פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   עזרה בחירת דמויים |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עזרה בחירת דמויים (נקרא 2525 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לקראת החורף הקרב ובא אני רוצה להתחדש בכמה דמויים, אשמח אם תתנו לי המלצה לכמה דמויים מנצחים ואם יש קישור מ ebay עוד יותר טוב חחחח
אני בדרך כלל דג משובר ולעתים גם מחוף הציוד שלי מקל: Major craft crostage 7-21 רולר: Shimano exage 2500 תודה רבה (:
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2015, 21:53:06 PM על ידי Erez Arad
|
|
|
|
|
|
|
אהלן ארז
יהיה הרבה יותר קל לעזור לך אם תפרט קצת עם איזה ציוד אתה עובד, באילו מקומות בדר"כ וכו' וכו'.
|
|
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק - ערכתי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2015, 21:52:25 PM על ידי Erez Arad
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
מה התקציב שלך לדמוי אחד בערך וגם כמה דמויים אתה רוצה? כלומר כמה דמויים אתה רוצה וכמה להשקיע סך הכל?
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
בשליפה מהירה מהמותן: - פופר הלקו רוסטה (אם אני לא טועה 18 ג') - חביב מאוד על גומברים. - פופר נוסף שאני אישית מאוד אוהב הוא FEED של טאקל האוס ששוקל 22 ג' והוא מוצלח מאוד. אני יודע שחורג קצת ממשקלי הזריקה שלך אז לא רוצה להמליץ סתם. קיים גם 9.5 ג' - לא יצא לי להשתמש בו.. - נוד 130 18 ג' גם כן של טאקל האוס, דמוי מצוין שמטרגט את כל סוגי הטורפים. - נברון של אימה והזיפ בייטס למיניהם גם כן מעולים אך דומים מאוד לנוד אז בחירה שלך.. - לפחות 2 ניקלים וכמה ג'יגים ליתר ביטחון בגלל אלה עם השיניים  אישית מעדיף את הפשוטים והזולים מסין  לדעתי חבל להשקיע סכומים מגוחכים בברזל עם צבע. - לגבי סיליקונים, אני משתמש בעיקר עם ג'יגהד אך יש לי גם בומבט למקרה ו... גם כאן העדפה שלך. מקווה שקלעתי פחות או יותר למה שאתה מחפש. אם תצטרך עזרה נוספת אז בכיף ושיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 16, 2015, 01:21:10 AM על ידי Asulin
|
|
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מחפש סביב ה 5 דמויים אין לי תקציב מסויים
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
בשליפה מהירה מהמותן: - פופר הלקו רוסטה (אם אני לא טועה 18 ג') - חביב מאוד על גומברים. - פופר נוסף שאני אישית מאוד אוהב הוא FEED של טאקל האוס ששוקל 22 ג' והוא מוצלח מאוד. אני יודע שחורג קצת ממשקלי הזריקה שלך אז לא רוצה להמליץ סתם. קיים גם 9.5 ג' - לא יצא לי להשתמש בו.. - נוד 130 18 ג' גם כן של טאקל האוס, דמוי מצוין שמטרגט את כל סוגי הטורפים. - נברון של אימה והזיפ בייטס למיניהם גם כן מעולים אך דומים מאוד לנוד אז בחירה שלך.. - לפחות 2 ניקלים וכמה ג'יגים ליתר ביטחון בגלל אלה עם השיניים  אישית מעדיף את הפשוטים והזולים מסין  לדעתי חבל להשקיע סכומים מגוחכים בברזל עם צבע. - לגבי סיליקונים, אני משתמש בעיקר עם ג'יגהד אך יש לי גם בומבט למקרה ו... גם כאן העדפה שלך. מקווה שקלעתי פחות או יותר למה שאתה מחפש. אם תצטרך עזרה נוספת אז בכיף ושיהיה בהצלחה  מה שאסולין כתב שווה זהב
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אדם אדם
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
32
|
|
בשליפה מהירה מהמותן: - פופר הלקו רוסטה (אם אני לא טועה 18 ג') - חביב מאוד על גומברים. - פופר נוסף שאני אישית מאוד אוהב הוא FEED של טאקל האוס ששוקל 22 ג' והוא מוצלח מאוד. אני יודע שחורג קצת ממשקלי הזריקה שלך אז לא רוצה להמליץ סתם. קיים גם 9.5 ג' - לא יצא לי להשתמש בו.. - נוד 130 18 ג' גם כן של טאקל האוס, דמוי מצוין שמטרגט את כל סוגי הטורפים. - נברון של אימה והזיפ בייטס למיניהם גם כן מעולים אך דומים מאוד לנוד אז בחירה שלך.. - לפחות 2 ניקלים וכמה ג'יגים ליתר ביטחון בגלל אלה עם השיניים  אישית מעדיף את הפשוטים והזולים מסין  לדעתי חבל להשקיע סכומים מגוחכים בברזל עם צבע. - לגבי סיליקונים, אני משתמש בעיקר עם ג'יגהד אך יש לי גם בומבט למקרה ו... גם כאן העדפה שלך. מקווה שקלעתי פחות או יותר למה שאתה מחפש. אם תצטרך עזרה נוספת אז בכיף ושיהיה בהצלחה  מה שאסולין כתב שווה זהב אם מישהוא יוכל לתת קישורים וכן הערכת מחיר מאוד יעזור לי תודה רבה
|
|
אם מדינת ישראל תניח את נשקה, יזרקו את כולנו לים!!!!! די לסולחנות.
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הייתי שמח לעוד מגוון של כמה דמויים רצוי עד 130mm סביב ה 13-18 גרם
|
|
|
|
|
|
|
הדמויים תמיד צריכים להתאים לאזור בו אתה דג ואיזה דג אתה מטרגט. יש שוקעים ויש צפים,יש יורדים 30 ס״מ ויש1.5 מטר ויותר. חבל לקנות דמויים סתם,יש להתאימם לדייג. יש כמה אונברסלים,לבן ראש אדום,צבע טבעי(בורי וכדומה) ומוזהב,טוב אם תקנה ניקלים לפלמידות טוניות וכאלה אלה שלושת הדמויים שאתה חייב. לגבי חברות ,יש את ima,zip baits ,Bassday ועוד
|
|
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מטרגט לבקרים לוקוס גומרים טרכונים בכללי מה שיש ובמיוחד מה שהולך להיות בחורף הקרוב, אני דג מדובר גלים וגם מהחוף שיש בו סלעים וחופים בלי סלעים
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
אני מטרגט לבקרים לוקוס גומרים טרכונים בכללי מה שיש ובמיוחד מה שהולך להיות בחורף הקרוב, אני דג מדובר גלים וגם מהחוף שיש בו סלעים וחופים בלי סלעים
באיזה עומק היית אומר שאתה דג בתדירות יותר גבוה ובאיזה פחות? ככה נדע להגיד לך איזה דמויים יתאימו לך וגם כמה לעומקים השונים
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בערך חצי חצי, אני לא צריך דמוי שוקי עמוק, מחפש דמויים כמו לדוגמה ima nabrone השאלה באיזה צבעים ממולצים
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
בערך חצי חצי, אני לא צריך דמוי שוקי עמוק, מחפש דמויים כמו לדוגמה ima nabrone השאלה באיזה צבעים ממולצים
יש לך דמויים שכבר השתמשת בהם ואתה יודע עד כמה "יורדים" לעומק ושלא נתקעו לך באותו מקום ספציפי? נגיד שאני דג במרינה אני יודע שאני יכול דמויים נגיד עד מטר וחצי שאני דג בשובר אז בערך עד 0-60 (תלוי איפה בדיוק אני דג) וגם עד 1.5 (אם זה בעומק אבל כבר אז זה הסתכנות ודייג בדולוסים) שאני מהחוף, תלוי גם איזה, אז 0-80, או 0-50, תלוי לאיזה חוף אני הולך ואם יש ריף וירידה לעומק בעקבות כך יש לי כמה דמויים לכמה עומקים, ככה אני מכסה את כל המקום ויש לי דמויים שמתאימים לכל מקום וחלקם לכולם, לרוב דג עם דמויים שבממוצע לא עוברים את ה 80 ס"מ לדעתי לאחר כמה דיונים ושאלות+רשמו לי כמה המלצות והם: tacklehouse node 130s tacklehouse feed popper 120 מגה בס X 120 פופר הלקו רוסטה Megabass zonk 120 Xours patichnko duo tide minnow sld Ima Pugachev's Cobra 90 Bassday Sugar Pen יש עוד כמה.. אלה אבל מה שראיתי בדיונים שהמליצו ומה שיש "קבלות" בארץ
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו ניסה את yo-zuri mad crystal minnow?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]