזור דרום החופים הכי טובים זה חוף ניצנים וחוף המטרות(בחולות יבנה צפונית לאשדוד)
-------------------------------
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים"
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 18, 2015, 14:04:29 PM »
באיזור דרום החופים הכי טובים זה חוף ניצנים וחוף המטרות(בחולות יבנה צפונית לאשדוד)
שאתה מדבר על חוף המטרות עם אתה יודע (מאמים שאתה יודע)
אז זה פשוט להמשיך צפונית לחברת חשמל על החוף?, עד כמה ממולץ להמשיך צפונה אם יש עדיפות?
אני בעיקרון מזרזר, מומלץ שם בעדיפות למקום אחר באזור לדוגמא קרוב ליציאת המים החמים עד 500 מטר מהבטונאדה?
תודה
 IP: [ מחובר ] WWW
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ספטמבר 19, 2015, 08:34:54 AM »
כשאני אומר חוף המטרות אני מתכוון ללכת מחברת החשמל צפונה 4-5 ק"מ על קו החוף, העדיפות של המקום הזה באה בכך שהמים שם נקיים ביחס למקומות אחרים כמו פלמחים או אשדוד, זה נובע מכך שבמרחק של 5-6 ק"מ משם לכל כיוון אין אף מקורות זיהום כמו נחלים מזוהמים, מרינות, וכו', מקורות הזיהום הקרובים ביותר לשם הם נחל שורק והמרינה של אשדוד שנמצאים 6 ק"מ משם, ומן הסתם דגים מעדיפים מקומות נקיים על פני מקומות מזוהמים, בגלל זה למשל בפלמחים ניתן לראות הרבה פעמים דגים צפים בגלל נחל שורק מהסס. כשאתה הולך לשם תלך כל הזמן ליד קו המים, כי בין חברת החשמל לבין פלמחים יש שטח אש שמתחיל בערך 80 מטר מקו המים אל תוך היבשה, אז תקפיד בחוף הזה לא להתרחק יותר מידי לכיוון היבשה אתה בסדר
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #4 ב- : ספטמבר 19, 2015, 14:57:10 PM »
כשאני אומר חוף המטרות אני מתכוון ללכת מחברת החשמל צפונה 4-5 ק"מ על קו החוף, העדיפות של המקום הזה באה בכך שהמים שם נקיים ביחס למקומות אחרים כמו פלמחים או אשדוד, זה נובע מכך שבמרחק של 5-6 ק"מ משם לכל כיוון אין אף מקורות זיהום כמו נחלים מזוהמים, מרינות, וכו', מקורות הזיהום הקרובים ביותר לשם הם נחל שורק והמרינה של אשדוד שנמצאים 6 ק"מ משם, ומן הסתם דגים מעדיפים מקומות נקיים על פני מקומות מזוהמים, בגלל זה למשל בפלמחים ניתן לראות הרבה פעמים דגים צפים בגלל נחל שורק מהסס. כשאתה הולך לשם תלך כל הזמן ליד קו המים, כי בין חברת החשמל לבין פלמחים יש שטח אש שמתחיל בערך 80 מטר מקו המים אל תוך היבשה, אז תקפיד בחוף הזה לא להתרחק יותר מידי לכיוון היבשה אתה בסדר
איך אפשר להגיע 4-5 ק"מ מחברת חשמל לשם?
אפשר להגיע יחסית קרוב עם הרכב?
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ספטמבר 19, 2015, 20:07:41 PM »
איך אפשר להגיע 4-5 ק"מ מחברת חשמל לשם?
אפשר להגיע יחסית קרוב עם הרכב?
ברגל. לא חושב שתצליח להגיע עם רכב, אולי רק עם רכב שטח עם גלגלים מתאימים לנסיעה בחול
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #6 ב- : ספטמבר 19, 2015, 21:07:21 PM »
5 ק"מ אפשר להגיע יחסית קרוב עם הרכב?
ברגל. לא חושב שתצליח להגיע עם רכב, אולי רק עם רכב שטח עם גלגלים מתאימים לנסיעה בחול
ללכת 4-5 ק"מ לוקח 45 דקות-שעה בערך, שווה לצאת מוקדם כדי להגיע לשם בזמן הטוב של הדייג?
אני יוצא לרוב ככה שאני דג כבר ב 5:30-5:45, אם זה ככה אני צריך לצאת נגיד שעה לפני, מה שאומר בערך ב 4:15 וללכת עם פנס ראש עד לשם, אני יכול לעשות את זה השאלה עם שווה ואמור ללכת שם יותר טוב מאשר יותר קרוב לחנייה שם
עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2015, 21:11:56 PM על ידי raz_p
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!